keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Paco Rabanne - One MillionJos Paco Rabannen tuoksuista jotain mieleen tulee ensimmäisenä, niin varmaan ainakin erittäin näyttävät ja erikoiset pakkausdesignit. On timanttia, pokaalia ja miksipäs ei sitten myös kultaharkkoa?Rabannen One Million on kyllä aika takuuvarmasti ulkonäkönsä puolesta huomionherättäjä. One Million on juuri sellainen, minkä kohdalle tuoksuhyllyillä heti ensimmäisenä päätyisin ihmettelemään :)One Million edt tuoksupyramidi on seuraavanlainen:


Alkutuoksu: greippi, minttu ja veriappelsiini

Sydäntuoksu: ruusu, kaneli ja mausteet

Pohjatuoksu: nahka, ambra, patsuli ja puiset nuotit
Nyt kyllä osui ja upposi kertalaakista meikäläiseen tämä tuoksu. Tuoksun alusta nenäni erottaa aivan erityisesti veriappelsiinin makean mehukkaan aromin, johon yhdistyy mausteista kanelia.

One Million on mielestäni ehdottomasti juhlava ja arvokas tuoksu, ja sopii siten erityisesti iltakäyttöön tai spesiaalihetkiin. One Million ei ole mikään arkituoksu kauppareissulle, sillä tässä ei ole mitään arkista vaan nimenomaan sitä juhlaa. 

One Million on tuoksuna hyvin intensiivinen ja voimakas, ja maltti on valttia tämän kanssa. Kevyt suihkaus iholle kestää ja kestää. Kestonsa puolesta tämä tuoksu onkin pitkään mukana kulkeva kumppani, sillä sitä ei tarvitse lisäillä päivän aikana. 
One Millionista voisi käyttää myös adjektiivia seksikäs. Onhan se nimittäin aika jalat alta vievä tuoksu. 

All-time lempparituoksuissani on keikkunut vuosikaudet Jean-Paul Gaultierin Le Male, joka onkin jo oma klassikkonsa. One Millionista löydän jotain samankaltaisia elementtejä ja Le Malea muistuttavia piirteitä. Ei tämä tuoksu toki mikään kopio Le Malesta ole, vaikka joitain samoja tuoksunuotteja tästäkin löytyy.  Le Male diggailijoiden kannattaakin ehdottomasti käydä nuuhkuttelemassa tämä kultaharkko.


Suorastaan harmittaa, että alkutuoksun mehukas makeus hälvenee niin nopeasti iholta, kuten alkutuoksuilla näyttäisi tapana olevan. Iholle jää intensiivinen ja lämpimän mausteinen tuoksu. Erotan sieltä erityisesta ambraa ja aavistuksen nahan nuotteja. 

Kerrassaan upea tuoksu, joka nousi kyllä ehdottamasti omiin suosikkeihin :)Pr-näyte.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)