tiistai 11. syyskuuta 2018

Mansikkainen MossaLatvialaiselta Mossalta on lanseerattu markkinoille hiljattain hiustenhoitotuotteita. Mansikkaiset shampoo ja hoitoaine, linja kantaa nimeä Vitamin Moisture. Mossalla ei valikoimissa olekaan siis aiemmin ollut hiuksille suunnattuja tuotteita, joten näitä olikin mielenkiintoista ja jännittävää kokeilla. Hiustuotteita onkin siis erityisen jännä kokeilla, mikäli ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Ne kun ei siis aina tunnu toimivan. 


Vitamin Moisture tuotteet sisältävät tietysti mansikkaa uutteen muodossa ja hoitoaineessa ihan mansikkaöljynäkin. Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen mansikka lupaa elvyttää hiuksia (hiukset ovat kuollutta ainesta, miten ne elvytetään? :D) vahvistaa ja tuoda kiiltoa.

Vehnäproteiini tuo muotoiltavuutta ja hallittavuutta. Betaiini rauhoittaa hiuspohjaa ja glyseriini kosteuttaa. 


Vitamin Moisture Shampoo 300ml


Vitamin Moisture shampoo on koostumukseltaan paksuhkoa geeliä. Ei valahda sormien välistä. Kookospohjaiset sulfaatit yhdessä miedompien tensidien kanssa aikaan saa todella runsaan ja kuohkean vaahdon. Shampoo on siis riittoisa käytössä. Pesuteho on mielestäni moitteeton, mutta Mossan shampoo ei pese itselläni pituuksia ollenkaan takkuun. Tuoksu on ihan huippu. Makea ja hyvin aidon tuoksuinen mansikka. Täydellinen vastakohta keinotekoiselle mansikan tuoksulle, jonka itse koen aika ällöksi :)Vitamin Moisture Hoitoaine 200ml


Postauksen alkupuolella mainittujen raaka-aineiden lisäksi Mossan hoitoaineesta löytyy myös mm. ravitsevaa kookosöljyä. Mutta myös oleelliset kvatit löytyvät hoitoaineen koostumuksesta. Ilman niitä hiusten selvittäminen onkin aika kinkkistä puuhaa. 

Vitamin Moisture hoitsikkaa tekee mieli syödä ja se johtuu edellä mainitusta mansikan aromista, joka on hoitoaineessa yhtä makoisa, kuin shampoossa. Sisältö tulee kämmenelle paksun voidemaisena. Hoitoaine tuntuu helpolta levittää hiuksiin. 

Mistään ei löydy tietoa (ei edes purkista), että mikä on määritelty hoitoaineen vaikutusajaksi. Itse olen sitä pidellyt hiuksissa 2-3 minuuttia, mikä lienee aika yleinen standardi hoitsikkamuhitteluille. Mossa selvittää hiukset moitteetta, huuhtoutuu helposti hiuksista ja jälkituntu on pehmeä ja sähköisyyttä ei ole havaittavissa. Siis toimii oikein loistavasti ja en keksi mitään mukisemista. Mossan voi heti laittaa kärkikastiin Santen Hoitoaineiden ja Mádaran Nourish Repairin kanssa.Mossan uutuudet löytyvät ainakin Sokokselta ja Ruohonjuuresta. Myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta:

Pr-näytteitä
*Mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Tämä duo kuullostaa niiiin herkulliselta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Mossat on kyllä mansikasta diggaajan unelmatuotteet :D

   Poista
 2. Näitä on kyllä pakko testata jossain vaiheessa, mansikka. <3

  VastaaPoista
 3. Mulla nämä odottaa vielä testaamista, kunhan saisin vanhoja tuotteita ensin kylppäristä pois :D

  VastaaPoista
 4. Nämä kävin ostamassa viime viikolla ja tuoksuu niin ihanille 😍 -Anjuliini

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)