lauantai 9. syyskuuta 2017

Sehän on... Tomaatti!

Korealaiseen kosmetiikkaan tutustuin itse jo ehkä noin 7 vuotta sitten, karkean arvion mukaan. Vanha ei enää muista ^_^ Silloin se ei ollut mitenkään iso ilmiö Suomessa ja K-kosmetiikkaa täytyikin tilata esim. eBaysta. Useampi vuosi takaperin ei ollut mahdollista tilata näitä suomalaisista verkkokaupoista, toisin on nykyään. Saa nähdä päätyykö K-kosme vielä jonain päivänä tavarataloihin täällä pohjolan perukoilla :)


Mysteeritomaatti.


Toisinaan korealainen kosmetiikka poikkeaa varsinkin pakkausdesigneillaan hyvin radikaalisti länsimaisesta kosmetiikasta. TonyMoly on tästä erinomainen esimerkki hymyt huulille tuovilla pakkauksillaan. Tarkemmin googlatessani TonyMolyn tarjontaa, aiheutti se allekirjoittaneessa sellaisenkin keräilyvimman syttymisen, että pois alta. Tahdon kerätä nämä kaikki! Brändin pakkaukset ovat osittain ihan vastustamattomia :D Katsokaa nyt vaikka:






Poke pokee... TonyMolylla on myös Pokemon-aiheisia käsivoiteita ^_^


Geelivoidetta bambun oksassa, yönaamiota sienessä, käsivoidetta banaanissa, huulivoidetta kirsikassa, ja pandafaneille (minä, minä!) käsivoidetta supersöpössä purkissa ^_^ Voin kuvitella mielessäni vieraiden reaktiot jos korvaisin kylppärini kosmevuoret näillä TonyMolyn silmänruokaa tarjoilevilla purnukoilla ^_^

Mutta asiasta tomaattiin...






Sain Bearel verkkokaupalta kokeiltavaksi TonyMolyn Tomatox Massage Packin. Kyseessä on siis kasvonaamio, joka pohjautuu tomaattiin. Ja, kuinkas muuten, kasvonaamio on pakattu tietenkin tomaatin muotoiseen pakkaukseen :)

TonyMolyn tomaattinaamio on suunnattu sekä kuivalle ja juonteikkaalle, että epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Edellä mainittujen lisäksi tämä lupailee tuotekuvauksen mukaan auttaa myös epätasaisen ja laikukkaan sävyistä ihoa.

Oma ihoni on varmaan aina ja ikuisesti epäpuhdas ja kyllä niitä kevyitä uurteitakin alkaa pikkuhiljaa näkymään. Epätasaisen tai laikukkaan sävyisestä ihosta en ole koskaan pahemmin kärsinyt. Lukuunottamatta teinivuosia, jolloin naamaani koristi finnien jättämät punaiset arvet. Oh, those times.

Tomaattinaamion inciä kyyläilessäni nyökyttelin heti innostuneena. Tässä on ihan oikeasti tomaattia. Koko härdelli rakentuu tomaattiveden päälle, se on incin ykkössijalla. Tomaattiveden lisäksi naamiosta löytyy myös tomaattiuutetta. Tomaatin rooli tässä tuotteessa on toimia antioksidanttina, nujertaa näppyjä, sekä hälventää tummia läiskiä iholla.





Tomaatin lisäksi naamiosta löytyy paljon muita hyviä ainesosia. Sitruunauutetta, B3-vitamiinia, lakritsiuutetta, sorbitolia, kamomillaa ja usempia muita kasviuutteita.


Inci:

Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Water, Sorbitol, Titanium Dioxide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Alcohol, Niacinamide, PVP, Squalane, Polysorbate 60, Pearl Powder, Coral Powder, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Centella Asiatica Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract , Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract , Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract , Camellia Sinensis Leaf Extract, Saururus Chinensis Extract, Panthenol, Methylparaben, Carbomer, Arginine, Aluminum Hydroxide , Fragrance, Zea Mays (Corn) Starch, Propylparaben, Microcrystalline Cellulose, Mannitol, Sucrose, Tocopheryl Acetate


Tomaattinaamion tuoksu on raikas. Koostumus on paksuhkon voidemaista, muistuttaa hieman fysikaalista, korkeahkon suojakertoimen sisältävää aurinkovoidetta. Incin kolmosena onkin UV-filtterinäkin paljon käytetty titaanidioksidi, jonka rooli taitaa kuitenkin olla tämän tuotteen tapauksessa koostumuksen paksuntaja.

