keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Superseerumi nimeltä Grow Hyal B5 Ampoule
Korealaisen kosmetiikan maailmassa mennään tänäänkin. Instassa jo kerkesinkin julkaista sneak peak- kuvan, tämän postauksen aiheena olevan seerumin vaikutuksista huulille. Tuote on siis suunnattu kasvojen ihonhoitoon, mutta toisaalta miksipä ei huulillekin ^_^ 

Kyseessä on siis farmaseuttis-kosmeettinen ja hieman hassun niminen Leegeehaam. Brändin nimi ei meinaa sitten millään sopia suuhuni :D Leegeehaamin tuotteet ovat suunnattu erityisesti herkkää ja ongelmallista ihoa ajatellen. Olen testaillut brändiltä mielenkiintoista seerumia, Grow Hyal B5 Ampoulea. Ja täytyy tuumata taas, että kyllähän siellä Koreassa vaan osataan tehokkaan kosmetiikan valmistus.Grow Hyal B5 Ampoule on pakattu melko yksinkertaisen näköiseen pipettipulloon. Megatrendikäs hyaluronihappo on varmasti jo lähes kaikille kosmetiikkajutuista kiinnostuneille tuttu raaka-aine. Hyaluronihappo on tämänkin seerumin valttikortti, mutta erikoisemmalla tavalla. Grow Hyal B5 Ampoulesta hyaluronihappoa nimittäin löytyy peräti viidessä eri muodossa. Tämän perusteella voisi olettaa, että seerumin kosteutta sitovat ominaisuudet ovat jotain megalomaanista.

Seerumi sisältää myös itselleni täysin vierasta peikonmähkäuutetta. Tästä en löytänyt oikein mitään tietoa googlettamalla, mutta skincityn mukaan sillä olisi harvinaislaatuinen kyky tuottaa valtavia määriä kosteusmolekyylejä. Eikös kuulostakin jo tässä vaiheessa aivan ihmeellisen innovatiiviselta tavaralta? :D
Edellä mainittujen raaka-aineiden lisäksi Leegeehaamin seerumissa on paljon muutakin hyvää. Incin alkupäässä on vielä lisää kosteutta sitovia humektantteja, kuten glyseriiniä ja 1,2 - hexanediolia. Ylistetty anti-agevaikutteinen niasiiniamidi on myös alkupäässä listaa, kuten myös ihoa tehokkasti rauhoittava pantenoli.


Tuoksuton seerumi on koostumukseltaan paksua, mutta se imeytyy ihoon erittäin nopeasti. Kosteuttavat ominaisuudet ovat kerrassaan moitteettomat. Mutta erikoista kyllä, seerumin jäljiltä ihoon ei jää tahmeutta mitä voisi odottaa näin korkean humektanttipitoisuuden tuotteelta. Kollegani Sanni kirjoittikin ihan hiljattain informatiivisen postauksen tuosta tahmeudesta.
Sain tosiaan idean myös kokeilla tätä seerumia huulille, voisiko se ehkä täytelöittää myös huulia?

Grow Hyal B5 Ampoule silottelee ja pullistaa pinnallia hienoja uurteita tehokkaasti pois ihon pinnalta. Sama näyttäisi pätevän myös huulten iholla, joskin hieman draamaattisemmin. Ylhäällä kuvat ennen ja jälkeen seerumin käytön. 2- 3 pisaraa (yksi kerrallaan) huuliin hieromalla sain tuollaisen tuloksen. Itse havaitsen selkeää täyteläisyyttä ja varsinkin "uurreverkoston" katoaminen on silminhavaittavaa. Mitäpä tähän muuta sanoa, kuin että korealainen kosmetiikka jaksaa ihmetyttää ^_^
Leegeehaam Grow Hyal B5 Ampoulea voi tilata esim. Skincitylta (33€/ 30ml). Leegeehaamin tuotevalikoimaan voi tutustua laajemmin tästä.Pr-näyte.
Onko Leegeehaam tuttu? Kiinnostaako?


2 kommenttia:

  1. Siinä sitä nimessä on vokaalia kerrakseen. :D Mutta wow, hyaluronihappo on kyllä itselläkin sellainen, mikä silottaa heti juonteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vokaalit ovat tosiaan tehneet kauppansa :D Hyaluronihappo on kyllä munkin mielestä yksiä tehokaimpia aiensosia kosmetiikassa. Vaikutuksen näkee usein jopa heti.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)