tiistai 19. helmikuuta 2019

Mainio öljyputsarilöytö: Yes To



Kosmetestailussa yksiä mielenkiintoisempia genrejä itselläni on ehdottomasti putsarit. Ihan puhdistustuotteet ylipäätänsä ovat mielenkiintoinen kategoria, mutta nykyään ykkösintresseissä taitaa olla öljypohjaiset puhdistustuotteet. Ykkösvaiheen putsareiksikin niitä voisi kutsua :) Ja minähän olen tehnyt jälleen varsin loistavan putsarilöydön. Sano kyllä kurkuille!







Brändi on ehkä osalle jo tuttu Yes To. Brittiläisen brändin tuotteet koostuvat vähintään 95% luonnollisista raaka-aineista, mutta varsinaisia luonnonkosmetiikan sertifikaatteja ei Yes To:lta löydy.  Sen sijaan Leaping Bunny- merkintä löytyy, joten eläinkokeita brändi ei harrasta.  Yes To:lta löytyy useampia linjoja, kuten kookos-, tomaatti- ja vaikkapa porkkana-linjat. Niin ja tietysti tämä Kurkku-linja YesTo Cucumbers :)








Cucumber Exfoliating Cleansing Balmissa  tulee mukana kylkiäisenä puhdistusharja, jota itse kuitenkin kutsun härpäkkeeksi. Harja on mitä ilmeisimmin materiaaliltaan silikoninen. En ole vieläkään keksinyt, mistä semi-voimakas vierastus näitä ihonhoidon apuvälineitä kohtaan tulee :D

Kurkkuputsaria on tarkoitus käyttää tietenkin tämän harjan kanssa. Harja tuntuu iholla pehmeältä ja hellävaraiselta. Varmastikin myös kevyesti kuorivan efektin tällä saa aikaan. Ihan kiva, jos näistä innostuu. Tätä tulee ehkä silloin tälloin käytettyäkin, mutta jatkossakin suoritan putsaustoimenpiteet suurimmalti osin "omin näppineni" ^_^  Ja siis tottakai tätäkin putsaria voi käyttää ilman puhdistusharjaa vallan mainiosti.








Inci:Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Beeswax, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ricinus Communis (Castor) Oil, Polyglyceryl-3 Palmitate, Polyglyceryl-2 Caprate, Hydrogenated Castor Oil, Lactose, Cellulose, Chromium Hydroxide Green, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Silica Dimethyl Silylate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum).



Yes To kurkkuputsarin koostumus on kiinteän voidemaista, mutta pehmeästi työstettävää. Tuoksu on erittäin mieto ja arvatenkin kurkultahan tämä tuoksuu.

Voiteesta öljyksi muuttuvasta koostumuksesta löytyy mm. hoitavaa manteliöljyä, sekä syväpuhdistavaa risiiniöljyä. Mehiläis- ja karnaubavaha tuovat osaltaan tuotteelle kiinteää olomuotoa. Voiteen seassa on harvakseltaan pieniä rakeita, jotka tuntuvat erittäin hellävaraiselta iholla.

Kurkkuputsari tuntuu iholla täyteläisen rasvaiselta, ja se liukuu kuin unelma, ilman tahmeutta tai jäykkyyttä. Siis erinomainen koostumus tämän genren puhdistustuotteille, joka motivoi käyttämään tuotetta. Ja sitten se toinen itselleni tärkeä ominaisuus, eli miten hyvin öljypohjainen tuote emulgoituu veden kanssa? 







Putsarihan emulgoituu käytännössä täydellisesti veden kanssa, joten tämä on helppo huuhtaista vedellä pois iholta. Kyllä tämä nousi nopeasti parhaimpien putsareiden joukkoon. Tästä on olemassa myös kookosversio, joka ehdottomasti sujahtaa ostoskoriin, jos sellainen vastaan tulee.

Yes To:n tuotteiden saatavus näyttäisi olevan ainakin verkkokauppojen suhteen hieman kiven alla, enkä tällekään putsarille löytänyt suoraa linkkiä, saatika hintaa. Ulkomaisten nettikauppojen perusteella tälle voisi arvioida hinnaksi about 10 - 15€/  120g.  Yes To:n jälleenmyyjiä ovat ainakin Sokokset  ja  Oletkaunis.fi




Pr-näyte


Oletteko kokeilleet Yes To:n tuotteita?









6 kommenttia:

  1. Muutamia kokemuksia on Yes To-tuotteista, mutta lisää voisi kokeilla. Tykkään erilaisista pakkauksista ja onhan ulkoasu kivan värikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelisin, että ootkin joskus Yes To:sta kirjoitellut ? :)

      Poista
  2. Tätä pitäisi kyllä kokeille. Mulla ei ole kokemusta Yes To -tuotteista, kun miellän ne enimmäkseen epäpuhtaan ja rasvaisen ihon tuotteiksi, mutta ei taida olla ihan niin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes To:lla on toki epäpuhtaan ihon linja, mutta myös muita linjoja. Esim. Yes To Coconuts- linja on kuivalle iholle suunnattu ;)

      Kurkkuputsari sopii mun mielestä kaikille ihotyypeille, kun se ei tunnu mitenkään kuivattavalta :)

      Poista
  3. Mä rakastan porkkasarjaa. <3 Olen aina jotenkin ollut heikkona Yes To:n värikkäisiin ja jotenkin hauskoihin pakkauksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näillä on kyllä aika kivat pakkaukset, joihin silmät jää kiinni :D Mua kiinnostaa tosi paljon se Kookoslinja, jos vaikka siinä sattuis olemaan juuri oikeanlainen, aito kookostuoksu :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)