sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Feel Free: Bakuchiol-linja

 Tuotteet saatu pr-näytteenä
Kuten mainitsin aiemmassa Feel Free- jutussa, brändiltä löytyy tosiaan myös Bakuchiol- linja. Bakuchiol on ainesosana ollut jo pitkään hyvin trendikäs ja yhä useampi brändi on halunnut tuoda markkinoille oman bakuchiol tuotesarjansa. 

Mikä se bakuchiol siis olikaan?🙈

 

 


 

 

Bakuchiol kuuluu ns. bio-retinoleihin. Bakuchiolilla ei siis sinänsä ole mitään tekemistä retinolin kanssa, joka on A-vitamiinijohdannainen. Mutta bakuchiolin vaikutukset iholla ovat samankaltaiset. Bakuchiol mm. silottaa jo olemassa olevia hienoja juonteita, kirkastaa ihon sävyä, boostaa kollageenisynteesiä, ehkäisee epäpuhtauksia. Bakuchiol yleensä ottaen kohentaa ihon yleisilmettä, samoin kuin retinoli. Bakuchiolin ehkä isoin ero retinoliin on se, että se ei retinolin lailla herkistä ihoa valolle, kuivata tai ärsytä ihoa.


Feel Free:n bakuchiol-linjaan kuuluvat seerumi, hoitovoide, sekä silmänympärysvoide.


 


 

 

Bakuchiol Soothing Serum ovh. 14,50€/30mlInci: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Pentylene Glycol, Bakuchiol, Sodium Hyaluronate, UndariaPinnatifida Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Octyldodecanol,Hydrogenated Rapeseed Oil, Heptyl Undecylenate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, CitricAcid, Alcohol**, Iron Oxide (CI77491)***, Parfum (Fragrance)****, Citral****, Citronellol****, Geraniol****,Limonene****,Linalool****.


Vaikuttavat aineet: Ruskolevä, Kurkku, Bakuchiol, Hyaluronihappo, Aloe Vera.

 

Bakuchiol-seerumi on koostumukseltaan löysähköä ja riittoisaa. Seerumi tuntuu iholla aivan erityisen hyvin kosteuttavalta, ja siihen kiinnitinkin paljon huomiota. Raaka-ainekattaus näyttää mun silmään todella hyvältä. Tämän voisin helposti poimia ostoskoriini jatkossa. Tämä myös jostain syystä tuntuu iholla jotenkin erityisen virkistävältä ja seerumin kruunaa sen tuoksu, joka tuo mieleen jonkinlaisen hedelmäsorbetin. Tuoksu on silti mieto.😍

 

 
Fussion Bakuchiol cream - 24h hoitovoide 50ml/ 13,50€Inci: Aqua (Water), Aloe barbadensis Leaf Juice*, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin,Pentylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Glyceryl Stearate, StearylAlcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Bakuchiol, Undaria Pinnatifida Extract,Cucumis Sativus(Cucumber)Fruit Extract*, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Sodium Phytate, Xanthan Gum,Octyldodecanol, Hydrogenated Rapeseed Oil, Heptyl Undecylenate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Alcohol**, CI77491 (Iron Oxide)***, Parfum (Fragrance)****, Citral****,Citronellol****, Geraniol****, Limonene****


Vaikuttavat aineet: Bakuchiol, Argan öljy, Ruskolevä, Neitsyt Oliiviöljy, Kurkku, Avokado öljy, Aloe Vera.

 

24h hoitovoiteen koostumus on viskositeetiltaan korkea. Eli tämä voide on kuin vatkattua valkuaisvaahtoa, joka ei purkista tipu, vaikka ylösalaisin kääntää. Silti voide on ihotuntumaltaan kevyen ja ei-rasvaisen tuntuinen. Kevyestä, mutta samalla pehmentävästä tuotetunnusta vastaavat osittain esteriöljyt. Tuoksu on jälleen raikasta hedelmäsorberttia.

Tosi hyväntuntuinen voide, joka imeytyy hyvin ja onnistuu sekä kosteuttamaan, että myöskin pehmentämään ihoa. Tämä ei jätä oikeastaan jälkeensä erityisempiä tuotetuntuja iholle. Tästä on tosi helppo tykätä.

 


Plant Genius Bakuchiol Eye balm - Silmänympärysvoide ovh. 13,50€/30ml

 


Inci: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-2 Stearate, Oryza Sativa(Rice) Starch, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Bakuchiol, Sodium Hyaluronate, Undaria Pinnatifida Extract,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Xanthan Gum, Octyldodecanol, Hydrogenated Rapeseed Oil, HeptylUndecylenate, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Citric Acid,Alcohol**, CI77491 (Iron Oxide)***

 

Vaikuttavat aineet: Riisin tärkkelys, Kurkku, Hyaluronihappo, Bakuchiol, Aloe Vera, Ruskolevä.

 

Silmänympärysvoiteen koostumus on samantyyppinen, kuin edellä mainitun 24h hoitovoiteen. Tämä on silti hieman kevyemmän tuntuinen iholla. Tykästyin myös tähän todella paljon. Sy-voiteen jättämä ihofiilis on tosi hyvä. Syväkosteutettu ja pehmeän tuntuinen. Mulla on ollut nyt tosi kuiva sy-iho ja tämä onnistuu hälventämään todella hyvin sy-ihon pientä "juonneverkostoa". Tämä tekee sen siis lähes välittömästi levityksen jälkeen. Mikä ei sinänsä ole poikkeuksellinen efekti. Nerokas tuoteformulointi voi saada iholla aikaan välitöntä, kohentavaa efektiä. 

Tämä on bakuchiol-linjan poikkeus hajusteiden osalta, sillä niitä ei tässä ole. Ja hyvä niin, sopii siis herkkäsilmäisillekin. Yleensä sy-voiteiden pakkauskoko on se 15ml mutta tässä tapauksessa on 30ml, eli tuplakoko. Aika loistava hinta-laatusuhde.  💎

 

Feel Free Bakuchiol tuotteita voi ostaa 4Organic-verkkokaupasta

 

 

 

Millaisia kokemuksia teillä on bakuchiolista? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)