keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Vuoden 2020 parhaat

 

 

 


 

 

Niin se poikkeuksellisen erikoinen vuosi 2020 vierähti ja nyt olisikin sitten aika listata tuttuun tapaan viime vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita 😊 

Pidemmittä puheitta, mennään asiaan.

 

 


 

 

 Paras puhdistustuote: Taika kosteuttava puhdistusgeeli


Tunnustan heti alkuun, että parhaan putsarin valinta oli erityisen vaikeaa. Kuluneen vuoden aikana kun tuli kokeiltua montakin hyvää putsaria. Päädyin lopulta valitsemaan Taikan kosteuttavan puhdistusgeelin. Taika on käyttömukava ja se ei tuntunut ihoa kuivattavalta. Tästä voi lukea lisää täällä.

 


 Paras kasvovesi: Pure=Beauty Birch Sap Mist


Ja tämä taas oli helppo valinta! Arvelinkin jo tästä tuotteesta kirjoittaessani, että tällä on korkeat mahdollisuudet päästä tälle listalle. Ja niin siinä kävikin.

Birch Sap Mist on mielettömän hyvin kosteuttava kasvovesi. Ja siinä se syy onkin miksi se on tällä listalla. Tämä päihittää monet muut kokeilemani kasvovedet! Tästä voi lukea lisää täällä.
Paras seerumi: Mádara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly


Mádaran järkyttävä nimihirviö oli myös aivan helppo valinta. Vuoden aikana tuli kokeiltua monia seerumeita, joista ei ole pahaa sanottavaa. Mutta Mádara veti mielestäni pisimmän korren tällä kertaa.

Mádaran seeumi on aivan ällistyttävän hyvin kosteuttavaa. Kosteustehoja jaksaa hämmästellä joka käyttökerralla. Tästä voi lukea lisää täältä.

 


 Paras silmänympärysvoide: Purito Centella Green Level Eye Cream


Korealainen Purito oli mielenkiintoinen tuttavuus ja tältä brändiltä valitsin listalle parhaan sy-voiteen.Tässä on mainio hinta-laatusuhde. Tästä voi lukea tarkemmin täältä.

 

 

 


 


 Paras kasvovoide: Atopik Hydrate Kosteuttava Hyaluronivoide 24h


Kotimaisen Atopikin Hydrate sarjasta valitsin tämän parhaaksi kasvovoiteeksi. Siitä syystä, että se todellakin kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Tästä voi luke lisää täällä.


Paras anti-age tuote: Evolve Bio-Retinol + C-Booster

 

Evolven tapaus on koostumukseltaan öljyä. Öljy sisältää kahta tehokasta anti-age ainesosaa; bakuchiolia ja stabiloitua C-vitamiinijohdannaista. Tällä saa tuloksia ja on kosmeettisesti erittäin miellyttävän tuntuinen. Tästä voi lukea lisää täällä.

 
Paras käsivoide: Urtekram Wild Lemon Grass Hand Cream


Urtekramin koostumus on paksua ja ravitsevaa, mikä tekee kuiville käsille hyvää. Vaikka koostumus tuntuukin niin tuhdilta, se imeytyy hämmästyttävän hyvin käsiin, jättämättä klähmäpintaa. Tästä voi lukea lisää täällä.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)