maanantai 16. toukokuuta 2022

Whamisan super-kosteuttava duo


Tuotteet saatu pr-näytteenä sis. mainoslinkkejä.

 

 

 

 


 


Tykkäsin ihan mielettömästi Whamisan kaktus-seerumista ja yksinäinen seerumi on nyt saanut kaverikseen kasvoveden ja kasvonaamion. Voi siis puhua kokonaisesta tuoteperheestä.

Kaktustuotteiden tähtiraaka-aine on siis kaktusviikunan uute, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti, samalla kun se parantaa vaurioitunutta ihoa. Kaktusviikuna sisältää jopa yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 erilaista aminohappoa,  14 erilaista vitamiinia ja 12 mineraalia. Kaktusviikuna voisi verrata ehkäpä hieman aloe veraan. 





Cactus AKA Purifying Toner

 

Inci:Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract* (30%), (-)-Alpha-Bisabolol****, Ferulic Acid, Hibiscys Sabdariffa Flower extract******, Sorbitan Oleate**, Scutellaria Baicalensis Root Extract***, Paeonia Suffruticosa Root Extract***, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract***, Tocopherol, Adenosine****, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene.

 

Whamisan kaktus-kasvovesi on ollut viimeaikoina ehdoton lempparini. Tämä kosteuttaa mielettömän hyvin ihoa jo yhdellä kerroksella. 💦

Kasvovesi sisältää myös AKA-happoja. On pakko myöntää, että olin ihan kysymysmerkkinä, että mitkä ihmeen AKA-hapot? (Tästä ei löytynyt googlella oikein tietoa kaivamallakaan.) Kyseessä on kuitenkin kukkaishapot, jotka toimivat siis samalla periaatteella, kuin tutummat AHA- ja BHA- hapot. Eli liuottavat vanhaa ihosolukkoa ihon pinnalta --> kirkkaampi ja tasaisempi ihon tekstuuri.

Koostumuksessa on myös anti-agevaikutteisia adenosiinia ja ferulahappoa, sekä ihon sävyä tasoittavaa lakritsiuutetta. 

Itse putelin sisällölle voisin heittää arvosanaksi kympin. Ainoa marmatuksen aihe on pakkaus. Nestemäisenä tuotteena tätä olisi kätevämpi annostella suihkemuodossa. Arvokasta tuotetta on mielestäni turha hölvätä vanulapulle, sitä kun menee siten ihan törkeästi hukkaan. Kaadoinkin omani suihkepulloon. Whamisan kaktus-kasvovesi on ehdottomasti kasvovesien aatelistoa😌

 

 


 

Cactus Prickly Pear Pack 

 

Inci: Opuntia Ficus-Indica Stem Extract* (89,12%), Opuntia Ficus-Indica Extract * (0,5%), Opuntia Ficus-Indica* (3%), Opus Ficus-Indica Fruit (0,2%), (-)-Alpha-Bisabolol***, Scutellaria Baicalensis Root Extract**, Paeonia Suffruticosa Root Extract**, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract**, Carbomer, Gluconolactone (PHA), Sodium Citrate, Tocopherol, Adenosine***, Ferulic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.

 

Havahduin taannoin siihen, että musta on tullut vuosien varrella tosi laiska kasvonaamioiden käyttäjä. Tuntuu, että useimmat naamiot ei tee iholle juurikaan mitään kovin mullistavaa. Siispä olen kokenut ne hieman turhakkeina. Jos siis lukuun ei oteta sheet-maskeja, joilla kyllä saa näkyvää tulosta.

Whamisan geelimäinen kaktus-naamio jäi yllättäin mulla vakiokäyttöön. Syy on yksinkertainen: Se toimii. 👊

 


 


Tykkään säilyttää Whamisan kasvonaamiota jääkaapissa. Raikas, viileä naamio tuntuu varsinkin aamuisin super-virkistävältä. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia, mutta olen muhitellut tätä puolisen tuntiakin. Vaikka naamioita ei yleensä ole tarkoitus levittää silmänympärysiholle, olen asian suhteen kapinallinen. 😄

Kaktusnaamio imeytyy ihoon vaikutusaikanaan hämmästyttävän hyvin. Ja tämä on oikeasti superkosteuttava. Käytön jälkeen eron ihossa todellakin huomaa. Pintakuivuus on muisto vain. Ja tämän huomaan varsinkin sy-iholla, jossa pieni uurreverkosto katoaa pois käytön jäljiltä. Whamisa loihtii siis iholle selkeää plumping-efektiä. Edellä mainitusta syystä olen koukussa tähän kasvonaamioon. Tässä on mukana myös Gluconolactonea, joka on ihoa kevyesti kuoriva PHA-happo (miedompi, kuin AHA-hapot).

Purkissa lukee myös termi lifting. Mutta ei tämä -eikä  mikään mukaan tuote- naamataulua kyllä mihinkään nosta, mutta muuten heitän tällekin tuotteelle arvosanaksi kympin. Ehdottomasti tehokkaimpia kosteuttavia kasvonaamioita, mitä olen kokeillut. 


Molemmat Whamisan tuotteet sisältävät myös eteerisiä öljyjä, joten nämä eivät ehkä sovi herkästi reagoivalle iholle. 


Cactus AKA Purifying Toner* (23,16€/ 120ml)

Cactus Pricky Pear Pack* (23,96€/ 100g)



Whamisa-fanit, mikä on teidän suosikkituote? 😊

4 kommenttia:

  1. Oon koklannu vaan seerumia ja rakastuin ikihyviksi. Ihan mieletön koostumus ja mikä teho! Tuon seerumin kokemusten perusteellakin koklaan varmasti noita sun postauksessa olevia tuotteita.

    VastaaPoista
  2. Kovin montaa tuotetta Whamisalta en ole testannut, mutta Deep Rich Toner on kuivaihoisen unelmatuote.
    Olen tässä juuri googletellut mistä saisi edullisimmin tilattua, kun hintaa tuotteella on, mutta on myös joka sentin arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Deep Rich Toner on kyllä ihan omaa lajiansa. Hintaahan sillä tosiaan on. 🤔

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)