torstai 24. toukokuuta 2018

Tukkavitamiineja nallekarkin muodossaMarkkinoilla on pilvin pimein kaikenlaisia vitamiinivalmisteita, myös erikseen hiuksille suunnattuja. Sain itse pr-näytteenä hiusvitamiineja, hauskasti nallekarkin muodossa ^_^


Sugarbearhair on tosiaan hiusten vahvistamiseen suunnattu monivitamiinivalmiste. Nallet ovat gluteenittomia, soijattomia ja vieläpä cruelty free. Näissä ei ole myöskään käytetty keinotekoisia makeutusaineita, tai sokerialkoholeja (kaikkien vatsa ei näitä kestä) vaan nallekarkit on makeutettu ihan rehellisellä sokerilla. Näitä on tarkoitus nauttia kaksi nallea päivässä, mikä voi tuottaa sokerikoukussa oleville vaikeuksia. Nämä nimittäin tosiaan maistuvat ihan karkille. Makeutta siis löytyy ja nämä ovat pehmeän karkin tapaan helppo pureskella ja nielaista.


Sugarbearhair sisältää mm. A-, C-. E-, D-vitamiineja, sekä B-ryhmän vitamiineja, tärkeimpänä "tukkavitamiinina" biotiinia muhkeasti 1667% päivän saantisuosituksesta.


En muista ehkä koskaan syöneeni varsinaisesti hiusvitamiinina markkinoitua monivitamiinivalmistetta, mutta biotiinia kylläkin, jota siis Sugarbearhairkin sisältää. Omat hiukseni ovat aika paksut ja kai ne voisi määritellä ihan hyväkuntoiseksi. Näitä nalleja popsiessa en ole siis mitään hurjaa muutosta huomannut hiuksissani, mutta en ole sellaisia muutoksia huomannut pelkkää biotiiniakaan popsiessa. Silti biotiini on se ykkösjuttu, jos haluaa vahvistaa hiuksiaan. Sugarbearhairia syödessä olen kuitenkin huomannut erään toisen - hieman rasittavan- vaikutuksen.


Biotiinihan vaikuttaa myös kynsien kasvuun. Tämän voin kyllä allekirjoittaa, sillä nalleja syödessäni olen joutunut leikkaamaan kynsiäni lähes tulkoon joka kolmas päivä. Aivan selvästi siis biotiini (ja ehkä ne muutkin vitamiinit) stimuloivat kynnen kasvua. Hah, vähän liikaakin. Tosin pitkistä, vahvoista kynsistä haaveilevalla tämä ilmiö tuskin on mitenkään epätoivottu ^_^


Sugarbearhair purkissa on vitamiininalleja 60 kpl ja purkki kestää käytössä kuukauden verran, jos näitä suosituksen mukaan 2 kpl päivässä nauttii.  Sugarbearhairia myy Sokos, josta näyttäisivät ainakin verkkokaupasta olevan juuri nyt loppu. Yksi purkki kustantaa n. 32€.

Mitä mieltä te olette hiuksille suunnatuista vitamiinivalmisteista? Oletteko saaneet niillä tuloksia?2 kommenttia:

  1. Mä popsin kehuttuja Heleinin biotiineja koko kevään ja suurimman vaikutuksen huomasin juurikin kynsissä! Hiuksille biotiini ei tehnyt juuri mitään.

    VastaaPoista
  2. Mun tekis mieli testata näitä :D Kiva keksintö tällainen!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)