tiistai 7. heinäkuuta 2020

Frantsilan uutuuksia

Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.

Tänään esittelyssä pari kappeletta kotimaisen Frantsilan uutuuksia: Puna-apila puhdistusgeeli ja Kehäkukka kasvovesi. Frantsilan tuotteita onkin tullut testailtua jo aiemmin ja tykännyt olen kovasti :) Frantsilan ykköslemppari taitaa edelleenkin olla superhyvä kehäkukkavoide.  Frantsila on luonnonkosmetiikaa.


Nämä uutuudet on pakattu mielestäni varsin tyylikkään näköisiin pakkauksiin. Minimalistinen pakkausdesign aika usein vetoaa meikäläiseen. Ne vanhemmat pakkaukset olivat makuuni aika - noh-  mummomaisia vaikka toisaalta niissä oli samaan aikaan jotain kivan retromaista :)


Puna-apila puhdistusgeeli

Putsarin inci kiinnosti heti, sillä se sisältää vain yhden supermiedon kookospohjaisen tensidin, joka ei juurikaan vaahtoa. Ja niinhän se oli, että putsaria iholle hierottaessa vaahdonmuodostusta ei oikeastaan havaitse. Silti kämmenien ja kasvojen ihon välissä melkein kuin tuntuu jokin ultrahieno vaahto :)

Putsari on suunnattu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Nimensä mukaisesti putsari sisältää antioksidanttista puna-apilaa ja fermentoitua karpaloa. Toki Frantsilalle tyypilliseen tapaan incilista on pitkä sisältäen paljon muitakin kasviuutteita- ja öljyjä.

Putsari tuntuu riittoisalta, sillä pieni määrä liukuu iholla mukavan sutjakasti. Tämä myös huuhtoutuu mukavan helposti pois kasvoilta. Turhaudun sellaisiin putsareihin, jotka jäävät "niljailemaan" iholla ja huuhtomiseen menee liian pitkä aika.

Lopputulos on myös juuri sellainen mistä pidän. Selkeästi puhdas, mutta ei mikään nitisevän kuurattu tunne iholla. Ei siis tunnu kuivattavalta laisinkaan, ja iho jää pehmeän tuntuiseksi. Mulle litran tonkka tätä, kiitos :D


Kehäkukka kasvovesi

Kehäkukkahan on tunnetusti vaikutuksiltaan iho rauhoittava, sekä uudistava. Frantsilan Kehäkukka kasvovesi sisältääkin kyseistä kukkaa sekä hydrolaattina, että uutteena. Mukana on taaskin myös muita kasviuutteita, sekä myös sitrusöljyjä. Hyaluronihappo toimii kosteudensitojana.

Tuotteen englanninkielinen nimi Calendula face mist onkin oiva kuvaus mist-sanansa puolesta. Suihkepullosta tuleva sumu on juurikin sitä äärettömän hienojakoista sumua. Tämä tapaus ei siis pärski naamaa märäksi. 

Myös kosteuttavilta ominaisuuksiltaan tälle ei voi moitteita antaa, päinvastoin. Muutama kerrostus kosteuttaa ihon tehokkaasti, mutta se jättää myös jännästi aavistuksen ravitun tunteen iholle. Iso peukku tällekin.Ostopaikkoja netissä: Hyvinvoinnin.fi Puna-apila puhdistusgeeli* (18,50€/ 100ml) Kehäkukka kasvovesi* (18,50/ 100ml)


2 kommenttia:

  1. No nyt on ulkonäkö kohdillaan näissä! En ole merkiltä mitään valitettavasti testannut, mutta pistetäänpä korvan taakse! Suomalaista nyt ehdottomasti pitää kannattaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Tosi onnistunut design näissä. 🙂

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)