tiistai 11. huhtikuuta 2017

Clarins uutuuksia


Clarinsilta on tänä vuonna lanseerattu kosteuttava Hydra-Essentiel- linja sekä silmänympäryksille suunnattu Multi-Active Yeux silmänympärysvoide.  Hydra-Essential- linjaan kuuluvat Bi-phase seerumi, Silky Cream, Silky Cream spf15, Rich Cream, Cooling Gel sekä Milky Lotion spf15. Edellä mainituista testailin Bi-Phase seerumia, Silky Creamia ja silmänympärysvoidetta. 


Intensive Moisture Quenching Bi-Phase Seerumi (63€/ 30ml)


No johan on taas nimellä paiskattu seerumia. Kaksifaasinen Bi-Phase seerumi lupailee kosteuttaa ja helpottaa kiristelevää tunnetta iholla. Incistä löytyy tuttuja humektantteja kuten glyseriiniä ja xylitolia. Seerumille hoitavuutta tuo maarianohdakeöljy.

Ravistettava seerumi on jännästi vaaleansinistä ja hyvin juoksevan vesimäistä. Kuitenkin levitys vaiheessa voi tuntea hyvin kevyen öljymäisyyden. Aavistuksen öljymäinen fiilis katoaa nopeasti ja seerumi hulahtaa ihoon. Kosteustehot vaikuttaa hyviltä ja iholle jää hieman nahkeahko fiilis. Seerumissa on miedohko kukkaistuoksu, joka kuitenkin katoaa hyvin pian levityksen jälkeen. Varsin hyvän tuntuinen ja toimivanoloinen seerumi. Joskaan en lämpeä kukkaistuoksulle, mutta nämä nyt on makuasioita :)Hydra Essentiel Silky Cream (59€/ 50ml)


Silky Cream on suunnattu normaalille ja kuivalle iholle. Tästä on siis myös suojakertoimellinen versio (spf 15).

Voiteen koostumus on silkkisen kermaista ja ylellisen tuntuista - huomaa heti, että kyseessä on selektiivistä kosmetiikkaa. Ero tämän ja halpisvoiteen koostumuksen välillä on kuin yöllä ja päivällä. Pelkäsin, ensin että tämä on liian tuhtia omalle iholleni. Levitysvaiheessa Silky cream nimittäin tuntuu todella täyteläiseltä. Mutta ihoni ottikin tämän hyvin vastaan. Iho jäi tosi pehmeäksi ja yllättäin todella mattapintaiseksi. Tämä tekikin ihollani odottamattoman jekun. Iho pysyi päivän mittaan erikoisen hyvin mattapintaisena. Incistä bongasinkin piidioksidin (silica) jota usein löytää mattaavien voiteiden koostumuksista.  Koska ihon kiiltely on ihoni suurimpia ongelmia, tästä tuli arvatenkin suosikki ^_^Multi-Active Yeux Silmänympärysvoide (44,50€/15ml)


Sy-voide lupailee niitä tuttuja juttuja. Eli hälventää väsymyksen merkkejä (turvotus, tummuus) sekä madaltaa uurteita ja ryppyjä myrothamnus- ja takiaisuutteen avulla. Lupaa kirkastaa ihoa heti optisesti valoaheijastavilla pigmenteillä.


Sy-voiteen koostumus on kevyttä geelivoidetta. Silikonia löytyy heti incin alkupäästä ja sen tuntee koostumuksessa. Tämä ei kuitenkaan jättänyt liukasta pintaa iholle. Omalle sy-iholleni tämän tehot eivät yksinään riittäneet vaan vaati vielä toisen voiteen perään. Optisesti kirkastavasta vaikutuksesta on vaikea sanoa, mutta ainakaan iholla ei näy mitään erikseen heijastelevia hippusia. Sy-voide on varustettu viilentävällä metalliosalla. Miksi en vieläkään itse innostu näistä viiilentävistä metalliosista ja hierovista rullapäistä? :D Ihan incin loppupäässä on maito-ja glykolihappoa. Voisikohan tämä toimia myös ihoa erittäin kevyesti kuorivana tuotteena?


Tuotteet ovat pr-näytteitä.


2 kommenttia:

  1. Mun mies tykkäis tosta sy-voiteesta, sain sen innostumaan kunnolla niistä, kun tungin aikoinaan sen käteen juuri tollaisen mitä ei tarvi sormin levittää vaan suoraan tuosta tuubista vaan. Tällä hetkellä sillä on Payotin kuulaversio käytössä, seuraavaksi ajattelin työntää Lancômen uutuuden sille, kun se loppuu ja sitten pistän tän Clarinsin korvan taa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli näille kuula/metallihärpäkkeille on selkeästi kohderyhmänsä, johon mä en kuulu :D

      Poista

Kommentit piristävät aina :)