torstai 3. joulukuuta 2020

Atopik Hydrate - Tehokosteutusta iholle

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis.mainoslinkkejä.

 

 

Tunnustan: Olen tosi hurja Atopik-fani 😊 Voisin nimetä yhden jos toisen - no oikeasti aika pitkän listan- tuotteita Atopikilta, joihin olen aikoinaan hurahtanut. Atopik on kotimaista luonnonkosmetiikkaa, jota saa apteekeista. 

 


 

 

Atopik on ehtinyt vuosien varrella lanseerata neljä erilaista ihonhoitolinjaa (Balance, Sensitive, Anti-age) joista uusimpana siis Hydrate-linja. Kuten linjan nimikin kertoo, Hydraten pääfokus on ihon tehokkaassa kosteutuksessa. Olin 99% varma, että tykkäisin uudesta Hydrate-linjasta ja arvaus ei mennyt mönkään. Taattua Atopik-laatua jälleen :)

Hydrate-linjaan kuuluu; puhdistusgeeli, kasvovesisuihke, hyaluroniseerumi, hyaluronivoide 24h, kaksitehoinen kuorinta, sekä tehokosteuttava naamio.

 

 


 


Hydrate puhdistusgeeli on yksiä hellävaraisempia kokeilemiani puhdistusgeelejä. Putsari vaahtoaa kahdella, erittän miedolla kookospohjaisella tensidillä. Tai siis oikeastaan tämä putsari ei vaahtoa juurikaan, joten parempi termi vaahtoamiseen sijaan lienee puhdistaa 😀 Glyseriini ja xylitoli sitovat ihoon kosteutta ja kaurauute tunnetusti rauhoittaa ihoa. Tämä tuntuu iholla niin hellältä, että voisin uskaltaa suositella jopa hieman kuivahkollekin iholle 😊


Hydrate kasvovesisuihke on myös samantien suurta rakkautta. Kosteuttavista ominaisuuksista vastaavat xylitoli, betaiini, hyaluronihappo ja sodium PCA. Tässäkin on mukana ihoa rauhoittavaa kaurauutetta. ja tietysti myös nyt niin trendikkäitä prebiootteja (ihon hyvien bakteerien ravintoa) inuliinia ja alpha-glukaani oligosakkaridia.

Siis ihan mahtava tuote ja vähintään yhtä hyvä kuin Atopikin Anti-age linjan Tehokosteuttava kasvosuihke. Iholle jää selkeä tehokkaasti kosteuttava huntu jo yhdellä suihkutuskerroksella. Hydrate hyaluroniseerumi jatkaa kasvovesisuihkeen hommia, eli pumppaa ihon kosteusvarastoja täyteen. Hyaluroniseerumista löytyy niinikään rauhoittavaa kauraa, prebiootteja sekä vakuuttava kattaus erilaisia humektantteja. Hyaluroniseerumi sisältää sekä pieni- että suurimolekyylistä hyaluronihappoa. Pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon tehokosteuttaen, samalla kun suurimolekyylinen hyaluronihappo täyteläistää ihon pintaa.  

Hyaluroniseerumi on ehdottomasti tällaisen genren parhaimmistoa. Plumppaa ihoa ja todellakin tehokosteuttaa. Koska kyseessä on erittäin tehokkaasti kosteuttava tuote (korkea humektanttipitoisuus) jää iho tästä myös hieman tahmeaksi.


Hydrate hyaluronivoide 24h sisältää myös edellä mainittuja kosteudensitojia, kauraa, sekä prebiootteja. Hyaluronivoide on myös hoitava, sillä se sisältää viinirypäleen siemenöljyä, sekä sheavoita. Mukana on myös erityisesti kuivalle iholle tärkeää keramidia

Hyaluronivoiteen koostumus on erityisen keveää fluidia, melkein jopa water cream- tyyppistä. Ominaisuuksiltaan tämä on ihoon hulahtaja, jättämättä tahmeaa pintaa. Niin ja siis -tietysti- superkosteuttava :D

Tehokosteuttavasta naamiosta  tuli omalla kohdalla heti hitti, mitä en olisi ehkä ihan heti arvannut. 

