lauantai 6. elokuuta 2016

Superhoitoa käsille


Tykkään, että kädet ovat hoidetut ja hoidetun näköiset. Mulla on suorastaan fobia sellaisia törkysormia kohtaan, joissa on pitkät kynnet ja mustat kynnenaluset. Repaleiset kynsinauhatkaan ei kenenkään käsiä kaunista. Silti oon todella laiska käyttämään käsivoiteita. En tiedä mikä siinä on niin vaikeaa rasvata kädet. Varsinkin käsivoiteiden suhteen oon todella nirso. Vaadin, että käsien rasvauksen jälkeen pystyn lähes välittömästi jatkamaan "normaalia elämää" :D Käsivoiteesta liukkaan lipsuvat kädet on nimittäin jotain niin ärsyttävää, että se johtaa yleensä vain käsienpesuun ja käsivoiteen unohtamiseen. Urtekramin käsivoiteista oon tykännyt tosi paljon ja nyt on löytynyt vähän ylellisempi käsivoide, joka täyttää mun vaativat kriteerit.

Luitte oikein. Kyseessä on "hand mousse" eli vaahtomainen tuote, joka tuo käsivoiderintamalle hieman uutta elämyksellisyyttä. Tuote on pakattu hienoon teräksenharmaaseen tuubiin. Oikeastaan ainoa miinus, mitä tuotteelle annan, on kierrekorkki. Kierrekorkit ärsyttää mua aina. Flip-top korkillisena tämä olisi täydellinen.

Tuubin annosteluaukko on iso. Se ei haittaa, sillä itse tuote on jämäkkää moussea, joka ei tuubista vahingossa ulos lurahda. Mintunvihreä vaahto tuoksuu raikkaalle, mutta on silti melko mieto tuoksu. Valmistaja korostaa tämän olevan unisex-tuote. Mun mielestä kaikki käsivoiteet on unisexejä, ellei tuoksumaailmat ole erityisen feminiinisiä tai maskuliinisia :)
Incistä löytyy glyseridejä sekä mielenkiintoinen "vaihtoehto-retinoli" merifenkoli, sekä jälleen kerran hyaluronihappo löytyy melko korkealta incistä. Mukana myös myskiruusuöljyä ja viinirypäleensiemenöljyä.

Miltä käsivoidevaahto tuntuu käsissä? Aivan loistavalta. Heti ekana täytyy hehkuttaa hyvää imeytymistä. Imeytyminen tapahtuu nopeasti ja tuntu käsissä imeytymisen jälkeen on hoidettu ja kosteutettu. Ja tämä käy myös päiväkäyttöön, koska käsiin ei jää mitään ärsyttävää niljakerrosta. Ei tahmatassuja, eikä lipsusormia.  Annostelin tätä ensimmäisellä kerralla aivan liikaa, ja olin valmis lyttämään tämän huonoksi tuotteeksi jättämänsä liukkaan kalvon vuoksi. Tätä tarvitsee oikeasti kerralla vain pikkunokareen. Tätä suositellaan myös toimistotyöläisille. Tuon suosituksen voin allekirjoittaa hyvillä mielin. Laitoin käsivoidevaahtoa käsiin juuri ennen tämän postauksen aloittamista ja kirjoitus luistaa ongelmitta. Sormet ei lipsu näppäimillä. Loistava tuote.Alessandrolta löytyy paljon mielenkiintoisia käsienhoitotuotteita, kuten mikrokuorinta käsille ja suojaava käsiseerumi. En olekaan aiemmin tullut edes ajatelleeksi näin pitkälle vietyä käsienhoitoa. Jotenkin kädet jää itselläni kovin vähäiselle huomiolle. Toisaalta miksi käsien hoitoon ei panostaisi? Niinhän sitä sanotaan, että ikä paljastuu aina lopulta käsistä :)

Tuote saatu.

Panostatteko käsienhoitoon? Missä teillä menee kipuraja käsienhoitotuotteiden hinnassa?

2 kommenttia:

  1. Minä olen käsivoiteiden suurkuluttaja. Kädet pitää olla aina voidellut ja huulet rasvatut;) Rasvaan käsiäni varmaan kerran tunnissa, minkä vuoksi niitä käsivoiteita onkin vähän joka puolella. Kotona suurin piirtein joka huoneessa, samoin kuin huulirasvoja. Jos herää keskellä yötä, täytyy kädet rasvata. Kyllä, crazy woman! Käsivoiteita on vähän kaikenlaisia ja kipuraja hinnan suhteen on siinä kymmenen euron paikkeilla. Kynsinauhoille on vielä omat öljyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä olet tunnollinen hoitamaan käsiä :D Oletan, että sulla on kädet huippuhyvässä kunnossa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)