tiistai 2. tammikuuta 2018

Flow Cosmetics - Hamppu VartalovoiAika usein kuulee erittäin kuivasta ihosta kärsivän sanovan, että "Mikään voide ei tunnu riittävän". Pintakuiva iho on usein kosteusköyhä, joka hyötyy vesimäisistä tuotteista, eikä ehkä niinkään rasvoista ja öljyistä. Kuiva iho on oikeasti kuiva, ja tämä ihotyyppi voi hyötyä ravitsevista ja pehmentävistä raaka-aineista, öljyistä ja rasvoista.

Flow Cosmeticsin (ent. Flow Kosmetiikka) Hamppu vartalovoi on juuri ihanteellinen kuivalle ja karhealle iholle, jopa atooppiselle iholle. Vartalovoi on koostumukseltaan vedetön ja erittäin täyteläinen, ravitseva ja hoitava. Hamppu vartalovoi on myös luonnonkosmetiikkaa.
Tuote on sheavoipohjainen ja sisältää myös nimensä mukaisesti omega-3 rasvahappopitoista hamppuöljyä, joka suojaa ja pehmentää ihoa. Lisää hoitavuutta tuovat mustaherukan- ja tyrnin siemenöljyt. Mukana on myös eteerisiä öljyjä joilla on antiseptisia ominaisuuksia. Nämä edesauttavat ärtynyttä ihoa paranemaan ja ennaltaehkäisevät  tulehduksia. Vartalovoin tuoksu on melko mieto, tuoksusta olen tunnistavinani erityisesti teepuunöljyn.

Hamppu vartalovoin  koostumus on todellakin paksua, mutta ei silti kovan voimaista. Koostumusta voisi kuvailla mieluummin sellaiseksi kuohkeaksi, hieman pehmenneeksi voiksi. Tuote on todella riittoisaa ja annostelussa kannattaa olla maltillinen. Pieni määrä vartalovoita riittää isolle ihoalueelle. Yllättävää kyllä, tästä ei tuntunut jäävän rasvaista pintaa iholle juuri ollenkaan. Tuntu iholla on miellyttävä ja pehmeä. Ihanteellisimmin tämä toimii suihkun/kylvyn jälkeiselle iholle lukitsemaan kosteuden ihoon.


Hamppu vartalovoita voi ostaa Flow Kosmetiikan verkkokaupasta (20,60€/ 150ml). Tuotetta löytyy myös Biodellyltä* ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta*. Kaikki jälleenmyyjät näkyvät täällä.Hamppu vartalovoi saatu blogin kautta.
*mainoslinkki.


Tykkäättekö käyttää voimaisia tuotteita ihonhoidossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)