perjantai 1. joulukuuta 2017

Ihmeellisen tehokas pihka


Olipa kerran liukas keli, ja lopputulos turvallensa kaatuminen....
... Ja naama ei ollut kovin edustuskelpoinen moneen päivään. Marraskuun lämpötilat ovat keikkuneet välillä pakkasella ja välillä plussalla, mikä on tehnyt maanpinnasta vaarallisen liukkaan. Ja niinhän siinä sitten kävi, että liukastuin pahemman kerran ja iskin naamani katuun. Ylläoleva kuva on otettu pari päivää sitten ja on jo pitkällä paranemisvaiheessa. Alunperin mulla oli ihan törkeä musta silmä ja nuo punaiset kohdat ruven peittämät. Myös kulmakarvan alueella on inhottava vekki ja nyt jännäilen, että pysyykö mulla kulmakarvat päässä vai tippuuko ne pois. Jos tippuvat, toivottavasti ei lopullisesti. Nyyh :/


Oravapurkki ^_^


Tosi ikävä juttu, mutta näin tässä myös mahdollisuuden kokeilla mihin paljon kehuttu pihka oikein pystyisi. Kirjoittelin melkein tasan vuosi sitten Abies Organicsin pihkavoiteesta. Tuolloin harmittelin, että en päässyt kokeilemaan pihkavoiteen oikeaa tehoa esim. ihovaurioiden hoidossa. Nyt mä sain mahdollisuuden kunnon testiin. Ja voi vitsi, mä olen hämmentynyt. Se on aivan käsittämätöntä tavaraa. Voitte itse katsoa tuloksia ennen ja jälkeen kuvista. Tässä postauksessa on mukana myös sukulaispoikani Joonas. Joonaksen tapaus on hieman erilainen, mutta pihkavoide teki hämmästyttävää jälkeä myös hänen tapauksessaan :)

Pihkallahan on tosiaan todistetusti erinomaisia, ihoa parantavia ominaisuuksia. Luulen, että tämän jutun jälkeen ainakin joissakin lukijoissa herää suurempi kiinnostus pihkavoiteeseen. Alkuperäisen pihkapostauksen voi käydä lukaisemassa täällä.


Ihmevoidetta.


Ruvet pysyttelivät ihollani 5 päivän ajan, jonka jälkeen ne irtosivat suihkussa paljastaen ärtyneen punaisen ihon. Ihon pinta näytti olevan osittain vielä hieman rikki ja suojaton. Rupien irtoamisen jälkeen sain päähäni kokeilla rikkinäiselle iholle pihkavoidetta. Laitoin sitä yöksi iholle ja pidin sormia ristissä. Oli vaikea uskoa peilikuvaansa, kun aamulla heräsi. Vaikutti todellakin siltä, että pihkavoide olisi nopeuttanutt ihon paranemisprosessia hurjasti.


Tätä piti ihmetellä ja hämmästellä. Mun mielestä ilman hoitotuotetta iho ei voi parantua näin vauhdikkaasti. Itseasiassa olin huomaavinani jo illalla pari tuntia pihkavoiteen levittämisen jälkeen selkeää punoituksen hälvenemistä. Enpä olisi uskonut.

Mutta tosiaan. Mulla on myös toinen syy hämmästellä pihkavoiteen tehokkuutta.

Siskonpoikani Joonas valitteli kättänsä, jota on vaivannut jo pitkään erikoinen rupinen ihottuma. Ihottumassa oli myös oireena haavaumat mm. sormien taipeissa. Joonas kuuluu siihen porukkaan, joka menee lääkäriin vasta kun pää on kainalossa :) Joonas kertoi kokeilleensa erilaisia voiteita ihottumaan, ilman tulosta. Siispä lykkäsin Joonakselle pieneen peltirasiaan pihkavoidetta ja vannotin voitelemaan sillä ihoa.
Harmikseni en käsittänyt tuolloin, että tässä jutussa voisi olla potentiaalia postaukseen, joten kuva alkuperäisestä ihon kunnosta uupuu. Joonaksen käden ihottuma oli yllä olevaa kuvaa selkeästi pahemmassa kunnossa. Kättä peitti lähes kauttaaltaan paksu rupi. Kuva on otettu pari päivää pihkakuurin aloittamisen jälkeen.

