lauantai 20. toukokuuta 2017

Heleyttävä seerumi

Suuren vaikutuksen tehnyt Académie on lanseerannut taas uutta. Sain blogin kautta mahdollisuuden kokeilla uutta Sérum Éclat 8H heleyttävää seerumia.
Seerumin tuoksuu makeahkolle aprikoosille. Hyvä tuoksu siis ja aprikoosiaiheinen tuoksu toi mieleen viime vuonna kokeilemani Académien kasvonaamion, joka ei herättäny suuria tunteita. Académien parissa koetut hetket ovat kuitenkin enemmän siellä wow!-puolella.  Entäs sitten uuden seerumin kanssa?

Seerumin incin alusta löytyy tuttuja kosteutta sitovia humektantteja; glyseriiniä, butyleeniglykolia ja xylitylclugosidea. Mukana on tietysti myös aprikoosiuutetta, jonka luvataan antavan iholle runsaasti vitamiineja. Suurimolekyylinen hyaluronihappo on ilahduttavan korkealla listassa. Suurimolekyylinen happo jää vaikuttamaan pienimolekyylistä enemmän ihon pintaan. Aktiiviaineita seerumista löytyy 17,05 %.

Seerumin heleyttävä yhdiste koostuu Larrea divaricata nimisestä uutteesta. Tästä löytyi huonosti informaatiota mutta kyseessä on käsittääkseni jonkin sortin kreosoottipensas. En ole koskaan kuullutkaan ja myönnän olevani pihalla kuin lumikko. Tämä tähtiaines kuitenkin lupailee silottaa ihon pintaa ja hillitä ihon kiiltelyä.
Seerumin koostumus on kevyen geelimäistä (mutta silti juoksevassa muodossa). Imeytyy iholle hyvin ja jättää erityisen miellyttävän tunnun iholle. Ehkä jopa aavistuksen samettimaisen? Kosteustehot tuntuvat olevan vähintäänkin erinomaista luokkaa, siitä kertoo jo se, että ainakin juuri nyt ihoni pärjäisi tällä pelkiltään. En koe välttämättömäksi lisätä enää erillistä kosteusvoidetta.


Seerumi on varsin pätevä, enkä tästä löydä moitittavaa. Hassua on kuitenkin se, että muutaman kerran Académie on aiheuttanut mussa leuat louksauttavan reaktion. Kuten esimerkkinä se huulivoide. Jotenkin Académien kohdalla olen alkanut jännäämään, että onko kokemus tylsä, erittäin hyvä, vai se leuat loksauttava. Tällä kertaa päästiin erittäin hyvään :)

Académien suositushinta on 61,75€/ 30ml ja sitä löytyy Rohdos-alan verkkokaupasta (tuote on nimetty siellä eliksiiriksi:))


1 kommentti:

Kommentoi, kysy, utele :)