torstai 4. elokuuta 2016

Vie Collection - Turvotusta poistava silmänympärysvoideSilmänympärysvoiteita on tullut testailtua jos jonkinlaista. Yhteistä kaikille niille on niiden lupaukset poistaa tummat silmänympärykset ja turvotus. Silmänympärysalueen ryppyjen silottumista lupaillaan myös useimmissa tuotteissa.  Näitä edellä mainittuja asioita lupaa myös tämän postauksen silmänympärysvoide.


Vie Collectionin Eye Correction Cream on pakattu pieneen tyylikkääseen pumppupulloon. Ilmeisesti pr-näyte on pakattu erilailla, koska tuo verkkokauppaan vievä linkki näyttää tuotteelle erinäköistä pakkausta. (Edit, eipäs ollutkaan vaan koko tuote puuttui verkkokaupasta kokonaan postausta tehdessä. Linkki korjattu, ja vie nyt oikeaan tuotteeseen. Pahoittelut tästä!) Silmänympärysvoide on väriltään valkoista ja semi-täyteläistä. Tuoksua ei oikeastaan havaitse ja incistä ei hajusteita itseasiassa löydykkään.
Voide lupaa:

"Eye Correction Creamin vaikuttavat aineet toimivat yhdessä juonteiden silottamiseksi sekä tummuuden ja turvotuksen vähentämiseksi silmänympärysiholta. Tehokkaasti kosteuttava koostumus palauttaa katseen kirkkauden.

Meriretinoli, aktivoi solu-uusiutumista, silottaa juonteita silmänympärysiholla yhtä tehokkaasti kuin retinoli, mutta ilman ihoa ärsyttävää vaikutusta Siliproline, stimuloi kollageenisynteesiä, vahvistaa dermistä ja ihon laatua, tehokkaasti uudelleenrakentava vaikutus. VITACIUM 3 (Organinen silikoni, saarninkuoriuute, B3-vitamiini): vähentää turvotusta ja vaalentaa tummuutta silmänympärysiholta."


Meriretinoli kuulosti hämmentävältä ainesosalta ja google ei saanutkaan kuin yhden osuman tälle sanalle. Kyseessähän on siis merifenkoliuute (crithmum maritimum) jolla sanotaan olevan retinolin kaltaisia vaikutuksia iholla. Meriretinoli lienee siis valmistajan itse keksimä sana :)

Incistä löytyy kivoja ainesosia, kuten maissiöljyä, sheavoita, aprikoosiöljyä, c-vitamiinia ja peptidiä. Hyviä hoitavia ainesosia siis löytyy. Voide jättää miellyttävän ihofiiliksen. Pehmeän, sileän ja hoidetun. Muutaman viikon käytön jälkeen en huomaa muutoksia sy-alueen tummuudessa. Ylläri pylläri :D Mutta.... Voide hälventää tehokkaasti sy-alueen turvotusta. Oma sy-alueeni iho reagoi todella herkästi. Jos syön esim. suolaista ruokaa (suolapähkinät on tosi paha) syömiset näkyvät silmien ympärillä seuraavana aamuna järkyttävänä nesteturvotusena. Vie Collectionin silmänympärysvoiteesta tuntuu olevan apua juurikin tälläisen ongelman hoitamiseen. Hoitavan tuntuinen ja tehokas voide turvotusta vastaan. Sy-alueen tummuutta vähentävän voiteen metsästys siis jatkuu edelleen... Oletteko löytäneet tummuutta poistavaa silmänympärysvoidetta? Uskotteko tuotteiden tummuutta poistaviin lupauksiin?


3 kommenttia:

 1. Kaksi parasta silmänalusten tummuuden häivyttäjää on omassa käytössäni olleet Phytomerin XMF Reset Eye Fluid ja viimeisin löytöni Chanelin Hydra Beauty Micro Gel Yeux. Molemmat aivan loistavia! Tuo Phytomerin XMF on muutenkin mun sy-voide suosikki kautta aikojen. Aivan paras! :) Tätä en ole vielä ehtinyt testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Täytyy laittaa korvan taakse nuo tuotteet :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)