Joonas kertoi, että pihkavoiteen käytön aikana ihoa hieman kihelmöi ja kutitteli. Parin päivän päästä suurin osa ihon ruvesta irtosi ja alta paljastui terveempi ja selkeästi parantunut iho. Joonas kertoi myös jossain vaiheessa unohtaneensa käyttää pihkavoidetta, jolloin ihoalueen parantuminen taantui. En tiedä mistä tässä iho-ongelmassa on kyse, mutta epäilisin jotain sieni-infektiota (?)

Edit. Selvisi, että Joonaksen työpaikalla iholle oli kaatunut ihoa syövyttävää happoa. Huh :/

Joonas jatkoi pihkavoiteen käyttöä sinnikkäästi ja reilun viikon (epäsäännöllisen käytön) jälkeen hänen kätensä näyttää tältä :
Siis ihan huikkea parantuminen tapahtunut ja jäljellä on enää vain pieniä muistoja ikävästä ihottumasta. Tätäkin jaksoin itse hämmästellä ja taas todeta vain, että pihkavoide toimii. Joonaskin on vakuuttunut pihkan ihmevoimista ^_^
Siispä kiitos pihkavoide ja orava ^_^

Toinen Edit. Ystäväni luki tämän postauksen ja kertoi, että pihkavoide oli auttanut myös koiran tassutulehdukseen, johon edes antibioottivoiteet eivät olleet tepsineet! :)

Tätä kyseistä pihkavoidetta voi ostaa Waku-Organicsin verkkokaupasta* (29,95€/ 100mlPr-näyte.
*mainoslinkki


Onko teillä kokemuksia pihkan tehosta ihovaurioiden tai iho-ongelmien hoidossa?

14 kommenttia:

 1. Mamigogo blogin Minttu kokeili rintaleikkauksen haavoihin jotka eivät meinanneet umpeutua ja toimi kuin unelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Pihkan teho on ihan täysin vakuuttanut mut :)

   Poista
 2. Hui kuinka pahan näköistä jälkeä, toivottavasti selvisit pelkillä ruhjeilla. :/ Mutta tosiaan pihka on aivan ihmeainetta, mulla pihkaseeremi parantaa hetkessä hyttysen puremat kesällä, vaalentaa punaisuuttaa heti, se on hämmentävää. :) Pitääkin ensi kesäksi hankki tää voide. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruhjeet on jo periaatteessa täysin parantunut, kiitos pihkan :D Kulmakarvassa on vielä rupi ja sitä tässä jännäilen, että pysyykö kulmakarvat ihossa kiinni. Abies Organicsilta löytyy myös pihkaseerumi ja se kiinnostaa kovasti. Minkä merkkistä sun pihkaseerumi on? :)

   Poista
 3. Holy moly, miten tehokasta tämä oikeasti on! Hurjat ruhjeet sulla ja serkkusi käsikin näytti tosi ilkeältä, onneksi pihka tepsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ja melkeinpä odotan innolla seuraavaa haaveria, että pääsee testaamaan pihkaa (mustaa huumoria :D)

   Poista
 4. Ja mä tosiaankin sain yhden kerran pihkan + Meine Base -suolan kanssa yhden iho-ongelman taltutettua, tein niistä sellaisen tahnan ja sivelin ongelmakohdalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tuota Meine Base- suolaa purkillinen mutta en oo vielä keksinyt sille mitään käyttöä ^_^

   Poista
 5. Mulla on Frantsilan tervapihka-salva käytössä. Se auttaa jopa huuliherpekseen! Ja just pieniin ja isompiinkin haavaumiin ja ihottumiin. Pihkassa on voimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihkassa on kyllä poweria. Frantsila onkin jäänyt brändinä harmillisen etäiseksi. Frantsilan Kehäkukkavoide kylläkin odottaa korkkaamista :)

   Poista
 6. No huh huh! Pitää ehkä hankkia purkki jemmaan, jos vaikka joskus onkin yllättäen tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyllä itekki sitä mieltä, että pihkavoidetta voi olla hyvä pitää jemmassa kaiken varalta :D

   Poista
 7. Wou, miten tehokasta tavaraa! Pakko varmaan hankkia purkki itsellekin, vaikka hätätilanteita varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihkaa on aina hyvä olla olemassa, ihan varmuuden vuoksi :D

   Poista

Kommentit piristävät aina :)