Naamio on helppo levittää kasvoille. Tuotetta levittäessä tuntu oli viilentävä, mutta incissä ei ole mitään viilentäviä aineksia, eli tunne taisi olla käyttäjän korvien välissä vain :)

Tomaattinaamiota ohjeistetaan hieromaan iholla 1-2 minuuttia, jonka jälkeen se jätetään vaikuttamaan iholle 5-10 minuutiksi. Jäi hieman mysteeriksi tuo naamion hieromisen vaikutus iholle, luultavasti se auttaa ainesosia imeytymään ihoon paremmin?




Aavistelin ensialkuun, että naamio olisi tavallista työläämpi huuhdella pois kasvoilta, mutta näin ei ollutkaan. Naamio huuhtoutui pois kasvoilta ihan iisisti.

Tomaattinaamion jälkeen iho tuntui puhtaalta, pehmeältä ja yleensä ottaen hyvältä. Niinkuin iho voi tuntua hyvän kasvonaamion jäljiltä. Huokoset tuntuivat hieman supistuneen ja iho näytti kuulaalta. Huomasin myös, että iho ei naamion jäljiltä rasvoittunut niin rankasti päivän aikana. Tällainen Flora-naama arvostaa aina tällaista lieveilmiötä :D

TonyMolyn tomaattinaamio oli oikein kiva tapaus, joskaan en saanut sillä niin järisyttäviä tuloksia kuin kunnon jytkyllä savinaamiolla, joita pidän omalla ihollani kaikkein parhaiten toimivina. Luulen, että tomaattinaamio tulee käyteltyä loppuun ennätysajassa. Eihän tuohon pakkaukseen nimittäin malta olla tarttumatta ^_^ Ja mitä tulee korealaisiin kosmepostauksiin, niin niitä on vielä jokunen luvassa :)


TonyMolyn Tomatox Magic Massage Pack- Tomaattinaamiota saa Bearelin verkkokaupasta hintaan 14,50€/ 80g. Verkkokaupan toimituskulut ovat 4,49€ ja yli 45€ tilaukset tulevat ilman postikuluja.



Onko TonyMoly teille tuttu merkki? Mitä ajatuksia tällainen pakkausdesign teissä herättää, supersöpöä vai ehkä liian lapsellista? Kolahtaako korealainen kosmetiikka teihin ylipäätänsä?




24 kommenttia:

  1. Ihania purnukoita! 😍 -Anjuliini

    VastaaPoista
  2. Tää on ihana naamio. Tonymoly on tuttu merkki ja omistan mm. banaani käsivoiteen, panda silmänalusia kirkastavan puikon, banaani yömaskin ja persikka käsivoiteen. Yhteenkään tuotteeseen en ole ollut pettynyt, vaan kaikki on herättänyt WOW-efektin. -Katiska-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo silmänalusia kirkastava puikko kyllä houkuttaisi kokeilla :)

      Poista
  3. Mun kokemukset Tomaatista ovat aivan päinvastaiset. Mömmö oli todella vaikeaa puhdistaa iholta ja kasvoille tuntui jäävän inhottava kalvo. 😕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voi harmi :/ Mulla kyllä huuhtoutui iholta ilman överiä hinkkaamista ja ei tuntunut jättävän iholle mitään kalvoja. Kumma juttu.

      Poista
    2. Mä epäilen vahvasti, että se mun kappale oli jotenkin mennyt pilalle. Olin tilannut sen Beautybaysta. Se oli paketissa korkki kiinni, mutta sitä mömmöä oli pitkin purkkia..

