keskiviikko 21. kesäkuuta 2023

Alga Maris - Sävytetty aurinkosuojapuikko SPF50

 Tuote saatu pr-näytteenä. *Sis. mainoslinkkejä.Juuri kirjoittelin Laboratoires de Biarrizin tuotteista, mutta poikkeuksellisesti nyt perään tulee saman brändin tuotteesta postaus. Kyseessä kun sattuu olemaan aurinkosuojatuote ja Suomen kesä menee ohi hujauksessa, niin parempi kirjoittaa nyt, kuin syksyllä 😎😃Kyseessähän on siis tuttu Alga Maris, jonka aurinkosuojatuotteiden perheestä löytyy mielenkiintoinen aurinkosuojapuikko (9ml).

Puikkomuotoiset pakkaukset ovat siitä käteviä, että niiden kanssa ei juurikaan tarvitse käsiä sotkea. Aurinkosuojapuikot sopivat erityisen hyvin helposti palaville ihoalueille (otsa, nenä, olkapäät, arvet, tatuoinnit jne.)

 


Puikko levitettynä iholle.

 

Alga Maris aurinkosuojapuikko antaa iholle korkean SPF50 suojan auringon UV-säteitä vastaan. Suojahan on siis fysikaalinen, kuten aina aidossa luonnonkosmetiikassa. Puikkohan on tosiaan sävytetty, joten tällä ei tule vedellyksi "kalkkiviivoja" iholle. Sävy näyttää puikossa melko tummalta, mutta on iholla itseasiassa yllättävän läpikuultava. Oma ihoni on jo ruskettunut, mutta uskaltaisin varovaisesti arvioida, että läpikuultavuutensa vuoksi tämä sopinee useimmille ihonsävyille. Mutta ehkäpä ei ihan niille vaaleimmille ihon sävyille?

 


 

Alga Marisin puikko kaunistaa ihoa kevyesti. Koostumus on yllättävän miellyttävä ottaen huomioon tuotteen kiinteän koostumuksen ja vedenkestävyyden. Puikko ei tunnu rasvaiselta iholla, enemmänkin matalta. Tuntu iholla vaikuttaa myös kevyeltä. Kiiltävän pinnan sijaan, puikko jättää iholle sellaisen hyvin luonnollisen kuullon. 👌🌅

 

Ostopaikkoja netissä: House of Organic* (12,78€) Hyvinvoinnin* (13,56€) Life* (18,90€). Saatavilla myös Sokos ja Stockmann.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)