keskiviikko 3. elokuuta 2016

Ihon kirkastusta ja ikääntymisen ennaltaehkäisyä seerumein

En tiedä missä ihmeen tiltissä mun aivot ovat olleet viime päivinä. Inspiraatio postauksen tekoihin on ollut ihan hukassa. Ajatukset ovat jääneet viikonlopun mahtavaan mökkireissuun ilmeisestikin. Elokuun alkukin laittaa mut henkisesti jumiin, syksy koputtelee ovella ja siitäkös en yhtään innostu.

Seerumeista lupailin postata tuossa aiemmin ja ne siis aiheena tässä postauksessa.

V10Plussan seerumeilta odotin paljon. Merkiltähän löytyy aivan ylihyvä kosteusnaamio joten odotin seerumeiden olevan vähintään samaa tasoa. V10Plussan valikoimasta löytyy vaatimattomasti 15 erilaista seerumia ihon eri tarpeisiin. Ihan ensimmäisenä tulee mieleen, että onkohan tarpeellista olla näin monta erilaista seerumia, vai onko kyseessä markkinointikikka. Veikkaan jälkimmäistä, sillä V10Plussan seerumitestin tekemällä, tulos ehdottaa kolmea erilaista seerumia ihollesi. Niin tai näin, seerumitesti on tosi näppärä ja osasikin ehdottaa juuri oikeita seerumeita iholleni. Sain maahantuojalta testiin 2 erilaista seerumia testituloksen perusteella.V10Plus Pycnogenol Seerumi
Pycnogenol Seerumi on suunnattu nuorelle aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä.
Seerumi lupaa myös korjata jo syntyneitä ihon aurinkovaurioita ja sitä suositellaankin paljon ulkoilmassa oleville ihmisille.

Seerumin pohjana on hyvin yleisesti kosmetiikassa käytettävät butyleeni- ja pentyleeniglykoli, sekä glyseriini. Seerumin tähtiroolia vetää pycnogenol niminen antioksidantti, jota saadaan rannikkomännyn kuori-uutteesta (pinus pinaster bark extract). Sen antioksidanttisten tehojen sanotaan olevan 350 kertaa voimakkaammat, tavalliseen C-vitamiiniin verrattuna. Ja 170 kertaa voimakkaammat, kuin E-vitamiinilla.

Koostumukseltaan (kuva koostumuksesta postauksen loppupuolella) tämä on kevyen geelimäistä, joka imeytyy ihoon melko nopeasti, jättämättä juurikaan tuotetuntuja iholle. Tuoksua en tässä seerumissa havaitse. Kivan tuntuinen seerumi, joka kosteuttaa kevyesti. Mitään erikoista en huomannut iholle tapahtuvan, aurinkovaurioitakaan kun ihollani ei tietääkseni ole. Pycnogenol onkin omalla ihollani lähinnä ennaltaehkäisevä tuote. Käyttömukavuus on kohdillaan, joten varmasti tulee käyteltyä loppuun. Ehkä se ennaltaehkäisee muutamaa tulevaa ryppyä :DC-vitamiini seerumi lupaa hoitaa finnejä ja aknea, tasoittaa talineritystä ja nopeuttaa näppyjen jättämien arpien vaalenemista. Seerumi lupaa myös välittömästi kirkastavaa vaikutusta.

Seerumin incistä löytyy kahta erilaista stabiilia C-vitamiinijohdannaista (magnesium ascorbyl phosphate ja sodium ascorbyl phosphate). Incin viimeisenä ainesosana on amurinkorkkipuu-uutetta joka lupaa avata tukkeumia ihossa ja rauhoittaa tulehduksia.

Tässäkään ei ole juurikaan tuoksua ja koostumus on juoksevan nestemäistä. Hulahtaa nopeasti ihoon. 3 tippaa tuotetta riittää koko kasvoille. Tuntuu kevyeltä iholla ja ei jätä tämäkään tuotetuntuja, ei ole yhtä kosteuttava kuin Pycnogenol seerumi. Tästä tykkäsin tosi paljon, sillä tämä ihan selkeästi sai aikaan kirkkaamman ihon jo viikon käytön jälkeen. Iho näytti paljon virkeämmältä ja freesimmältä.
Tämä aiheutti sydämentykytyksiä Pycnogenol seerumia enemmän, koska tuloksia näkyi nopeasti :)Seerumeiden koostumuksissa oli iso ero. Kuva piti napata oikeasti ihan heti, ennen kuin C-vitamiini seerumi vipelsi jo kyynärpäässä asti :D Pycnogenol vasta käynnisteli moottoria kun C-vitsku huristeli jo kaukana.

Seerumeita voi miksailla keskenään ja käyttää näin yhtäaikaisesti.V10Plus verkkokauppa löytyy täältä. V10plus tuotteita saa myös apteekeista ja kaikki jälleenmyjät näkee täältä.
Onko V10Plus Seerumeista löytynyt suosikkeja?


2 kommenttia:

  1. Tuo V10Plus C-vitamiini seerumi on yksi mun kaikkien aikojen seerumisuosikeista! Kirkastaa kyllä ihoa tosi tehokkaasti. Toinen V10Plus-suosikki on A-vitamiini seerumi. Siitäkin olen vinkannut blogissani. Pycnogenolin suhteen en mäkään huomannut mitään eroa ihossani :) Saatoin olla väärää kohderyhmää, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. C-vitamiini seerumi pääsi mullakin samantien suosikkien joukkoon ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)