keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Académie - Filleri-ihastus

Mä olen tosi laiska innostumaan pr-lähetyksien pienistä näytepakkauksista. Niissä kun on usein huonosti edes esitelty mitä ne on ja tykkään mieluummin hypistellä täysikokoisia tuotteita :D Kuitenkin olen ihan superisti tykästynyt ja vakuuttunut Académien tuotteiden maailmanmahtavuudesta ja näin ollen päädyin poikkeuksellisesti hypistelemään pieniä näytetuubeja tarkemmin.Kuva: Rohdos-ala.Kyseessä on Académien Comblement Rides Express, täsmävoide rypyille. Tuotteesta sanotaan Rohdos-alan sivuilla näin:

"Silottava Académie-tehovoide täyttää, silottaa ja häivyttää ryppyjä ja juonteita. Se ehkäisee ryppyjen ja juonteiden syvenemistä stimuloimalla solujen uusiutumista. Todellinen supertuote myös silmän- ja huultenympäryksille sekä meikinalusvoiteeksi koko kasvoille. Aktiiviaineita 17,5 % (mm. merifenkoliuute, lipoaminohappo ja hyaluronihappo)"

Varsinaisia ryppyjähän mulla ei vielä ole, mutta huomasin, että tämä tekee ihon pinnasta todella hyvännäköisen. Primerien tapaan tämä silottaa välittömästi ihon pintaa, häivyttää huokosia, uurteita ja muita ei niin kivoja epämääräisyyksiä.


Joskus näytetuubeja ilmeisesti kannattaa ihan oikeasti testailla ^_^Täsmävoide on oikea silikonipommi ja en yleensä tämäntyyppisiä tuotteita tykkää käyttää ihollani. Sanotaan, että silikonit eivät tuki huokosia, mutta höpö höpö sanon minä. Voimakkaan silikoniset koostumukset säännöllisessä käytössä omalla ihollani aiheuttavat aina muhkean mustapääviljelmän. Kaikkien ihot eivät varmastikkaan näin reagoi, mutta olenkin itse se joukon vaikein tapaus ihoni suhteen.  Kuitenkin tällaisia on kiva käyttää aina silloin tällöin jos haluaa, että iho näyttää erityisen hyvältä ja siloiselta. Tarkan incin näkee Rohdos-alan sivuilta.


Ennen ja jälkeen kuvissa ihon tekstuurissa on ihan huima ero.  Ja kylläpä mun kameran makrokuvaustoiminto on armoton. Masentavaa :DInhoan myös voimakkaan silikonisia tuotetuntuja. Sellainen liukas lähmäkalvo iholla on mulle kauhistus. Heti tekee mieli pestä naama. Académien täsmävoide on tämän suhteen mukava poikkeus. Täsmävoide selkeästi toki tuntuu iholla silikoniselta, mutta omaan makuuni hyvin miellyttävällä tavalla. Tämä ei jätä ihoa inhottavan liukkaaksi vaan suorastaan samettisen pehmeäksi. Tässä on aivan huippumiellyttävä iholle jäävä tuntu ^_^  En osaa sanoa mitä tämä tekisi iholle ja juonteille pidemmässä säännöllisessä käytössä, mutta ainakin välitön vaikutus on aika muikea, kuten ylläolevista kuvista voi todeta.

Académien täsmävoidetta (74,40€/ 15ml) saa Rohdos-alan verkkokaupasta.


Edit. Cailap-arvonta tuli maanantaina päätökseen ja voitto meni anonyymille kommentoijalle. Voittajaan olen ottanut yhteyttä sähköpostitse :)


Tykkäättekö käyttää silikonisia voidekoostumuksia? Miten teidän iho reagoi silikoneihin pidemmässä käytössä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)