keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Centifolia - Ranska rulettaa

Parikin kertaa on tullut todettua, että Ranskassa osataan tehdä mainiota luonnonkosmetiikkaa (esim. Avril) ja näin täytyy todeta taas yhden kerran. Postauksen aiheena jälleen siis luonnonkosmetiikka, ja tosiaan Ranskasta kotoisin olevaa. Centifolia on brändin nimi ja se on saanut alkunsa jo vuonna 1983. Meikäläisen syntymävuonna siis ^_^ Centifolian inspiraationa on rakkaus kasveihin ja niiden vaikutuksiin ihonhoidossa. Yllättävä tarina siis taustalla :D (sarkasmia). Centifolian tuotteilla on Cosmebio ja ECOCERT- sertifikaatit.
Sain maahantuojalta testattavaksi Centifolialta  puhdistusemulsion, kasvoveden ja kosteusvoiteen. Tästä triosta muuten löytyi tähtituote, joka ihastutti ihan erityisesti :)

Kuvausreksvisiittana on vaahteranlehtiä, mitkä on syksyn paras juttu. En tiedä mikä noissa vaahteranlehdissä niin kiehtoo. Varmaan se värikkyys :)
 
Tuotteiden tuoksumaailmasta sen verran, että ne ovat miedot ja kivan raikkaat. Miellyttävät varmasti yhtälailla miehiä ja naisia. Jos näitä sokkona olisin tuoksutellut, niin olisin veikannut kyseessä olevan Laveran tuotteita. Kaikki Laveraa käyttäneet ovat varmaan mun kanssa samaa mieltä, että Lavera osaa tuoksuhommat ihan nappiin ^_^
Puhdistusemulsio 200ml


Puhdistusemulsio sisältää mm. aloeta, auringonkukkaöljyä, sheavoita ja neidonhiuspuun uutetta.

Putsari on mukavan kevyen tuntuista iholla ja puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ollenkaan ihoa.
Puhdistusemulsio jättää omaan makuuni aavistuksen liikaa tuotetuntua iholle huuhteluvaiheessa, mutta ei kuitenkaan niin paljon, etteikö tätä pois tulisi käytettyä. Luulen, että tästä tykkäilevät eniten kuiva ja normaali ihotyyppi. 

Kasvovesi 200 ml


Kasvovesi sisältää heti veden jälkeen mm. aloeta, taikapähkinää, glyseriiniä ja neidonhiuspuun uutetta.

Tästä ajattelin heti, että tähtituote! Kasvovesissä voi todellakin olla isoja eroja. Tämä nimittäin tuntuu megakosteuttavalta ja jopa hoitavalta. Erityisen hoitavaan tuntuun on osasyynä kasvoveden sisältämä manteliöljyn johdannainen. Ja alkoholia vältteleville tiedoksi, tässä on alkoa kokonaiset 0% :)

Kosteusvoide kasvoille ja vartalolle 100 mlKosteusvoiteen pohjana on jälleen aloe, auringonkukkaöljy, glyseriini ja sheavoi.

Todella miellyttävän tuntuinen voide, joka on suunnattu koko perheelle alkaen 3-vuotiaasta alkaen :)
Koostumus on kevyen emulsiomaista, ei ollenkaan öljyisen voidemaista tai raskasta. Oma rasvoittuva ihotyyppini nielaisi voiteen hetimmiten ja jätti kivan mattaisen jäljen ja samettisen tunnun. Kosteustehot ovat hyvät, mutta voide saattaa olla kuivalle ihotyypille hieman liian kevyt.


Tutustuminen Centifoliaan oli oikein miellyttävä. Iso peukku tälle siitäkin syystä, että tuotteiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Centifoliaa löytää Sokoksilta ja Emotioneista.


Hinnat Sokoksen verkkokaupassa:
Joko te olette löytäneet Centifolian?

7 kommenttia:

 1. Centifolian misellivesi on aivan loistava. Muita en ole ehtinyt kokeilemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistanko oikein, että olet tainnut Centifolian misellistä kirjoittaakin? :)

   Poista
  2. Jep:)
   https://zazaspetals.blogspot.fi/2017/09/centifolia-misellivesi.html
   Myös In this Light -blogin Salka on tehnyt siitä postauksen. Kantsii käydä lukemassa sekin:)

   Poista
 2. Joo, se misellivesi on ihan huippu! Hyvä ja edullinen 😊 Aion ehdottomasti jatkaa sarjaan tutustumista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvovesi on mun mielestä erityisesti tsekkaamisen arvoinen ^_^

   Poista
 3. Tuo Sokoksen verkkokauppa on kyllä oikea helmi... Kuinka vaikeaa on laittaa incit näkyville? Laittaisivat edes toisen kuvan pullon takaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nykyään saisi olla pakollista, että incit ilmoitetaan joka paikassa. Varsinkin inci-kyylät, kuten minä olisin kovin tyytyväinen :D Centifolian sivuilta näkee incejä :) https://centifoliabio.fr/en/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)