tiistai 28. marraskuuta 2017

Laveran monitoimituote + Arvonnan voittaja


Miten usein voikaan löytää Laveralta ihastuksia herättäviä tuotteita? Laverasta on tullut mulle sellainen luottobrändi, joka harvemmin pettää. Sellainen luonnonkosmetiikan Herbina ^_^




Laveran 3in1 kuoriva puhdistusnaamio ei ole mikään uusi tuote, mutta jostain syystä tämä on mennyt multa ihan silmien ohi. Laveran maahantuoja kuitenkin lähetti tällaisen testiin ja kiinnostuin heti. Monitoimituotteissa on aina jotain kovin kiehtovaa.

Kyseinen monituote toimii siis ihon puhdistustuotteena, naamiona ja kuorintana. Tämä on ideaali epäpuhtauksiin taipuvaisella iholla.




INCI: Water (Aqua), Silica, Glycerin, Alcohol*, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)**, Sodium PCA, Titanium Dioxide (CI 77891), Hydrated Silica, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hydrogenated Jojoba Wax, Potassium Cetyl Phosphate, Zinc PCA, Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Menthol, Citric Acid, Lactic Acid, Tartaric Acid, Sodium Hyaluronate, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Citral**



Koostumus on voidemaista varustettuna mekaanisesti kuorivilla rakeilla. Putsarina tämä vaahtoaa hyvin maltillisesti miedolla tensidillä (coco-glucoside) ja onkin erittäin hellävarainen puhdistustehoiltaan. Toimii mielestäni putsarina oikein mainiosti, tykkään! Rakeet eivät tunnu raapivilta ja niitä on sen verran harvassa, että näkisin tämän toimivan myös ihan päivittäisenä puhdistustuotteena.




Mekaanisesti kuorivien rakeiden lisäksi tuotteella on myös kemiallisesti kuorivia vaikutuksia. Tuttu salisyylihappo hoitaa tämän puolen. 3in1 monitoimituotteessa ei ole käytetty ollenkaan savea, joten se ei kuivu naamiomuodossa käytettynä kiristäväksi kuoreksi. Tuotteen sisältämä sinkki myös omalta osaltaan vaikuttaa edullisesti näppyihin. Jos tykkää viilentävän tunteen iholle antavista tuotteista, check this out! Piparminttu-uute ja menthol antaa melkoisen vilpoisen tunteen iholle ja virkistää. Itsehän en ole juurikaan viilentävien tuotteiden ystävä, mutta mulla on suunnitelmissa napata tämä mukaan Thaimaan reissulle. Helteillä viilentävä tuote voi olla kiva, mutta Suomessa on jo muutenkin tarpeeksi viileää :D

(Suomessa voitaisiin kokeilla markkinoida enemmän lämmittäviä tuotteita, mä innostuisin ainakin heti! :D)

Tarviiko tämän tuoksusta edes mainita? Laveramaiseen tapaan tuoksu on sellainen hedelmäisen raikas, tosi nam. Laveralla tuntuu aina olevan järjestäen tuo tuoksumaailman kolahtavuus hallussa ^_^ Naamioinnin jäljiltä iho tuntuu tosi fressiltä ja jättimäiset huokoseni jaksoivat taas hetkeksi vähän supistua.

Laveraa löytyy hyvinvarustetuista kaupoista ja esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta* (10,95€/ 125ml)


***

Lavera-aiheisen talviarvonnan voittajatkin selvisivät. Laveran käsivoidesetit voittivat nimimerkit tt3 ja Vickan. Voittajiin olen ottanut yhteyttä sähköpostitse.

Arvontapostauksen kommenttiosiossa olikin heitetty ihan hyviä vinkkejä kuivien käsien hoitoon ja ajattelin tähän loppuun vielä koota teidän vinkkinne :) Näitä mm. mainittiin:


  • Useasti rasvaaminen
  • Yöksi tuhdimpi voide ja puuvillahansikkaat suojaamaan käsiä 
  • Kookosöljy (Mihin tätä ei voisikaan käyttää? :D)
  • Liian kuuman veden välttäminen ---> Kuivattava vaikutus
  • Käsienkuorinta
  • Käsien suojaus pesuaineilta ---> Myös kuivattava vaikutus
  • Hanskat kylmällä ilmalla 





*Mainoslinkki

5 kommenttia:

  1. Laveran tuotteet ovat parhautta. Täytyypä testata tätäkin :) -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveralta voisi kyllä nimetä ainakin ripakopallisen huippuhyviä tuotteita ^_^

      Poista
  2. Ohoh, tätä voisinkin kokeilla! Nyt olen ihastunut Laveran vartalotuotteisiin ja erityisesti mieheni on rakastunut yhden kosteusvoiteen tuoksuun ja se onkin ollut hyvä kropan rasvausmotivaattori - kun toinen niin tykkää siitä tuoksusta ja itsekin rakastan sitä tuoksua <3 ( ja se tuoksu siis jää huoneeseen pidemmäksi aikaa leijumaan :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että sä voisit tykästyä myös tähän :) Jotenkin kivan erilainen tuote varsinkin putsarina (ja mieto!)

      Laveran Kookos-Vanilja kroppavoide on ainakin niin herkun tuoksuista, että tekisi mieli maistaa! :D Se on kyllä totta, että jos tuoksu sattuu erityisesti miellyttämään, niin kyllähän se motivoi tarttumaan siihen purkkiin useammin :D ^_^ En nyt äkkiseltään muista, että onko mulle koskaan tullut Laveran tuotetta vastaa, jonka tuoksusta en olisi pitänyt...

      Poista
  3. Laveralla on kyllä niin paljon hyviä tuotteita! :) Multa löytyy tää jemmasta, mutta en oo vielä korkannut. Taidanpa korkata piakkoin - siis tän tuotteen ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)