tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kesän Lushit Vol 2 + Kesäarvonnan voittaja



Ja sitten jatko-osaa Lusheille. Edellisen postauksen Lushithan olivat varsin kivoja tapauksia kaikki ^_^ Nämäkin ovat siis pr-matskua.






Refresher. No eipä olisi tätä pönikkää paremmin voitu nimetä. On nimittäin todella raikastava kokemus. Tuoksu on sitruksinen, mutta voisi sanoa, että suorastaan räjähtävän sitruksinen. Tämähän toimii niin, että koko kiinteä pötkäle otataan purkista ulos ja vaahdotellaan vartalolle. Halutessaan tämän voi myös viilentää jääkaapissa, jolloin raikastava fiilis varmastikin tuplaantuu. Vilukissana tyydyin kokeilemaan tätä ihan vain huoneenlämpöisenä :D

Merilevän avulla jellymäisenä pysyttelevä köntti vaahtoaa maltillisesti ja on käytössä kyllä hauska. Oikea stressilelu :D Kun homma on hoidettu, jellyköntin voi asettaa purkkiin takaisin odottamaan seuraavaa käyttöä. Hauska tapa peseytyä ja sitrustuoksujen fanittajat varmasti lankeavat loveen tämän kanssa.


Ainesosat:
tuore luomusitruunauute (Citrus limonum), glyseroli, vesi (aqua), sodium laureth sulfate, propyleeniglykoli, karrageeni eli merilevähyydyte (Chondrus crispus), hajuste (parfum), sitruunaöljy (Citrus limonum), ruusupuuöljy (Aniba rosaeodora), luomusitruunamyrttiöljy (Backhousia citriodora), *citral, *limonene, *linalool, Yoshi keltainen kimalle, methylparaben, propylparaben 





Ro's Argan Body Conditioner. Ja sitten suihkutuote, jonka kohderyhmää en ole ollenkaan. Tällaiset In-shower vartalohoitsikat ei ole koskaan kiinnostanut mua tuoteryhmänä, mutta tulipa testattu nyt sellainen kynsin hampain ^_^

Suihkussa käytettävät vartalonhoitoaineet eivät innosta siksi, että niistähän jää odotetusti iholle jonkinlainen tuotetuntu ja itse vaadin suihkun jälkeen ihon olevan puhtaan tuntuinen ilman mitään ylimärääisiä fiiliksiä. Tämä oli siis paha paikka ja mentiin mukavuusalueen ulkopuolelle :D

Tuoksuksi on mainittu ruusu, mutta en tätä olisi ruusuntuoksuiseksi tunnistanut. Nenäni aistii tässä ehkäpä jotain mausteisuutta ja ehkä vähän Coca-colaa? :D Noh, jokainen kokee tuoksut niin erilailla ja siis tuoksu on mun mielestä tosi hyvä. Vähän sellainen syötävä :)

Vartalohoitsikka ravitsee ihoa tietysti arganöljyllä ja kaakao- ja cupuacuvoilla. Levittäessä iholle tämä tuntui tosi kevyeltä, emulsiomaiselta. Huuhtoutui iholta pois helposti ilman hinkkaamista. Iholle jäi selkeä tuotetuntu. Kevyt rasvainen fiilis. Pyyhkeellä taputtelun jälkeen iholla oli samantyyppinen tuntu, kuin kevyehkön vartalovoiteen levittämisen jälkeen. Jostain syystä silti tällainen tuntu on häiritsevä heti suihkuttelun jälkeen (kaipasin sitä puhtaan ihon tuntua). Toisaalta tältähän iho tuntuu silloinkin jos heti suihkun jälkeen levittää vartalovoiteen. Omalla kohdallani tämä on siis ihan selkeästi joku psykologinen juttu, jonka yli en ehkä pääse :D


Ainesosat:
lähdevesi, glyseroli (glycerine), manteliöljy (Prunus dulcis), sypressinlehtiuute (Cupressus sempervirens), parapähkinäöljy (Bertholletia excelsa), reilun kaupan vaniljatankouute (Vanilla planifolia), reilun kaupan sheavoi (Butyrospermum parkii), steariinihappo (stearic acid), argan-öljy (Argania spinosa), cupuacuvoi (Theobroma grandiflorum), hajuste (parfum), triethanolamine, reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), gojimarjamehu (Lycium barbarum), ruusu absolute (Rosa damascena), ruusuöljy (Rosa damascena), tuoksupelargoniöljy (Pelargonium graveolens), sitruunaöljy (Citrus limonum), *limonene, cetearyl alcohol, citronellol, coumarin, geraniol, methylparaben, propylparaben.







9 to 5 Cleansing Lotion. Emulsiomainen putsari kiinnosti heti kovasti. Olen tässä jo pidemmän aikaa testaillut emulsiomaista ihonpuhdistusta ja hylännyt tyystin vaahtoavat putsarit. Testin ideana on ollut tarkastella miten iho reagoi ja tapahtuuko kenties positiivia muutoksia ihon kunnossa. Emulsiomaiset ja voidemaiset putsarit ovat ystävällisempiä ihon hydrolipidikalvolle toisin kuin vaahtoavat putsarit, jotka järkyttävät ihon barriääriä. Tästä kirjoittelen tarkempaa pohdintaa lähitulevaisuudessa.

