tiistai 29. elokuuta 2017

Avril - Edullista mutta toimivaa

Blogi kävi pari viikkoa hieman hiljaisemmalla moottorilla lomailusta johtuen. 2 viikkoa vierähti jälleen sydämeni varastaneella Kreetan saarella. Kreetalla vietetyt viikot olivat jälleen ihan vertaansa vailla. Paljon ihania ihmisiä ja ihania kokemuksia. Ja aurinkoa ! Olen kovin kiitollinen kahden viikon aurinkoisesta jaksosta näin kesän lopulle. Sitä arskaa kun ei juurikaan saanut täällä Suomessa. Same old story :/


Ääh :/

Paluu Suomeen on joka kerta yhtä raskas. Ei tarvitse kuin lentokoneesta ulos astua, niin johan mieli apeutuu pikavauhtia. Tälläkin kertaa ekat fiilikset olivat "Hyi miten kylmä ja ankean näköistä". Yllä olevassa kuvassa kiteytyy kaikki niin hyvin. Vasen kuva on pari tuntia ennen Kreetalta pois lähtöä. Oikean puolimmainen kuva on tältä päivältä. Sateista, koleaa, Suomea. Niin tuttua :D

Noh, mun sydän on vielä tuolla muutaman tuhannen kilometrin päässä, mutta aivot ovat sentään täällä Suomessa. Kreetasta kirjoittelen enemmän tässä syksyn aikana, kunhan saan muistikortin kuvat ja ajatukset purettua postauksien muotoon :) Tänään kuitenkin taas kosmetiikkahöpinää.




Postauksen aiheena on Avril. Rasnkalaista luonnonkosmetiikkaa, josta on jo muissakin blogeissa kohistu paljon.

Avril tulee tosiaan Ranskasta ja sen ideologian takana on olla laadukas, mutta samalla edullinen. Avril pyrkii myös olemaan mahdollisimman ekologinen. Turhat pakkaukset on karsittu pois ja brändi suosii isompia pakkauskokoja.

Avrilin tuotteet ovat eläinkokeettomia ja sillä ECOCERT-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden ainesosista olevan vähintään 95% luonnollisia tai luontaista alkuperää.

Sain Avrilin tuotteet testiin House of Organicilta.







Avrilin puhdistusvaahto tuntui heti hinta-laatusuhteensa puolesta loistavalta. Vaahto on täyteläistä, ei sellaista tiskivaahtoa, mitä jotkut ovat. Puhdistusvaahto liukuu iholla erittäin liukkaasti. Vaahto huuhtoutuu iholta ilman ylimääräistä huljuttelua ja jättää ihon pehmeäksi. Tämä ei tuntunut kuivattavalta.

Ennen mietoja tensidejä incilistalta löytyy taikapähkinävettä. Mukana on myös ihoa rauhoittavaa sinkkiä. 


INCI: Aqua, hamamelis virginiana (witch hazel) water*, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, glycerin, benzyl alcohol, sodium chloride, lactic acid, parfum (fragrance), zinc pca, xanthan gum, sodium benzoate, linalool, sodium levulinate, limonene, nelumbo nucifera flower extract*, citric acid, potassium sorbate.








Puhdistusmaidon koostumus on melko löysähköä, eli maitomaista. Tuoksu on mieto, hieman kukkaismainen kuten myös edellä mainitussa puhdistusvaahdossa. Puhdistusmaito liukuu myös iholla helposti, eikä kuivahda pidemmässäkään "muhittelussa". Huuhtoutuu hyvin iholta, joskin jättää tällaisille puhdistustuotteille tyypillistä tuotetuntua iholle. Tuntu iholta kuitenkin katoaa ihon kuivaamisen jälkeen. Jättää ihon erityisen pehmeän tuntuiseksi. Tykkään ^_^

Avrilin puhdistusmaito hoitaa ihoa auringonkukkaöljyllä ja karitevoilla.


INCI: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Olus Oil (Vegetable Oil), Glycerin, Sorbitan Laurate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-4 Laurate, Tocopherol, Punica Granatum Seed Oil*, Dehydroacetic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Dilauryl Citrate, Linalool, Limonene, Anise Alcohol, Rosmarinus Officinalis(Rosemary) Extract*.







