keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Sävytettyä aurinkosuojaaToukokuu. Oi, mikä ihana Suomea hellivä toukokuu! Aurinko paistaa ja nahka palaa :D Noh, ainakin se palaa helpommin jos sitä ei muista suojata ^_^ Mä ajattelin, että voisi olla aika hyvä ajankohta tehdä kooste itse hyviksi havaitsemistani suojakertoimellisista, sävytetyistä kasvotuotteista :)


Sattumoisin yhtä tuotetta lukuunottamatta tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Mukana on BB:tä, DD:tä ja ihan perus sävytettyjä aurinkosuojia.Valkkasin postaukseen mukaan: Avrilin BB-voiteen SPF 10 sävyssä medium, Green People DD-voiteen SPF 15 sävyssä light, Mádara Plant Stem Cellin SPF 30, Algamariksen Créme Solairen SPF 30 sävyssä light (sävy unohtui mainita swatch-kuvassa) ja iS Clinicalin Eclipsen SPF 50.Avrilin BB-voiteestahan on saatavilla, sekä light* ja medium* sävyt. Avrilin suojakerroin on 10, eli se antaa hyvin kevyttä suojaa iholle. Sopii parhaiten niille, jotka eivät pala kovin herkästi tai jos ei aio viettää aikaa auringossa tuntitolkulla. Tarkempi postaus Avrilista täällä.


Green Peoplen DD-voidetta on myös saatavilla sävyissä light ja medium. Itse testasin taannoin light sävyä. Green Peoplen DD-voiteessa on suojakerroin 15, joka sekin hyvin kevyt suoja. DD-voide muuten tuoksuu suklaalta (!) :) Tarkempi postaus Green Peoplesta täällä.


Mádaran uusi lanseeraus Plant Stem Cell sisältää suojakertoimen 30 ja on luokiteltu varsinaiseksi aurinkovoiteeksi. Voide antaa kasvoille sävyä, ja kokemukseni mukaan tasoittaa ihon sävyeroja aika kivasti. Tämä on ollut nyt viime päivinä vakkarikäytössä ja tykkään tosi paljon :) Mádara lanseerasi hiljattain myös CityCC-voiteen jossa on suojakerroin 15. Tarkempi postaus täällä.


Algamaris Créme Solaire sisältää suojakertoimen 30 ja sitä on saatavilla sävyt light* ja medium*. Itselläni on ollut käytössä vaaleampi sävy. Algamaris tarjoaa iholle jo hieman korkeampaa suojaa. Tämä oli usein käytössä viime vuonna ja tarkempi postaus täällä.


iS Clinical Eclipse on muista poiketen synteettinen aurinkosuoja, korkealla suojakertoimella 50. Sopii erityisen hyvin herkästi palavalle iholle. Eclipse antaa myös postauksessa mainituista tuotteista kevyiten sävyä iholle. Eclipse on kaikin puolin miellyttävän tuntuinen iholla ja siitä voi lukaista tarkempaa analyysiä täällä.*mainoslinkki.


Mikä on teidän lemppari sävytetty aurinkosuoja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)