torstai 18. elokuuta 2016

Ruususoluilla ikääntymisen merkkien lykkäämistä
Hiveleekö kuva silmiä? Mulla hivelee. Tässä  Matisin Cell Expert hoitoeliksiirissä on juuri sellaista muhun vetoavaa pakkausdesignia. Tuotetta katsoessa, itselläni tulee mieleen ensimmäisenä sanat kallis ja tehokas.
 


Cell Expert hoitoeliksiiri (luulin tätä pitkään seerumiksi :D) on pakattu hienoon lasiseen pulloon.


Hoitoeliksiirin annostelu iholle tapahtuu pipettiannostelijan avulla. Tuoko muuten kellään muulla pipettisysteemit mielleyhtymiä erityisen tehokkaaseen tuotteeseen? Mulla se on juurikin näin. Silti inhoan pipettipulloja. Tuntuu, että auki ruuvaaminen ja tuotteen pumppailu olisi muka jotenkin kauhean vaativa operaatio :D Pumppupullot on mun juttuni.Koostumukseltaan hoitoeliksiiri on nestemäistä, mutta ei silti ihan vettä. Eliksiiri ei lähde valumaan välittömästi kättä kallistaessa. Tässä ei myöskään ole juurikaan havaittavaa tuoksua.


Inci

"Kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille sopiva kauneuseliksiiri suojaa ihon kantasolujen ympäristöä ja ylläpitää kantasolujen ihon uusiutumisprosessin aloittamiskykyä.
Matis-innovaatio Cell Expert™ -eliksiiri sisältää matiStem CC™:tä.


MatiStem CC™, valkoisen ruusun kantasoluista uutettu aktiiviaine, joka sisältää sisältää runsaasti soluja suojaavia, nuorekkuutta ylläpitäviä ja solu-uusiutumista aktivoivia rakenneaineita: proteiineja, lipidejä ja glusideja."

Lainaus spashop.fi

Nämä kantasolujutut on mielenkiintoisia. hoitoeliksiirin incistä ruusun kantasolu-uute löytyy jo sijalta 3, siitä tulee jo heti peukku. Montakohan seerumia ja eliksiiriä onkaan tullut vastaan missä se hehkutettu tähtiaines löytyy pahimmillaan incistä viimeisenä, joka on yhtäkuin mitätön määrä :D

Niin hienolta ja tehokkaalta kuin ruusun kantasolu-uute kuulostaakin, niin ainakin joidenkin tutkimusten mukaan iho ei näistä hyötyisi mitenkään. Tätä mieltä on ainakin kosmetiikkakyttä Paula Begoun. Yhdeksi mainituksi syyksi kantasolujen hyödyttömyyteen on mainittu se, että ne eivät ole enää elossa kun ne on valmiissa ihonhoitotuotteessa. Olipa totuus mikä tahansa, on pakko myöntää että ruusun kantasoluja iholle levittäessä, on ollut asteen verran ylellisempi olo :D
Eliksiiri on inciltään omaan makuuni miellyttävä. Nätistä pullosta löytyy hydrolosoitua hernettä, jossa on paljon erilaisia aminohappoja. Biosaccharide gum-1 niminen ainesosa toimii humektanttina, eli sitoo ihoon kosteutta. C-vitamiinijohdannainen ascorbyl glucoside ja E-vitamiini tocopherol löytyvät incilistalta molemmat melko korkealta. Siispä peukkua ropisee.

Koostumukseltaankin tämä ansaitsee peukkua. Notkea eliksiiri levittyy iholle kuin itsestään. 3 tippaa riittää koko kasvoille. Iholle jäävä tuotetuntu on samettimainen. Tämä on kosteustehoiltaan sellainen kevyen seerumin kaltainen, ei luultavasti riittävä yksinään kuivalle iholle, vaan vaatii ehkä perään erillisen kosteusvoiteen. Valmistaja muuten kertoo, että tämä käy sekä miehille, että naisille. No of course! :) Olen tästä kovasti tykännyt, sekä jättämänsä ihofiiliksen, että hyvän ainesosa-cocktailinsa vuoksi.

Tuote saatu.

Edit. Edellisessä sneakpeak-postauksessa näkynyt runneltu naamatauluni johtuis siis ihonhoitomenetelmästä nimeltä mikroneulaus. Siitä siis tulossa juttua lähiaikoina. Ei sovi herkille :D


Uskotteko ruusun kantasolujen ikääntymistä ehkäisevään voimaan?

2 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä perehtynyt kantasoluihin, mutta taisipa muuten jenkkisarja Juice Beautykin niihin eräässä tuotelinjassaan luottaa. Kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta-toimivat kosmetiikassa tai sitten ei :) Mutta tässä on aivan ihastuttava pakkaus ja hih, mä taas tykkään pipeteistä ^_^

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)