lauantai 22. huhtikuuta 2023

Lierac - Uudistunut puhdistuslinja

 Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Innostun aika harvoin enää synteettisen puolen ihonhoitotuotteista. Mutta joitain poikkeuksia on ja Lierac on yksi niistä. Lieracin monista tuotteista olen tykänny paljon vuosien varrella. Lierac on tässä hiljattain lanseerannut uudistuneen puhdistuslinjan. 

 
Lieracin uudistuneeseen linjaan kuuluu siis useampikin erilainen, juurikin puhdistukseen tarkoitettu tuote. Mutta itseasiassa linjassa on yksi poikkeus, josta tuli mulle supersuosikki. Tuotteiden tuoksu on puhtaan raikas. Mun nenään ehkä hieman sellainen suolaisen merellinen😍. Lieracin uusissa tuotteissa korostetaan korkeaa luonnollisuusprosenttia, sekä the juttu näissä on prebiootteja sisältävä koostumus.


Puhdistusemulsio (15,90€/ 200ml) saa heti kättelyssä pisteitä 10/10. Jo ekalla kokeilukerralla mietin, että onpa erityisen hyvin formuloitu puhdistusemulsio. Koostumus on aavistuksen geelivoidemaista ja mukavan kevyttä. Putsari liukuu iholla keveän vaivattomasti. Tämä ei siis ole ollenkaan sellainen rasvaisen täyteläinen putsarityyppi. Huuhteluvaihe käy vaivattomasti. Ei tosiaan tarvitse paljon vedellä lotrailla. Inhoan, jos putsarin jäljiltä iholle jää rasvainen tai kalvomainen tuntu. Lieracin puhdistusemulsio ei sellaisia tuntemuksia jätä. Ei tunnu lainkaan kuivattavalta. Aivan loistava puhdistusemulsio. 😍

Misellivesi (15,90€/ 200ml) on myös oikeinkin pätevä tapaus. Puhdistaa ihon hellävaraisesti eikä näyttäisi muodostavan vaahtoamisefektiä iholla, joka on ehkäpä ainakin itselläni misellivesien tärkein kriteeri. Vaahtoamaton koostumus on oma merkkinsä hellävaraisesta koostumuksesta. Lyhyestä virsi kaunis. No complaining.


Kuorintanaamio (20,90€/ 75ml) yhdistää nimensä mukaisesti samassa tuotteessa kuorinnan ja naamion. Kuorintanaamiossa on mukana kaoliinisavea. Mutta tämä ei ole sellainen savinaamio, joka kuivahtaa iholle ahdistavan kireäksi "kipsinaamioksi". Tässä on mukana myös hoitavia öljyjä, joten se ei ole perinteisen savinaamion tapaan kuivattava. Mukana on semisti kuorivaa raetta, jolla saa tulosta aikaiseksi. Rakeet eivät tunnu iholla raapivalta. En silti suosittelisi tämäntyyppistä tuotetta kuivalle iholle, mutta epäpuhtauksista kärsivä iho saattaa hyvinkin hyötyä tällaisesta tuotteesta.


Puhdistusvaahto (15,90€/150ml) on sellainen tuote, joka ei enää juurikaan kuulu ihonhoitorutiineihini. En muutenkaan enää käytä kovin paljon mitään vaahtoavia tuotteita. Ihoni on muuttunut hankalan pintakuivaksi, joten yritän pitää puhdistuksen mahdollisimman hellänä. Tosin kesäisin on toisinaan kiva tarttua näihin raikkaisiin puhdistuvaahtoihin. Lieracin puhdistusvaahto on koostumukseltaan jämäkkää, joka ei valu sormien välistä. Puhdistusteho tuntuu hellävaraiselta. Ei siis pese ihoa natisevaksi. 


Kasvovesi (15,90€/ 200ml) oli näistä tuotteista se, joka ihastutti eniten. Ai että💘.Tuotteen koostumus on erittäin kevyen geelimäistä. Muistuttaa viskositeetiltaan Whamisan tonereita. Kasvovesi kosteuttaa glyseriinin ja hyaluronihapon voimin. Näiden lisäksi kasvovedessä on diglyseriiniä, joka on tavallista glyseriiniä vieläkin tehokkaammin kosteuttavaa.

Syitä miksi tykkään tästä niin paljon: Tätä on todella helppo kerrostaa vaikka kuinka paljon (no en ole kokeillut 7 kerrosta enempää silti 😀) ja silti iho ei muutu niljakkaaksi tai tahmeaksi. Useinhan kerrostamisen isoin ongelma on se ällöttävä kärpäspaperi-fiilis lopputuloksena. Ja siis tämän kosteuttavat tehot ovat kerrassaan erinomaiset. 

 Lieracin tuotteita myyvät hyvinvarustetut apteekit. Postauksen linkit vievät Yliopiston apteekin verkkokauppaan.
Onko lukijoiden joukossa Lierac-faneja?

2 kommenttia:

  1. No nyt alkoi kiinnostaa, tuota lotionia voisin kyllä kokeilla. Olen aloittanut uimahallissa käymisen vuoden alussa ja huomaa kyllä, että kosteusvesiä ja lotioneita ja hoitovesiä (millä nimellä ne nyt milläkin merkillä kulkevat) kyllä menee entistä enemmän . On kiva uutta merkkiä välillä testailla. Uimahallireppuun voisi pakata jonkin hiukan Laveran kosteussuihketta paksumman koostumuksen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menee kans paljon kasvovesiä ja hoitonesteitä, niitä kun tulee kerrostettua. Nyt kesää kohden luulen, että pärjää vähemmällä kun ilmankosteus nousee 🤔

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)