perjantai 7. heinäkuuta 2017

Finaalissa V


Empty bottles! Jälleen on kerääntynyt pahvilaatikollinen loppuneita tuotteita. Mukana on jopa yli vuosi sitten korkattu puhdistusemulsio, jota opin sitten myöhemmin käyttämään :D Pidemmittä puheitta sitten analysointiin...

Urtekramin Morning Haze- sarjan shampoo ja suihkari kuluivat loppuun. Morning Haze- sarjahan oli kokonaisuudessaan varsin kiva tapaus, jonka kohokohta itselleni oli varsinkin sarjan tuoksumaailma. Omaan nenääni tosi onnistunut ja miellyttävä. Shampoo oli todella pesevä ja takutti hiukset, mutta sillä ei ole itselleni kovin suurta merkitystä, koska tilanteen korjaa joka tapauksessa hyvä hoitoaine. Shampoo tuntui myös riittoisalta käytössä. Jatkoon. Samoin suihkari oli tosi kiva käytössä, en keksi siitäkään mitään negatiivista. Jatkoon.

Farfallan vaahtoputsari kului itseasiassa loppuun ihan ennätysnopeasti. Syynä ehkä erityisen miellyttävä sitrustuoksu. Ja tämähän oli erittäin hellävaraisen tuntuinen iholla, ei kuivattanut ollenkaan. Ehdottomasti jatkoon ja käyttäisin koska tahansa toisenkin pullollisen tätä.

Environin puhdistusemulsio tosiaan saapui blogin kautta testattavaksi jo ajat sitten ^_^ Suhteeni puhdistuemulsioihin on ollut aina kinkkinen ja olen niitä vierastanut käytössä. Syynä on ollut niiden jättämä tuotetuntu iholla. Kuitenkin emulsiot ovat aina hellempiä iholle kuin vaahtoavat putsarit ja hampaita kiristellen olen opetellut käyttämään niitä ja jopa tykkäämään niiden jättämästä tunnusta iholla. Environ tulikin sitten myöhemmin tehokäyttöön. Tämä oli oikein hyvä ja ei jättänyt liikaa mitään tuntuja iholle. Voisin käyttää toisenkin tällaisen mieluusti. Jatkoon.

Naturativin kasvovesi vuodatti viimeiset pisaransa ja tykkäsin tästä kovasti. Itseasiassa tätä taitaa olla vielä hieman jäljellä Kreetalla mukana olleessa matkakokoisessa putelissa. Jatkoon.

Mádaran Nokkosuihke kului myös nopeasti loppuun. Tätä oli kiva suihkia iholle mennen ja tullen. Ei moitittavaa. Jatkoon.
Dr. Hauschka Jääruoho vartalovoide pyöri käytössä myös pitkän aikaa. Tällaisia tuotteita kun olen laiska käyttämään. Kroppajuttuja käytän lähinnä talvella, kun iho kiristää kuivuuttaan ja ilmankaan ei voi olla. Tästäkään ei moitittavaa. Kiva, erilainen raikas tuoksu. Hoitaa ja kosteuttaa hyvin ja ei jätä lähmäpintaa iholle. Jatkoon.

i+m jalkavoidehan ihastutti jo silloin testijakson aikana ja tätä jaksoin käyttää säännöllisesti. Hyvä imeytyvyys, melko hyvä hoitoteho ja tosi hyvä tuoksu antaa tälle helposti jatkopaikan.

Faith in Nature suihkari tuoksuu tosi hyvälle ylang ylangille. Vaahtoaa hyvin ja ei pese ihoa narskuvaksi. Jatkoon.

Ole Hyvä turveshampoo toimi myös käytössä niinkuin shampoon kuuluukin. Tuoksu ei ollut omaan nenääni se paras mahdollinen mutta ei muuta nipottamisen aihetta. Jatkoon.

Naturativin ecoAmpoule 2 ja ecoAmpoule 5 tulivat myös tiensä päähän. Valitettavasti. Tiedättekö sen tunteen kun tykkää jostain tuotteesta ihan erityisen paljon, ja huomaat että se on yhtäkkiä loppu ^_^ Tykkäsin molemmista ihan hurjan paljon ja voisin ehdottomasti ostaa jatkossa kumpaa(kin) tahansa lisää. ecoAmpoule 2 oli myös Parhaat listalla :)

Ahavan mutakuorinta oli tosi kiva käytössä. Jotenkin erilaisempi ja elämyksellisempi kuin moni muu kuorintatuote. Jotain selittämätöntä taikaa tässä on, koska iho tuntui aina käytön jälkeen niin erityisen hyvältä. Jatkoon.

Freemanin suklaa-mansikka savinaamio truutattiin myös loppuun ja moneskohan puteli tämäkin on? Freemanilla on paljon toimivia kasvonaamioita. Tässä kyseisessä on ihan megahyvä tuoksu ja alkaa aina tehdä mieli suklaata kun tätä käyttää. Freeman jatkoon ^_^
XZ Men Tehoshampoo pesi tosiaankin tehokkaasti ja samalla takutti hiukset lahjakkaasti. Tykkäsin käyttää tätä aina kun fiilis oli sellainen, että haluan tehokkaampaa puhdistusta kuontalooni. Esim silloin kun hiuksissa on paljon muotoilutuotteita, tämä toimi hyvin. Sulfaatittomalla shampoolla voi olla joskus hankala saada yhdellä pesukerralla kunnolla puhdas letti. Jatkoon.

Davvi sy-seerumi oli säännöllisessä käytössä, silloin kun ei ollut jotain muuta testattavana. Tämähän on siis ihan paras! Jos olisi pakko pysyä loppuelämä vain yhdessä tuotteessa, se voisi olla todellakin tämä (Onneksi ei sentään ole pakko :D). Davvi menee ihan taatusti jatkoon ^_^


Tuotteet pr-näytteitä, paitsi Freeman.


6 kommenttia:

 1. Naturativin tuotteet on olleet mun ostoslistalla jo pitkään, mutta aina jäänet unohduksiin. Kuulostavat todella upeilta tuotteilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että myös sä voisit tykästyä Naturativiin. Mä olen itse kovin vakuuttunut niistä ^_^ Naturativin seerumeissa vois esim. vaikka ihan mielellään kylpeä :D

   Poista
 2. Mä oon ehtinyt jo vähän unohtaa tuon Naturativin, munkin pitäisi hankkkia sarjalta jotain 😄

  VastaaPoista
 3. Naturativin tuotteet on kyllä loistavia ja sinä oletkin "syyllinen" :D mun silmänympärysseerumin tilaamiseen kun alkukeväästä sitä kovasti kehuit, se on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiva että sinäkin tykkäsit. Se on kyllä hyvä tuote ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)