      Poista
    3. Pilaantuminen kyllä voi olla yksi selitys..

      Poista
    4. Kosmetiikkaakin väärennetään paljon, siksi olen hyvin varovainen tilaamaan sitä ulkomailta, jos en voi olla varma tuotteen alkuperästä :(

      Poista
  4. Korealainen kosmetiikka on tullut pikkuhiljaa tutuksi, mutten ole ainakaan vielä löytänyt muihin nähden ihan ylivertaisia tuotteita, vaikka enin osa onkin ihan hyviä. Minusta korealaisissa "perustuotteissaa" ei sinänsä ole mitään ihmeellistä (tai sitten en vaan ymmärrä), mutta niitä ihan erikoisempia en ole edes kokeillut, ne joista mm. VirveVee paljon kirjoittelee. TonyMoly on minusta välillä enemmänkin gimmick-osastoa, mutta ne tuotteet mitä olen kokeillut ovat ihan ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm. Bentonilta olen löytänyt niitä "ylivertaisia" tuotteita, esim. etanavoide on ihan huippuhyvä. Joskus oli aika, että käytin melkeinpä pelkästään korealaisia tuotteita :) Useissa korealaisissa tuotteissa on tosi hyvät raaka-aineluettelot :)

      Mullakin on jäänyt vähemmälle ne erikoisemmat tuotteet. Tosin testausta odottelee korealainen, kolmivaiheinen nenänpuhdistus operaatio. Siis huokosten puhdistusta tarkoitan :D

      Poista
  5. Näissä on niin hauskoja purnukoita, musta toi herkkusieni on ihan paras. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nää on just sellasia, että tekis mieli ostaa vaan purkin ulkomuodon perusteella. Ei mitään väliä mitä se sisus on :D

      Poista
  6. Täytyy varmaan hankkia tuo sienipurkki.
    T: Minna, yli-innokas sienestäjä 😊

    VastaaPoista
  7. Minulle purkit ainakin kolahtavat kunnolla, banaaninmuotoinen yönaamio on ainakin ahkerassa käytössä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehdottomasti tutustua TonyMolyyn enemmänkin 😊

      Poista
  8. Ensikosketus koreakosmetiikkaan taisi olla juurikin TonyMolyn persikkainen huulivoide (oikeasti hyvää tavaraa!), nyt on myös pöydällä saman sarjan persikkakäsivoide... Tomaattikasvattajana toki tomskupurkit ihastuttivat, mutta taidan nauttia ne antioksidantit edelleen sisäisesti.
    Tuo sieni on mennyt täysin ohi, ihana!

    VastaaPoista
  9. Minulla on ollut muistaakseni Tony Molyn BB-voiteita... Tuota tomaattinaamiota on tehnyt mieli testata jo jonkin aikaa, jostain olen saanut päähäni, että ihoni tykkäisi erityisesti tomaatista. Juu, en tiedä mistä se ajatus on lähtöisin. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäpä iho ei tykkäisi antioksidanttisesta tomaatista ;D

      Poista
  10. Ihania purkkeja, täysin mun makuun! Ja eikös nuo avopurkit voi pestä ja täyttää uudelleen jollain kivalla, joko tuotteella tai pikkutavaroilla? Ei kai sinne purkin ja kuoren väliin pääse vettä, jos sen pesee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että pääsee vettä väliin varsinkin jos pesee varovasti ja kuivaa huolellisesti. Siis nämä purkithan on just sellaisia, että olisi melkein hulluutta heittää käytön jälkeen roskiin tällaiset söpikset :D Mä tiesin heti sillä sekunnilla, että oman tomaattipurkin säästän ja ehkäpä kehitän siihen jotain kotikosmetiikkaa ja lahjoitan eteenpäin :) Näinhän mä tein myös Beauty Gardenin purkin kanssa, oli niin tyylikäs puupurkki. Tein siihen purkkiin suola-öljykuorinnan ja lahjoitin sen siskolleni ^_^

      Poista
  11. Really nice style and design and excellent subject matter,
    hardly anything else we need :D.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)