tiistai 4. joulukuuta 2018

Skin Treat - Huolellisempaa vartalohuoltoaMikäli kropan kokonaisvaltainen ja huolellinen hoito on juttusi, nyt kannattaa olla kuulolla. Esittelyssä on nimittäin Skin Treat niminen ihonhoitosarja, josta löytyy useampia erilaisia, erityisesti vartalon iholle suunnattuja tuotteita.
Skin Treat tulee tuolta rakkaasta länsinaapuristamme, Ruotsista. Skin Treat lupailee olla yhtäaikaa tehokas ja hellävarainen. Myös luonnollinen ainesosaprofiili on nostettu esiin (Skin Treat ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta hyödyntää luonnollisia raaka-aineita runsaasti tuotteissaan).  Skin Treatin valikoimaan kuuluu kaksi tuotesarjaa; Weightless Care ja Intense Moisture.

Vegaanisen Skin Treatin kerrotaan markkinointitekstissä olevan parabeeniton ja sulfaatiton. Viimeisintä väittämää ei voi allekirjoittaa, sillä ainakin brändiltä testaamani kuorintatuotteet sisältävät molemmat natriumlauryylisulfaattia.
Skin Treatilta löytyy kaksin kappalein suihkukuorintoja. Kyseiset kuorinnat sisältävät siis niitä edellä mainittuja sulfaatteja, mutta vaikuttavat joka tapauksessa olevan erityisen hellävaraiseksi formuloituja. Näistä kumpikaan ei muodosta mitään megavaahtoa, eikä näin ollen kuuraa ihoa narskuvan puhtaaksi.

Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling* sisältää rakeiden lisäksi,  kemiallisesti kuorivia aineksia (glykoli- ja maitohappoa). Putelissa on mainittu ph-arvoksi 5,5, joka hieman lannisti testailuintoa. AHA-hapot kun tarvitsevat toimiakseen tarpeeksi happaman ph:n, jota purkissa ilmoitettu luku ei vastaa.

Kuitenkin ph-lappusillani tekemäni testin mukaan, ne antoivat viitteeksi happaman ph-arvon (jossain 3-4 välillä). Ph-juttujen osalta tämä kuorintatuote jää nyt ihan mysteeriksi. Joko ph-testini ei ollut pätevä tai sitten tämän tuotteen ph-arvo on jotain muuta mitä purkki sanoo. Raikkaan tuoksuinen kuorintatuote joka tapauksessa onnistuu 2 minuutin vaikutusajan jälkeen luomaan ihosta merkittävän sileän.

Pure Clarity Shower Peeling* luottaakin sitten vain mekaanisen kuorinnan voimaan. Sysimustaa geeliä oleva kuorintatuote sisältää -tietysti-  hiiltä. Semi-rouheasta kuorinnasta vastaa viinirypäleen siemenjauhe. Kuorinnan tuoksu on aika persoonallinen ja maanläheinen. Kuorinta tuloksesta voi antaa tämän kohdalle myös peukun.
Onko kukaan koskaan tullu ajatelleeksi levitellä seerumia vartalon iholle? Noh, tässä nyt sellainen olisi. Vartaloseerumi nimittäin ^_^


Skin Perfection Body Elixir* on koostumukseltaan löysähköä ja maitomaista. Tuoksu on selkeästi kukkainen, eikä täten kolahda meikäläiseen. Seerumista löytyy mm. sitruunavettä, greipinsiemenuutetta, sekä auringonkukansiemenöljyä. Koostukseen on ympätty mukaan mangnesiumia, mangaania ja sinkkiä tukemaan ihon hyvinvointia.

Seerumi hulahtaa ihoon, ennenkuin kerkeää kissa sanoa. Tämä ei jätä juurikaan jälkeensä tuotetuntuja. Voisin kuvitella tämän olevan yksinään loistava kuuman kesän tuote. Varsinaisen vartalovoiteen alla tämä tuo iholle lisäkosteutta, niin kuin seerumeilla on tapana.

Instant Hydration Vartalovoide* oli pahaksi onneksi maanantaikappale, eikä sen pumppu suostunut väkivalloinkaan toimimaan.

Auringonkukkaöljypohjainen voide on mukavan kevyttä ja hieman emulsiomaista. Tulee hieman mieleen Mádaran Infusion Blanc- sarjan vartalovoide. Mukana on myös avokado- ja chiansiemenöljyä.

Kevyen ja raikkaan tuoksuinen kroppavoide sujahtaa ihoon leikiten ja pukeutumista ei tarvitse mitenkään kartella. Jättää pehmeän tunteen iholle, ilman niljakkuutta. Luultavasti liian kevyt tuote rusinakuivalle ihotyypille, mutta minulle tämä oli täysosuma :)

Intense Care Body Souffle* on purkin suomennoksen mukaan määritelty vartalovoiksi. Vartalovoin raaka-aineksi on valittu mm. sheavoita, sacha inci- öljyä ja variksenmarjamehua.

Vartalovoiksi tämän koostumus on täysin päinvastaista, kuin esim. sellaiset täysin vedettömät, jämäkät koostumukset. "Bodysuffeli" on ilmavaa ja kuohkeaa, enemmänkin täyteläistä vartalovoidetta. Koostumus tuntuu semi-ravitsevalta (silti samalla aika keveän tuntuinen) imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista jälkifiilistä.

Tuoksu on tässä niin erikoinen, että en osaa rankalla mietinnälläkään lähteä sitä kuvailemaan. Näin käy harvoin. Se on kuitenkin erittäin mieto purkissa ja iholle imeytyessään vieläkin huomaamattomampi.

Instant Glow Body Oil* sisältää rapsi-, kookos-, jojoba- ja sacha inci öljyä.


Kevyen ja raikkaan tuoksuinen öljy käyttäytyy iholla tyypillisen kuivaöljyn mukaisesti. Vähän liikaakin annosteltuna -köh, köh-  koostumus imeytyy ihoon tavanomaiseen öljyyn verrattuna erittäin rivakasti. Iho jää pehmeän tuntuiseksi, vailla öljymäistä kalvoa.Tässä postauksessa ei ollut tietenkään esiteltynä kuin osanen Skin Treatin tuotteista ^_^ Skin Treatin koko valikoimaan voi käydä tutustumassa tästä*
Pr-näytteitä.
*Mainoslinkki
Löytyykö lukijoiden joukosta laiskoja vai ahkeria vartalonhoitajia? Riittääkö pelkkä kroppavoide vai tarvitaanko alle kuorinnat ja seerumit?

2 kommenttia:

  1. Mä olen niitä ihmisiä, jotka aina koittaa ja päättää skarpata vartalonhoidon suhteen. Kuivaharjausta olen jaksanut tehdä ahkerasti jo vuoden verran ja jalat hoidan, mut muu kroppa tahtoo koko ajan olla hunningolla, muistan rasvailla vasta sitten kun kiristää... Oikein ihonhoito helmasynti tuo kroppa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös tällä saralla laiskuuteen taipuvainen. Viimeistään talvisin on silti pakko voidella kroppaa, muuten kiristää ja kutittaa armottomasti. Yritän myös joka talvi voidella ennaltaehkäisevästi, hieman laiskoin tuloksin :D Kuivaharjaus on aina kiinnostanut, mutta en ole vielä kokeillut :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)