tiistai 18. huhtikuuta 2017

Kesäfiiliksiä Kreetalla

Maisemat ovat kohdallaan <3


Saavuin Kreetalle maanantaina. Täällähän on virallisesti vasta kevät, mutta näin suomalaisen näkökulmasta tuntuu että on kesä ihan täysillä käynnissä. Lämmintä piisaa ja aurinkoa myös. Suomen säällä on tuntunut olevan vaikeuksia päättää, että olisko kevät vai talvi vai jotain siltä väliltä. Netti yhteys on tottakai aivan uskomattoman vaikea täällä joten tämän viikon osalta varmaan tulee nahkeasti postauksia blogiin. Mulla olis kyllä niin paljon ajatuksia ja aiheita tekstin kirjottamiseen mutta ei oikein huvita nyt möllöttää läppäriä muutenkaan. Täällä on kyllä hurjan kaunis luonto, sielu lepää näissä maisemissa. Laitan blogiin kuvaryöppyä kunhan jaksan purkaa muistikorttia. Mutta joo tässä snadi tilannepäivitys :)

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi mitkä maisemat, jo pelkästään tämän yhden kuvan perusteella!! Ihanan aurinkoista ja rentouttavaa lomaa! ♥
  ..lomapostausta odotellessa... Tykkään lukea reissukertomuksia! :) Pääsee samalla itsekin virtuaalimatkalle kohteisiin johon tuskinpa itse tulee koskaan lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Varsinaisen lomapostauksen teossa voi venähtää. Mulla on sillai, että kestää tosi kauan kun saan "pään kasaan" ja ajatukset järjestykseen loman jälkeen. Nytkin on ollut vaikea keskittyä kun kokoajan päässä niin paljon ajatuksia ja fiiliksiä. Tavallaan mun aivokapasiteetti jykyttää kokoajan ylikuormitustilassa :D Ehkä sait kiinni mun pointista :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Jonna <3 Hei arvaa mitä! Eikös sulla ollut se "ovifetissi"? Tulit tänään Plataniaksessa mieleen ja kuvasin yhden oven :D Omistan sen kuvan sulle sitten tulevassa postauksessa :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)