sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Prada L'Homme - Pehmeää ja lämmintäTuoksujuttuja sunnuntaille :)
Olen fiilistellyt jo alkuvuodesta asti italialaisen Pradan L'Homme tuoksua. Pullon design on mielestäni melko upea. Ylhäältä päin katsottuna puoliympyränmuotoinen, toiselta puolelta kirkasta lasia ja toiselta puolelta karhean mustaa tekstuuria.  Tuoksunuoteista löytyy mm. seuraavia:Alkutuoksu: Mustapippuri, kardemumma, neroli
Sydäntuoksu: Orvokki, mate, iiris, kurjenpolvi
Pohjatuoksu: Patsuli, setri, ambra, santelipuuL'Hommesta löytyy aika mielenkiintoisia nuotteja. Alkutuoksu on ehdottomasti voimakkaan mausteinen. Nenäni erottaa sieltä todella dominoivasti kardemumman  pehmeän huumavan tuoksun. 

Sydäntuoksussa on kukkaisuutta, joka on hieman poikkeava elementti yleensä ottaen miesten tuoksuissa. Aika jännästi meikäläisen nenä ei tällä kertaa erota tuoksusta mitään kukkaisia nuotteja, vaikka kuinka olen niitä yrittänyt tuoksusta bongata. Sydäntuoksussa on myös nuottina itselleni aivan uusi juttu, mate. Mate on Etelä-Amerikkalainen puulajike. Ja voin sanoa, että itselläni ei ole aavistustakaan miltä mate tuoksuu, joten täysi mahdottomuus löytää sitä nuottia tästä tuoksusta muutenkaan :) Tuoksujen analysoiminen tekstiksi voi olla joskus todella haastavaa. Varsinkin silloin jos tuoksuun oon valittu paljon sellaisia nuotteja, jotka ovat täysin tuntemattomia.


Pohjatuoksusta löytyykin sitten niitä tutumpia miesten tuoksujen puisia nuotteja. Ambra toimii aina ja santelipuuhan on ehdottomia suosikkejani. 


Ihana tuoksu. Sitä tämä on. Tosin vähäsen harmittaa, että upea kardemumman aromi hälvenee alkutuoksusta niin nopeasti :) L'Homme asettu omalla ihollani pehmeäksi ja hieman puuterimaiseksi tuoksuksi. Aistin sen nimenomaan pehmeänä ja lämpimänä. Erittäin miellyttävä ja hienostunutkin tuoksu. 

L'Homme tuoksun voimakkuutta voisin luonnehtia semi-voimakkaaksi. Ei kevyt, mutta ei myöskään mitenkään pökerryttävän voimakas, jonka kanssa pitäisi olla varovainen. Sopivasti siellä välimaastossa siis. Tuoksu pysyy ihollani useita tunteja. Itse koen L'Hommen toimivan oikein mainiosti niin päivä-, kuin iltakäytössäkin. Näkisin tämän yhtälailla nuoremmalla kuin aikuisemmallakin miehellä ^_^ Prada L'Homme esim. Sokoksella 83,50€/ 50ml
Tuoksu Pr-näyte.
1 kommentti:

  1. Kardemumma kuulostaa just ihanalta säväykseltä! Täytyy käydä tuoksuttamassa tätä. Ja hei... MITKÄ KUVAT! <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)