tiistai 24. tammikuuta 2017

Talvi-ihon pelastaja

Lähes joka talvi mulla tulee jossain vaiheessa jonkinlaista ongelmaa selän ihon kanssa. Se alkaa kuivumaan ja sitä kiristelee ja kutittaa peseytymisen jälkeen. Aina joskus oireet pahenee ja iholle alkaa tulla pieniä punaisia läiskiä ja ehkä myös jotain pientä pikkuröpelöä, mikä ei varsinaisesti näy mutta tuntuu kyllä ihoa koskiessa. Eli siis tosi ärsyttävää.

Pelastus.


Suihkugeelin vaihtaminen sulfaatittomaan ja hellävaraisempaan auttaa tietenkin omalta osaltaan jonkin verran. Helpotusta kiristelevään ihoon olen saanut hyvistä vartalovoiteista. Nyt alkuvuodesta iho on kuitenkin ollut oikein mega-oikukas ja mikään ei muka tuntunut auttavan. Kiristi, kuivatti ja punoitti, kutitti. Kosmevarastojen syövereistä tupsahti Environin AVST- sarjan Body Oil. Body Oil on saatu jo aikoja sitten blogin kautta, mutta päädyin vasta nyt sitä oikein kunnolla kokeilemaan. Tällaiset vartaloöljythän ei ole lähtökohtaisesti ollenkaan mun juttu, mutta epätoivoisena otin tämän kokeiluun. Ja se kannatti.
Environin Body Oilin pohja on kookoksesta johdetuissa triglyserideissä ja jojobaöljyssä. Öljyinen koostumus jo sinänsä on tietysti iholle erittäin hoitava ja pehmentävä, mutta mä luulen että tämän jippo on ihan muussa joka johti mun ihon dramaattisen paranemiseen.

Body Oil on boostattu stabiloidulla c-vitamiini johdannaisella, sekä esteri muodossa olevalla a-vitamiinilla. Ja onhan siellä e-vitamiinikin mukana. Pullo on siis vitamiinipommi iholle. Vaikka en ensisijaisesti pidä ihoöljyistä kropalle levitettyinä, tämä on poikkeus. Tästä kun ei jää sellainen tyypillinen öljyinen pinta. Tuntu iholla onkin enemmän kuivaöljymäinen. Tämä imeytyy tosi nopeasti ja jättää ihon tosi pehmeäksi. Minkäänlaista tuoksua en tässä aisti, tämä on siis hajusteeton.

Reilussa viikossa iho on kokenut muodonmuutoksen. Iho ei tunnu enää kuivalta, eikä sitä kiristele samoin kuin ennen. Mutta se paras juttu mitä tämä teki on punoittavien näppyjen katoaminen kuin taikaiskusta. Ja se edellä mainittu röpelö mikä ei näkynyt mutta tuntui, se on poissa. Iho tuntuu tämän käytön jälkeen ihan älyttömän sileältä ja pehmeältä. Mun tapauksessa tää toimi niin hyvin, että tekisi mieli nimetä tämä taikaöljyksi. Tiedättekö sen tunteen, kun jostain tuotteesta löytyy toimiva ratkaisu johonkin hermot hajottavaan ongelmaan ^_^

Environin tuotteita ei valitettavasti saa napattua ihan siitä lähimmästä k-kaupasta, eikä niitä myydä verkkokaupoissakaan. Environia saa vain kauneushoitoloista ja hoitolatuotteen ollessa kyseessä, ei hintakaan ole ihan sieltä edullisimmasta päästä. Nettiä penkoessani jäin siihen käsitykseen, että tällainen 100ml puteli kustantaisi 50e. Mutta veikkaanpa, että hinta vaihtelee hoitolakohtaisesti. Kaikki Environin jälleenmyyjät näet täältä.


Onko Environin tuotteet tuttuja? Mikä on kipurajasi hinnan suhteen vartalotuotteissa? Tuottaako talvinen ihonhoito harmaita hiuksia?

4 kommenttia:

 1. Varmaan aikalailla toi 50€ on kipuraja kroppatuotteesta, jostain tehokkaasta selluliittikuurista voisin maksaa enemmänkin. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo kipuraja on yleensä ehkä 20€ kroppatuotteissa. Kasvotuotteet onkin sitten asia erikseen :D

   Environin tapauksessa mä jouduin uudelleen miettimään tuota paljonko olisin valmis maksamaan kroppatuotteista. Jos jokin tietty tuote tuo avun ongelmaan, mihin mikään muu ei auta niin olisin valmis maksamaan enemmän :)

   Poista
 2. Mulla menee 20-30 eurossa kipuraja. Tämä kuulostaa kyllä tehokkaalta, oma kropan iho on onneksi paljon ongelmattomampi, kuin kasvojen iho eikä spessutuotteille sinällään ole ollut tarvetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mullakin on tää ongelma vaan aina hetken talvisin :D Mutta joo, tämä on tehokkaan oloinen tuote ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)