 Tuotetta voi siis käyttää joko 10-20 minuutin naamiona tai sitten yönaamiona. Itse sytyin tälle varsinkin yönaamion muodossa. "Yönaamiointi" siis käytännössä tarkoittaa sitä, että tuotetta käytetään tavanomaisen yövoiteen tavoin. Naamaa ei siis yötä vasten kuorruteta voiteella 😁  Koko yönaamio-termi kuulosta mun korvaani vähän pöhköltä, mutta takana taitaa olla markkinointikikka. Yönaamio kuulostaa heti korvaan tehokkaammalta, kuin niin tavanomaisen kuuloinen yövoide. 

Tehokosteuttava naamio sisältää ihoa ravitsevia viniinrypäleen siemenöljyä, sekä kauraöljyä ja ihoidenttistä skvalaania (oliiviöljystä johdettu lipidi). Sinkkioksidi korjaa ja rauhoittaa ihoa. 

Naamio on koostumukseltaan ihan luksusta! Sellaista kermaisen täyteläistä ja megaravitsevan tuntuista. Tästä huolimatta naamio ei tunnu iholla rasvaiselta tai mitenkään niljakkaalta. Naamio kosteuttaa ihoa, mutta on ennen kaikkea hoitava ja pehmentävä. Mun iho tykästyi tähän ihan superisti :)


Kaksitehoinen kuorinta on koostumukseltaan miellyttävän voidemaista. Samalla kun se kuorii ihon pintaa, se myös hoitaa ihoa viinirypäleen siemenöljyllä, skavalaanilla ja kauraöljyllä. Tämäkin tuote vahvistaa prebiooteilla ihon mikrobiomia. 

Varsinainen kuorinta tapahtuu tosiaan sekä mekaanisesti, että kemiallisesti. Mekaanisesta kuorinnasta vastaa erittäin hellävaraiset jojobarakeet. Kemiallisen puolen hoitaa glukonolaktoni, joka lukeutuu  PHA-happoihin (ei tule sekoittaa BHA-happoon). PHA-happo on esimerkiksi AHA-happoja hellävaraisempi iholle, joka tekeekin tästä erityisen hyvän herkälle iholle.

Vaikutusaika tälle on 1-3 minuuttia, jonka jälkeen kuorintavoidetta pyöritellään hetki kosteilla sormilla. En ole ihan varsinaista kohderyhmää tämäntyyppiselle kuorinnalle, sillä tykkään yleensä rouheammista kuorinnoista. Kuitenkin Atopikin kaksitehoinen kuorinta sisältää jojobarakeita ilahduttavan tiheästi, joten kuorinta toteutuu helposti. Ja onhan se todettava, että hoidon jälkeen iho tuntui silottuneelta ja pehmeältä 😌

 

 


Kokemus Atopik Hydrate-linjasta oli erityisen positiivinen. Mikä ei siis tosin mitenkään yllättänyt, kun on tullut testattua varmaankin kaikki Atopikin tuotteet ja kaikki on kolahtaneet enemmän tai vähemmän. Hydrate-linjan tuotteet ovat hajustettuja, mutta tuoksut ovat erittäin mietoja. Tuoksumaailmaa en osaa oikeastaan kuvailla muutakuin sanalla raikas. 


Atopik tuotteet löytyvät apteekeista. Nettiapteekeista esim. Apteekkituotteet.fi:

 

Hydrate puhdistusgeeli* (17,91€/ 200ml)

Hydrate kasvovesisuihke* (14,44€/ 100ml)

Hydrate hyaluroniseerumi* (34,27€/ 30ml)

Hydrate Hyaluronivoide 24h* (32,58€/ 50ml)

Hydrate kaksitehoinen kuorinta* (28,19€/ 50ml)

Hydrate tehokosteuttava naamio* (34,27€/ 50ml)
Onko Atopik tuttu? Lempituotteesi?1 kommentti:

Kommentoi, kysy, utele :)