tiistai 17. tammikuuta 2023

Jimmy Boydin luonnolliset tuoksut


 Tuotteet saatu pr-näytteenä.Tuoksujuttuja tälle päivälle! Kokemukseni luonnollisista tuoksuista ovat yhden käden sormilla laskettavissa. Ensimmäinen kokemukseni sijoittuu useammankin vuoden taakse. En saa millään päähäni, mikä tuo kyseinen merkki oli. Mitä ilmeisemminkin se oli jokin ranskalainen, jolla oli vaikea nimi (siksi en varmaan nimeä muistakkaan). Sen sijaan muistan vahvasti, miten sen tuoksun koin. Se oli heti suurta rakkautta. Tuoksu oli voimakas ja hyvin persoonallinen. Tuoksun dominoiva nuotti oli terva. 

 

 


 

 

Olen nyt tutustunut Jimmy Boydin kahteen tuoksuun. Espanjalaisen brändin tuotteet ovat siis 100% luonnollisia, vegaanisia, eikä niissä ole käytetty ollenkaan synteettisiä raaka-aineita. Jimmy Boydin tuoksuissa on jännä erikoisuus: 2 tuntia ennen pullotusta, niihin on sisälletetty tuore kasvin terälehti🌿. Se ei ole vain kaunis yksityiskohta läpinäkyvissä pulloissa. Sen lisäksi terälehti kehittää tuoksua pullossa edelleen😮. Boydin tuoksut ovat myös vaikutuksiltaan aromaterapeuttisia.

Boydin tuoksut ovat eau de cologneja. Tämä tarkoittaa sitä, että tuoksut ovat yleensä ottaen mietoja, verrattuna eau de toiletteihin ja parfyymeihin. Siispä näissä voi olla vaihtoehto tuoksuherkille ja niille, jotka eivät vain pidä kovin voimakkaista tuoksuista. Sain kokeiltavaksi kaksi eri tuoksua Jimmy Boydilta. 

 

 


 

 

🍊 Orange Blossom 32€/200ml


Tuoksunuotit: jasmiini ja appelsiininkukka.


Orange Blossom tuoksua voisi kuvailla sanalla selkeä. Johtunee siitä, että tässä ei kikkailla 9 erilaisella tuoksunuotilla. Pullon sisällä on appelsiinipuun lehti.

Nenäni ei löydä tästä tuoksusta jasmiinia. Voi johtua myös siitä, että en tiedä miltä jasmiini tuoksuu. Sen sijaan appelsiininkukka on tässä selkeydessään läsnä. Appelsiininkukan tuoksua ei pidä sekoittaa makeaan appelsiinihedelmän tuoksuun. Vaikka tämäkin appelsiinille tuoksuu, mutta erilailla. Tuoksun sävy on enemmän sellainen happamaan vivahtava. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella upea tuoksu. Tulee kovasti mieleen aurinkoinen kesäpäivä😍. Onhan tällä selkeästi mieltä piristävä vaikutus. Tervetullut efekti tällaisina tammikuun harmaina loskapäivinä. Koen itse tämän unisex- tuoksuna.


🌳 Forest 32€/ 200ml


Tuoksunuotit: Rosmariini, salvia, laventeli, basilika ja vetiver.


Forest tuoksu onkin sitten selkeämmin maskuliininen ja tähän on valittu useampi tuoksunuotti. Ja pullon sisältä löytyy rosmariinin oksa.

Ensimmäinen fiilis: Jestas, kun on hyvä tuoksu. Tämä on juurikin kuin yrttikimppu, jossa rosmariini tuntuu vallitsevana. Ehkä se on juuri tuo rosmariinin oksa, joka sen tekee? Tuoksu kolahtaa muhun, koska rosmariini on yksi lempiyrteistäni. Rosmariinin tuoksu on terävä, mutta huumavan hyvä. 

Forest tuoksu on mielestäni selkeästi voimakkaampi verrattuna Orange Blossomiin. Mutta kyllä tämäkin on silti edelleen mieto tuoksu. Aistin tässä myös mainitut basilikan ja salvian. Laventeli ei ole lainkaan lempituoksujani, mutta sitä en (onneksi) tässä ainakaan sellaisenaan tässä erotakkaan. 

Tuoksun sanotaan vievän käyttäjänsä välimerelliseen metsään. En olisi itse osannut kuvailla tätä tuoksua noilla sanoilla. Mutta kuvaus on itseasiassa hyvin osuva. Tuoksussa on lämmintä metsäisyyttä. 

 

 


 


Jimmy Boydin kaikista tuoksulinjoista on saatavilla myös suihkugeeli, sekä vartaloemulsio ja vartaloöljy. Jimmy Boydin tuotteet löytyvät 4Organic-verkkokaupasta.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)