maanantai 4. lokakuuta 2021

Syksyistä ihonhoitoa Mossalla


 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.

 

 

Ja niin se syksy taas saapui (kaipaan kesää! 😃) ja ilmatkin viilenevät. Ihokin saattaa kaivata extra-hoivaa vuodenajan vaihtuessa. Katsotaanpa millaisia vaihtoehtoja latvialainen Mossa tarjoilee 😊

 


 

 

 Testailussa on ollut Juicy Peel kuorinta, Juicy Jelly kosteuseerumi , Rich Comfort kasvovoide sekä Vitamin cocktail silmänympärysvoide. Mossan tuotteissa on hyödynnetty runsaasti erilaisia marjauutteita, joista iho saa antioksidantteja ja vitamiineja.
Juicy Peel Mask


Kyseessä kemiallinen kuorinta, joka uudistaa ihon pintaa 5 minuutissa maitohapon voimin. AHA-happoihin kuuluva maitohappo on muuten sieltä miedommasta päästä, joten herkkäihoisetki voisivat tätä uskaltaa kokeilla. 

Koostumus on yllättävästi vaaleanpunaista geeliä ja huhheijaa mikä tuoksu tässä on. Aivan älyttömän huumaava, herkullinen karpalon tuoksu. Olen jäänyt tätä pari kertaa ihan nuuhkimaan, kun tuoksu on niin herkku 😍

Kiva, hellävarainen tuote. Ihon pikakaunistaja! 

Juicy Jelly Hyaluron Face moisturizer


Joo nyt on jo pakko tunnustaa, että vähän tympii kirjoitella raaka-aineesta nimeltä hyaluronihappo. Toivottavasti kohta tulisi joku uusi raaka-ainehype. Montako vuotta olen jankannut blogikirjoituksissani hyaluronihaposta? 😃

Mossan Juicy Jelly nyt kuitenkin edellä mainittua tehokosteuttajaa sisältää kahdessakin eri muodossa. Juicy Jellyssä on myös muita tuttuja hyviä kosteuttajia, kuten glyseriiniä ja pentyleeniglykolia. 

Koostumus on nimensä mukaisesti hyytelömäistä kosteusseerumia. Tuntuu erittäin toimivalta tehokosteuttajalta, joka voisi mennä sellaisenaan rasvoittuvalla iholla. Hyvä kosteusboosteri kuivemmalle iholle. Alle kannattaa ehdottomasti kerrostella reippaasti kasvovettä. 

 

 


 

Vitamin Cocktail silmänympärysvoide


Mossan Vitamin Cocktail silmänympärysvoide on koostumukseltaan paksuhkoa ja ravitsevaa. Incin alkupäästä löytyy pehmentävä auringonkukkaöljy. 

Tuhdista koostumuksesta huolimatta tämä ei ole liian raskasta, tai myöskään rasvaisen tuntuista iholla. Tuntu iholla on mukavan pehmentävä. Jos silmänympärys iho tuntuu oikein rutikuivalta, niin tällaisen täyteläisen sy-voiteen alle kannattaa ehdottomasti kokeilla esim. sy-geeliä tai sy-seerumia. Mossan täyteläinen sy-voide lukitsee mukavasti kosteuden iholle ja estää sen pois haihtumista. 

Rich Comfort kasvovoide


Rich Comfort kasvovoide sisältää mm. erittäin tehokkasti pehmentävää ja suojaavaa kaakaovoita. Muita pehmentäviä ja ravitsevia raaka-aineita ovat auringonkukka-, jojoba-, oliiviöljy, sekä karitevoi.

Rich comfortia voisi luonnehtia okklusiiviseksi voiteeksi, eli se on ominaisuuksiltaan tehokkaasti kosteutta lukitseva. Erityisen sopiva kuivalle iholle. Rasvoittuva ja sekaiho saattaa pitää tätä hieman liian täyteläisenä.  Tässä on erittäin mieto, vaniljan tuoksu.

 

 
Mossan tuotteita löytyy hyvinvarustetuista tavarataloista. Sekä esim. Hyvinvoinnin verkkokaupasta*:


Juicy Peel kuorintanaamio* (15,95€/ 60ml)

Juicy Jelly kosteusseerumi* (23,50€/ 100ml)

Energy Boost silmänympärysvoide* (18,95€/ 15ml)

Rich Comfort kasvovoide* (14,80€/ 50ml)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)