9 to 5 putsari ei ollut alkuinnostuksen jälkeen ihan mun juttuni. Siirtyminen tämäntyyppisiin putsareihin oli aika hankala, koska tykkään että ihonpuhdistuksen jälkeen iho jää nimenomaan puhtaan tuntuiseksi. Emulsioista tapaa lähes aina jäädä ainakin jonkin verran tuotetuntua/kalvontuntua iholle. 9 to 5 jätti sitä tuntua omaan makuuni liikaa. Selkeä öljyinen kalvo on havaittavissa iholla pois huuhtelun jälkeen. Tämä on ohjeistettu vain pyyhkimään pois kosteilla vanulapuilla, mutta itse tarvitsen puhdisturituaaleissa aina ehdottomasti myös ihan runsaan vesihuuhtelun. Tuoksu on tosi mieto.

Ei ollut siis ihan mulle tehty tämä, mutta varmasti kuivaihoinen tästä saattaisi tykätä.


Ainesosat:
vesi (aqua), manteliöljy (Prunus dulcis), steariinihappo (stearic acid), tuore orkideauute (Dendrobium), ikikukka absolute (Helichrysum italicum), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), triethanolamine, cetearyl alcohol, hajuste (parfum), methylparaben, propylparaben.







Enchanted Eye Cream. Silmänympärysvoiteeksi tämä on koostumukseltaan tosi kevyt. Enemmänkin maitomainen tai jopa seerumimainen. Kosteuttaa kivasti jättämättä kovinkaan rasvaista pintaa. Tässä on pohjana laventelihunajavesi. Manteli- ja jojobaöljy hoitavat. Simppeli, mutta toimivan tuntuinen inci. Voisin kuvitella käyttäväni tätä myös hoitavampana seerumina tuhdimman sy-voiteen alla. En juurikaan aisti tässä tuoksua, mikä lienee ihan hyvä juttu sy-alueen tuotteista puhuttaessa.

Ainesosat:
laventelihunajavesi (Lavandula angustifolia, mel, aqua), steariinihappo (stearic acid), kylmäpuristettu luomumanteliöljy (Prunus dulcis), glyseroli (glycerine), luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), cetearyl alcohol, triethanolamine, methylparaben, propylparaben.






Magical Moringa. Lushin sivuilla tämä on kategorisoitu primeriksi, mutta omassa purnukassani lukee facial moisturizer. Hieman hämmentävää, mutta ehkä tämä voisi toimittaa kumpaakin virkaa. Tuotekuvat otin lämpöisenä päivänä ja Magical Moringan kiinteähkö koostumus oli hieman muuttunut lämmön vaikutuksesta juoksevammaksi, kuten kuvasta näkyy.  Levisi sitten ympäri pöytää purkkia avatessa :)

Tuote on siis muuten melko kiinteähköä ja tuhtia tavaraa ja ei siten sovi valitettavasti mun herkästi tukkeutuvalle ihotyypille. Incissä kolmantena möllöttää luomukaakavoi ja vaikka kyseinen raaka-aine on loistava ja megahoitava, niin mun iholle se on totaalikatastrofi. Tuoksu on mieto ja raikas.

Kasvojen sijaan kokeilin tätä kaulan iholle. Tuhdista ja ravitsevasta koostumuksesta huolimatta tämä sulaa välittömästi öljyiseksi iholle ja imeytyy jännästi lähes välittömästi ihoon. Koostumuksen sisältämä maissijauho tekee tuotteesta ei-rasvaisen tuntuisen ja jättää mattaisen ja pehmän pinnan iholle. Kivan tuntuinen tuote ja kun tällaisia kokeilee, sitä melkein harmittelee kun ei omaa kuivempaa ihotyyppiä sillä tämä tuntui iholla tosi miellyttävältä ja vähän luksusmaiseltakin. Tämä saattaa ihastuttaa kuivemman ihotyypin omaavia tyyppejä ^_^

Ainesosat: maissijauho (Zea mays), arganöljy (Argania spinosa), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), moringa-öljy (Moringa pterygosperma), luomuruusunmarjaöljy (Rosa canina), luomusheavoi (Butyrospermum parkii), ruusupuuöljy (Aniba rosaeodora), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), madagascarilainen vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), santeliöljy (Santalum austro-caledonicum vieill ja Fusanus spicatus), *citronellol, *eugenol, *limonene, *linalool, *benzyl benzoate hajuste (parfum), geraniol Tuote on vegaaninen.




Ja viime viikon kesäarvonta päättyi eilen. Voittajaksi päätyi jälleen Anonyymi kommentoija (Voittajaan otettu yhteyttä sähköpostitse).




Hei ja sitten olkaas kuulolla. Atopik-arvonnassa olen saanut vastauksen vain toiselta voittajalta. Käykääpä siis (anonyymit osallistujat) tsekkaamassa sähköpostinne jos olette saaneet minulta sähköpostia. Odottelen vielä toisen voittajan yhteydenottoa tämän viikon ja jos voittajasta ei kuulu, niin suoritan arvonnan vielä uudelleen :)



Mikä on teidän lempparituote Lushilta?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)