keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Lacto Line - Ihon hellää perushoitoaKotimainen Lacto Line lienee monille tuttu marketeista? Muistan kun joskus vuosia sitten Lacto Linen kasvovesi nautti aika suurta suosiota käyttäjiensä keskuudessa. Moni hehkutti kyseistä tuotetta keskustelufoorumeilla ja itsekin sitten tartuin syöttiin. Muistan, että jouduin tuota kyseistä kasvovettä saalistamaan ympäri kaupunkia, ennen kuin sen löysin. Lacto Linen kasvovettä tulikin käytettyä useampikin pullollinen ^_^

Lacto Linen valmistaja LH-Beauty lähetti testattavaksi sarjan kasvo- ja vartalovoidetta, sekä uutuustuotetta kasvokuorintaa.


Lacto Linen uutuustuote, kasvokuorinta on kuvailtu kasvipohjaiseksi. Kasvipohjaisuus tarkoittaa tässä tapauksessa tuotteen kuorivia partikkeleita, jotka ovat bambujauhetta sekä jojobarakeita. Kasvokuorinta on vegaaninen. Kuorinnassa on mieto, raikas tuoksu.

Kasvokuorinta on koostumukseltaan voidemaista ja tuoksultaan erittäin mieto ja raikas. Jojobarakeita on kuorintavoiteessa hyvin harvakseltaan ja varsinaisen kuorivan lopputuloksen tekeekin bambujauhe. Tykästyin heti tämän koostumukseen, sillä kuorivaa bambujauhetta on runsaasti.  Bambujauhe tuntuu iholla erittäin hellävaraiselta, ei ollenkaan karhealta tai raapivalta. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen selvästi sileältä.Lacto Linen kasvovoide on suunnattu erittäin kuivalle ihotyypille, eikä se näin ollen sovellu omalle iholleni parhaiten. Voiteen pohjana on mm. rasva-alkoholia, mineraaliöljyä, glyseriiniä sekä paria silikonijohdannaista. Kasvovoide sisältää myös B3-, B5-, B6-vitamiineja, sekä C- ja E-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Koostumusta voisi kuvailla täyteläiseksi, geelivoidemaiseksi. Tulee vahvasti mielleyhtymä johonkin Erisanin kasvovoiteeseen. Kasvovoide imeytyy todella nopeasti ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Ei jätä kiiltävää pintaa iholle. Tässäkin on raikas ja mieto tuoksu.Lacto Linen Vartalovoiteen voisi määritellä hyvin perusvoidemaiseksi. Koostumukseltaan hyvin kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Vartalovoide ei juurikaan jätä iholle havaittavaa tuotetuntua. Myös vartalovoiteella on vegaani merkintä. Vartalovoide on mineraaliöljypohjainen ja incin loppupuolelta löytyy sama vitamiini-litania, kuin edellä mainitusta kasvovoiteesta. Vartalovoiteessa ei ole käytetty hajusteita ja näin ollen voiteessa ei mitään tuoksua voikaan havaita. Plussaa ehdottomasti se, että tämä ei oikeasti tuoksu, toisin kuin useimmat hajusteettomat tuoksuvat erikeeperille.Lacto Linen tuotteita löytyy hyvin varustetuista tavarataloista. Postauksen linkit vievät LH-Beautyn verkkokauppaan.
Tuotteet ovat pr-näytteitä.

 


5 kommenttia:

 1. Nyt oli purkkeja jotka miellytti vanhan silmää. Ihanan yksinkertaisia. Vartalovoiteen aion hankkia. -Anjuliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Mun silmään Lacto Linen pakkausdesign tuo mieleen ihan ysärin ^_^ Vartalovoide on tosi mukavan tuntuinen iholla, ei klähmää tai jää rasvaista tunnetta :)

   Poista
 2. Lacto Linen pummpupullossa oleva puhdistusgeeli on huippu, samaten se kasvovesi ;) en olekaan aikoihin niitä bongaillut, ehkä voisi joskus taas ostaa! Halpoja ja hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista muita tuotteita ennen näitä kokeilleeni. Paitsi tosiaan se kasvovesi joka on hyvä ^_^

   Poista
 3. Ja kaikista tärkein pointti Lacto Linen tuotteissa on se, että yritys EI TESTAA eläimillä, tuotteilla on pupu-merkki! Hyvä juttu! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)