maanantai 27. maaliskuuta 2023

Vertailussa Essencen ja Max Factorin peitevoiteet

 Essence oma, Max Factor pr-näyte. Sis. mainoslinkkejä.

 

 

 

 

Olen testaillut kahta, eri merkin nestemäistä peiteainetta. Toinen on edullisemmasta päästä ja toinen hieman kalliimmasta. Kyseessä ovat tutut Essence ja Max Factor.

 

 


 


Peiteaineissa on joitain yhtäläisyyksiä. Samanlaiset pakkaukset applikaattoreineen, sekä nestemäiset koostumukset. Päätin antaa näille peiteaineille palstatilaa, sillä koin molemmat varsin päteviksi tapauksiksi. Yleensä jos lähden kasvoillani jotain peittämään, ne ovat tummat silmänaluset. Saatan käyttää myös nenänpielissä peiteainetta, niillä kun on taipumus usein punoitella. 

Hieman vertailua tuotteista.

 

 


 


Essence Skin Lovin' Sensitive* (3,49€/ 3,5ml)on todella peittävää. Itseasiassa ihan hämmentävän peittävää, joka toisaalta ei sitten välttämättä näytä iholla niin luonnolliselta. Essence onnistuu peittämään omat -mielestäni megatummat- silmänaluset ihmeellisen hyvin, lähes täydellisesti. Essencen peittävyys on sitä sorttia, että häivytyksen kanssa kannattaa olla tarkka, että näkyviä rajoja ei jäisi näkyviin. Kuten monet muutkin peiteaineet, valitettavasti myös tämä kasaantuu hieman juonteisiin päivänmittaan. Essence ei välttämättä ole ihan paras valinta tosi kuivalle sy-iholle, sillä se saattaa ehkä hieman niin sanotusti lisätä vuosia sy-iholle. Ainakin ihon kosteutuksen kanssa kannattaa olla erityisen tarkka. 

 

 


 


Max Factor Miracle Pure* (11,90€/ 7,8ml) ei sitten olekaan ihan niin peittävää tavaraa Essenceen verrattuna, mutta edelleen peittokyky on silti huomattavan hyvä. Ja koska MF ei ole superpeittävää, on lopputuloskin iholla luonnollisempi ja se on myös helpompi häivytellä iholle. MF peittää silmänalusteni tummuuden ihan kiitettävissä määrin ja jotenkin omaa silmääni kai miellyttää enemmän sellainen luonnollisempi tulos. Jotenkin sellainen Full coverage- lopputulos näyttää omaan silmääni luonnottomalta😄. Myös MF karkailee jonkin verran juonteisiin päivän kuluessa. Tässä on myös eräs ominaisuus, minkä vuoksi tämä on sy-iholleni Essenceä sopivampi. Max Factor sekä tuntuu, että näyttää iholla kosteuttavammalta. 

 

 

Essencen 20 Medium sävy sopi iholleni yllättävän hyvin. Kuitenkin Max Factorin sävy 03 oli aivan täydellinen. MF sävy 02 taas oli aivan liian vaalea.


 


Muistan miten nuorempana ei ollut ollenkaan tarpeen murehtia sy-ihon juonteista peitevoiteita käyttäessä. Toista se on nykyään, kun ikää on tullut ja se alkaa näkyä varsinkin sy-iholla. Voisin ihan jyrkästi sanoa, että vihaan juonteita. Ei ne muuten oikeastaan haittaa, mutta nämä peiteainetouhut nykyään. On niin turhauttavaa yrittää saada luonnollisen näköistä lopputulosta. Lähes aina peitevoiteet tuntuvat kasautuvan juonteisiin, ja se nyt vaan ei näytä ollenkaan hyvältä. Edelleen mulla toimii parhaiten ihan aito mineraalipeiteaine. Jokin taika niissä on, että ne eivät kasaudu iholla juonteisiin. 🙈
2 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma peitevoiteitten kanssa. Tosin täytyy sanoa, että jos meikkivoiteessa on täysi peittävyys, tuntuu siltä, että se edellyttää alla myös täydellisen sileää ihoa, muuten ei näytä hyvältä. Usein tosin tällaiset peittarit ovat sitten myös paksumpaa koostumukseltaan, joten kaikki juonteet korostuvat jo senkin takia. Suo siellä, vetelä täällä :D

  Mulla on tällä hetkellä "työn alla" kolme kallista, ja kolme edullista, joista tulee hartaan testaamisen jälkeen postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mitä paksumpaa koostumusta silmien alle laittaa, sen pahemmaksi ihon tekstuuri muuttuu 😅 Esim. Joku Joe Blasco silmien alla, huh huh 🥴

   Uu, ootan innolla sun peittaripostausta 🤗

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)