perjantai 8. lokakuuta 2021

Lidlin C-vitamiiniseerumi

 

 

Heh. Juuri kun kirjoittelin yllättävän edullisesta C-vitamiiniseerumista, löysin  vieläkin edullisemman. Ja mistäpäs muualtakaan, kuin Lidlistä 😄 Kyseessä on tietysti tuttu merkki, Cien.

Pulitin C-vitamiiniseerumista hurjat 3,50€/15ml. Seerumi sattui olemaan -30% tarralla poistokorissa ja tämän alkuperäinen hinta on siis n. 5€. Mahdottoman edullinen ja taisinkin vähän naurahtaa tämän löytäessäni.


Cien Vitamin Glow Power Booster on pakattu tietysti oranssiin puteliin, jonka väri tuo lienee mielleyhtymän appelsiiniin ja sitä kautta C-vitamiiniin. Pullossa on tavaraa siis 15ml ja siinä on kätevä annostelukärki.

 

Pullon alaosassa on pehmeä painike, jolla tuotetta on helppo annostella.  Seerumi on koostumukseltaan erittäin keveää, hieman geelimäistä. Myöskin hurjan riittoisaa. Kolme painallusta antaa kolme tippaa tuotetta, jotka riittävät erinomaisesti koko kasvoille. Tuntu iholla on miellyttävä. Imeytyy melko nopeasti, eikä jätä tahmeutta, saatika muutakaan juurikaan havaittavaa tuntua. Kevyesti kosteuttavan tuntuinen.


Cienin C-vitamiiniseerumi sisältää kahta stabiilia C-vitamiinijohdannaista (Sodium ascorphyl phospate ja Ascorphyl glucoside). Incissä ennen C-vitamiinijohdannaisia on kosteuttava glyseriini. Mukana on myös rauhoittavaa pantenolia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa (kappas vain 😄)  Jotain jännittävän kuuloista pitää tietysti olla mukana ja se on tässä tapauksessa Camu camu- marjan mehu. Camu camu sisältää luonnostaan runsaasti C-vitamiinia.

Koska C-vitamiinijohdannaiset ovat incissä vasta glyseriinin jälkeen, on C-vitamiinin prosentuaalinen osuus luultavasti hyvin maltillinen - Glyseriinin osuus ihonhoituotteissa on usein alhainen.

 


Vitamin Glow Power Booster taitaa olla sesonkituote ja ehkä jo poistumassa myynnistä. Jos siis kiinnostuit, kannattaa kipaista Lidliin 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)