perjantai 11. toukokuuta 2018

CCS - Parasta jaloille

Sisältää alekoodin.
Jalkojen hoito on sellainen genre kropan huollossa, että moni kokee sen epämiellyttäväksi hommaksi. Itsekin kuulun laiskoihin jalkojen huoltajiin, kuten olen  monesti myöntänyt. Se on vaan tylsää hommaa ja touhu on erityisen ärsyttävää jos jalkavoide on tahmeaa, liukasta tai liian hitaasti imeytyvää. Sehän on suorastaan ällöttävää vetää sukat niljaisten jalkojen päälle. Kuka on samaa mieltä? :D Listasin taannoin Top3- jalkavoiteet ja nehän ovat edelleen oikein mainioita tuotteita. Mutta nyt on tullut vastaan vielä parempaa! Kehtaan väittää, että tämän jutun jalkojenhoitotuotteet ovat ehkä ihan parasta tähän mennessä kokeiltua. Niin ihotuntumaltaan kuin tehokkuudeltaan ^_^Ruotsissa osataan muutakin, kuin tehdä tosi hyviä euroviisukipaleita. Nimittäin jalkavoiteita.  Brändi on nimeltään CCS ja itselleni entuudestaan kovin tuntematon. Sain maahantuojalta testiin CCS:ltä pari kappaletta jalkavoiteita joista toinen on "perus jalkavoide" ja toinen kantapäävoide.  Moni kokee, että jalkavoiteessa on pakko olla ureaa, että näkyviä tuloksia saa. Nämä molemmat apteekeissa myytävät CCS:n voiteet ovat nimenomaan ureaa sisältäviä, erittäin tehokkaita tapauksia. Ureahan on ominaisuuksiltaan erittäin tehokkaasti kosteutta sitovaa ja suurempina pitoisuuksina myös keratiinia liuottava.


CCS Heel Balm Kantapäävoide 75ml
Kantapäävoiteen tärkeimmät vaikuttavat raaka-aineet löytyvät incin alusta (vesi, urea, rapsiöljy, maitohappo).

Kantapäävoiteen koostumus on ihan luksusta. Kantapäävoide on koostumukseltaan geelivoidemaista ja se imeytyy ihoon ihan ällistyttävän nopeasti jättämättä mitään ylimääräisiä rasvaisuuden tuntuja tai muutakaan klähmää.

CCS kantapäävoide sisältää hurjat 25% ureaa (toiselta nimeltään karbamidi) mikä on osittain tämän voiteen tehokkuuden salaisuus. Maitohappo pehmentää ja kuorii ihoa kemiallisesti omalta osaltaan, samalla kun rapsiöljy tuo tuotteelle hoitavuutta. Tuoksu on mieto eucalyptus.

Harkitsen usein tarkkaan jos käytän jonkun tuotteen kohdalla sanaa "paras". Nyt kuitenkin uskallan käyttää tuota sanaa tämän tuotteen yhteydessä. Kantapäävoide toimii uskomattoman nopeasti kuivilla ja karheilla kantapäillä. Sitä voi toki käyttää myös muilla ihoalueilla. CSS pehmittää kantapäät muutamassa päivässä todella hyvännäköiseksi! En muista koska mulla olisi viimeksi jalanpohjat olleet näinkin hyvässä kunnossa. Tästä tuotteesta en luovu. Koska tämä on parhautta.

Jos kärsii erittäin kuivasta ja halkeilevasta ihosta, johon millään tuotteella ei meinaa olla tarpeeksi tehokasta vaikutusta, niin CSS kantapäävoiteelle erittäin vahva kokeilusuositus ^_^CSS Jalkavoide kovettumille ja kuivalle iholle 65ml ja 175ml
CSS Jalkavoiteessa incin alku on vettä, parafiiniöljyä, glyseriiniä ja ureaa. Jalkavoiteen ureapitoisuus on 10%. Myös jalkavoiteen tuoksu on kevyt eucalyptus.

Kantapäävoiteeseen verrattuna jalkavoiteen koostumus on selkeästi täyteläisempää ja rasvaisempaa, mutta silti erittäin hyvin imeytyvää, eikä se jätä klähmäpintaa jalkoihin. Myös tällä 10% ureapitoisella voiteella saa erittäin hyviä tuloksia kuivan ihon hoidossa. Tosin jos iho on erittäin ongelmallisessa kunnossa ja tuloksia haluaa erityisen nopeasti, voi edellä mainittu kantapäävoide olla parempi vaihtoehto. Jalkavoide sopii erityisen hyvin tuloksien ylläpitoon. Toisaalta molempia tuotteita voi myös käyttää kombona. Kevyempää kantapäävoidetta alle ja täyteläisempää jalkavoidetta päälle. Jalkavoiteen rasvapitoisuus on 28%.


CSS:n jalkatuotteista on kerrassaan pelkkää hyvää sanottavaa, negatiivisia ominaisuuksia ei vaan keksi. Kaiken lisäksi tuotteiden hinnat ovat erittäin kohtuulliset, n. 6- 15 euron väliltä.CCS:n tuotteita löytyy esimerkiksi Yliopistonverkkoapteekista, jonne sain teille lukijoille alekoodin näihin jalkojenhoitotuotteisiin. Koodilla CCSTUUBITOLERANSSI tuotteista saa - 15% alennuksen. Koodi on voimassa 11.5- 3.6 2018.
Ja ihan pakko vielä vinkata eräästä tuotteesta tähän loppuun, joka on aika oleellinen ja monelle tarpeellinen kesällä:
CCS Aloevera Geeli 125mlCCS:ltä löytyy myös aloevera geeli. Syy miksi tästä halusin vinkata on sen aloeverapitoisuus. Markkinoilla on todella paljon aloe-tuotteita, joissa varsinainen aloepitoisuus voi olla kovin alhainen. Toisinaan aloevera löytyy incistä surkeimmillaan vasta säilöntäaineiden jälkeen.


CCS:n tuotteessa inci alkaa nimenomaan aloe veralla ja sitä onkin ilmoitettu koostumuksessa olevan 91%. Aloehan on ihan päihittämätön ainesosa varsinkin auringon polttamalla tai muutoin ärtyneellä iholla. Itselläni on oikeastaan aina jemmassa jokin laadukas aloevera-tuote ^_^ CSS Alovera geeli kosteuttaa ihoa kevyesti ja jättää ihon tuotetunnuttomaksi. Tuote on hajusteeton.
Oletteko kokeilleet CCS:n tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)