Appelsiininkukkavettä sisältävän kasvoveden yhdeksi funktioksi on määritelty puhdistava. Miedon tuoksuinen kasvovesi vaahtoaakin iholla hyvin maltillisesti vanulapulla ihoa pyyhittäessä. Tämä saattaisikin toimia myös misellivetenä. Kasvovesi sisältää useampiakin kasviuutteita, mm. ruiskukkaa ja kamomillaa. 

Avrilin kasvovesi tuntui käytössä riittävän kosteuttavalta, eikä iho jäänyt tämän jäljiltä kiristeleväksi. Peukku tällekin :)


INCI: Aqua (water), citrus aurantium amara (bitter orange) flower water*, spiraea ulmaria flower extract*, hamamelis virginiana (witch hazel) flower water*, anthemis nobilis flower water*, centaurea cyanus (cornflower) flower water*, decyl glucoside, glycerin**, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, lilium hybrid flower extract, lilium candidum flower extract*, citric acid, parfum (fragrance), benzyl alcohol, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, limonene, linalool.







La creme de jour, päivävoide on suunnattu erityisesti normaalille iholle. Vaikka oma ihoni on kaukana normaalista, niin tämä soveltui oikein hyvin rasvoittuvalle sekaiholleni. Koostumus on semijämäkkää voidetta, joka imeytyy kiitettävän hyvin ja nopeasti iholle. Kosteustehot vaikuttavat ainakin tähän vuodenaikaan nähden erittäin hyviltä. Omalla ihollani tämä jätti mattaisen pinnan enkä juurikaan havainnut tämän jättävän tuotetuntua iholle. Tuoksun koin erittäin mietona, hieman mausteisena.

Incissä on heti veden jälkeen flavonoidipitoista mesiangervonkukkaisvettä. Hoitavuutta tuo makadamiapähkinä- ja manteliöljy.

INCI: Aqua (water), spiraea ulmaria flower extract*, heptyl undecylenate, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, macadamia ternifolia seed oil*, cetearyl glucoside, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, lilium hybrid flower extract, lilium candidum flower extract*, sodium PCA, xanthan gum, glycerin, parfum (fragrance), benzyl alcohol, dehydroacetic acid, tocopherol, glycine soja (soybean) oil, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, linalool, limonene, citral, geraniol, citronellol.




Avril-testailun jälkeen voi hyvillä mielin nyökytellä päätään. Tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja homma toimii. Ja näissä on tosiaan hyvä hinta-laatusuhde. On kiva, että tällaista edullisempaakin luonnonkosmetiikkaa on tarjolla budjettitietoisille :) Testituotteissa oli mukana myös Avrilin BB-voide, mutta koska naamani on aurinkoloman jälkeen ruskeampaa sorttia, saamani medium-sävy ei istu ihoni sävyyn tällä hetkellä. Kirjoitan siitä omassa postauksessaan hieman tuonnempana ^_^



Edit. Ai niin ja Crazy Rumors- arvonnan voitti nimimerkki mummo. Voittajaan olen ottanut yhteyttä henkilökohtaisesti :)



Joko te olette löytäneet Avrilin tuotteet?



5 kommenttia:

  1. Mä olen kokeillut tähän mennessä yhtä luomiväripalettia ja siinä laatu oli todellakin kohdallaan :) Tykkään tosi paljon sarjan tuotteiden ulkonäöstä, se on onnistunut ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkään :) Se on simppeli ja miellyttävä :)

      Poista
  2. Avrilin volume-ripsiväri on huippuhyvä ja samoin huulipunakynät. ❤️👌 Nyt tilasin 500ml miselliveden,joka ei ole hinnalla pilattu. Taisi maksaa alle 10e. Olisi kiva kuulla kokemuksia Avrilin sy-voiteesta. Sekin maksaa alle kympin ja on 40ml kokoinen (!!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avril-ripsari onkin tosiaan kerännyt kehuja blogeilla :) Oho, tuo Avrilin sy-voide on määräänsä nähden ihan hurjan edullinen :o

      Poista
  3. Mulla on Avrilin puhdistusöljy, joka on ihan toimivaa kamaa. Voisin tutustua lisää merkkiin, ja näitä muistaakseni saa Ruohonjuurestakin :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)