maanantai 22. elokuuta 2016

Neutrogenan näpynnujertajat feat. CC-voide

Neutrogenasta brändinä tulee heti ensimmäisenä mieleen epäpuhdas ongelmaiho. Neutrogenalta olisi toki muutakin jännää tarjolla, mutta jostain syystä täällä Suomessa markkinointi on jumittunut epäpuhtaan ihon tuotteisiin.  Neutrogenalta on Visibly Clear-sarjaa "tavallisena" versiona ja sitten se Hayden Panettieren mainostama Visibly Clear Pink Grapefruit-sarja. Blogin kautta tuli testiin sitä "tavallista" Visibly Clearia.  Tuotteet aiheutti mussa fiiliksiä jos jonkinlaisia. Niistä seuraavaksi pohdintaa ja arviota :)


Visibly Clear Daily ScrubDaily Scrub on mielenkiintoinen, erilainen puhdistustuote. Tai no, päivittäinen kuorintahan tämä varsinaisesti on :) Koostumukseltaan tämä on voidemainen tuote, joka ei varsinaisesti vaahtoa iholla. Tällä saa silti yllättävän puhtaan tuntuisen ihon, ilman huuhtelun jälkeisiä lähmäisyyksiä.  Incissä toisena on setyylialkoholi (cetyl alcohol) jonka funktio tässä lienee toimia pinta-aktiivisena aineena. Kyseessä siis rasva-alkoholi, joka luetellaan "hyvisten" joukkoon, eikä se siis kuivata ihoa. Kemiallista kuorintaa tässä "scrubissa" suorittavat glykoli- ja salisyylihappo. Tämä toimii myös mietona mekaanisena kuorintana iholla. Paino sanalla mietona, sillä kuorivana aineksena on käytetty pehmeitä jojobapallosia. Tässä on mukana myös mentolijohdannaista, mutta ilmeisesti hyvin vähän, koska omalla ihollani en huomannut mitään viilennys-efektiä, ja hyvä niin, minähän en mentolijutuista tykkää :D Huuhtoutuu helposti pois kasvoilta ja tuntuu muutenkin oikein hyvältä tuotteelta. Tuote tuoksuu muuten kurkulle! Me like.
 Visibly Clear Daily Foaming Wash

Tämä on siis rehellinen vaahtoputsari. Tätä mulla on itselläni joskus ollut ja tykkäsin kovasti. Pehmeä vaahto puhdistaa hellästi (ja sulfaatittomasti) miedoilla cocamidopropyl betainella ja sodium lauroamphoacetatella. Tässäkin putsarissa on mukana salisyylihappoa. Tuoksu on tosi hyvä, hedelmäinen? Huuhtoutuu tämäkin helposti kasvoilta ja ei kuivata ihoa. Tämä tarttui joskus aikoinaan kaupan hyllyltä käteen, epätoivoisen pitkän, sulfaatittoman putsarin etsinnän jälkeen.Spot Clearing Facial Wash Visibly Clear- sarjasta löytyy myös tälläinen geelimäinen putsari. Tuntui yllättävän hellävaraiselta iholla, vaikka tämä peseekin mm. sulfaateilla. Tässäkin raikas hyvä tuoksu. Miedohkon tuntuinen, mutta silti vätkympi putsari kuin edellä mainittu vaahtoputsari. Salisyylihappo tässäkin mukana.


 Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner
Hmmm... Tätäkin olen joskus kokeillut. Kokeilin uudelleen ja edelleen tämä on iholleni liian vahva ja aiheuttaa pintakuivuutta. Tässä on heti veden jälkeen denaturoitu alkoholi ja sen kyllä haistaakin. Tuote tuoksuu ihan kossulle. Tässäkin on mukana mentolijohdannainen (menthyl lactate) joka tuntuu mulla vielä korostavan ärtsyä vaikutusta iholla. Salisyylihappo on mukana luonnollisesti ja halusin ihan mielenkiinnosta mitata kasvoveden ph-arvon. Tulokseksi tuli jotain 3:n ja 4:n väliltä, eli tässä vaikuttaisi olevan tarpeeksi hapan ph-arvo, että salisyylihappo säilyttää kuorivan ominaisuutensa. 


Visibly Clear Rapid Clear TreatmentTämä on paikallishoito näpyille. Tuote lupaa vähentää epäpuhtauksia ja punoitusta jo 4:ssä tunnissa
En päässyt tätä kokeilemaan käytännössä, kun puuttui finni mihin sitä laittaa (voi nyyh) :D 
Rapid Clear Treatment on sameahkoa, löysää geeliä. Tämäkin tuoksuu voimakkaasti alkoholilta ja vaikuttavana aineena jälleen se salisyylihappo, seuralaisenaan muutama kasviuute. Tälläkin on teoriassa potentiaalia toimia näpynnujertajana, sillä ph-testi näytti tällekin tarpeeksi hapanta ph-arvoa.Visible Clear Oil-free Moisturizer
Yllätyin, että tätä kosteusvoidetta on vieläkin myynnissä. Tätä mulla oli joskus tosi monta vuotta sitten, siis oikeasti tosi monta vuotta sitten. Yritin tätä silloin kovasti käyttää, mutta inhosin sitä.
Kosteusvoiteen alkupäästä löytyy glyseriini ja propyleeniglykoli. Tämä on itseasiassa tosi miellyttävän tuntuinen kosteusvoide, joka imeytyy hyvin ja jättää hyvän tunnun iholle. Miksi sitten inhosin tätä silloin ja miksi inhoan edelleen? Hyvän kosteusvoiteen pilaa mielestäni liiallinen määrä ... *rumpujen pärinää* .... mentolia! No mitenkäs muutenkaan. Itseasiassa muistelin, ettei tämä nyt ihan niin pahasti viilentänyt, mutta kylläpäs. Kasvoilla tuntuu vielä puolen tunnin jälkeen levittämisestä melkoisen pakastunut fiilis. Edelleen tämä on markkinoilla, joten ilmeisesti voiteelle löytyy ehkä faneja? Vaikuttaisi hillitsevän hieman ihon rasvoittumista.

Kävin huvikseni katsomassa tietoa Neutrogenan uudemmasta Pink Grapefruit- sarjan kosteusvoiteesta ja jopas jotakin. Molempien kosteusvoiteiden incit on melkein täysin samat!  Ainoastaan incien ihan loppupuolella oli jotain pieniä eroja. Tuli sellainen fiilis, että vanha kreemi on saanut uudet kuoret :)


Ja se CC-voide... jos jaksatte vielä lukea....
 
Visibly Clear- sarjasta on siis myös Correct & Perfect CC voide. Harmillisesti itselleni tuli sävy Medium, ja kuten kuvasta näkyy se on ihan hurjan tumma. Itse luokittelisin tuon Deepiksi :D
Myös sävy Light on saatavilla ja sävy näkyy täällä. Kokeilin tätä myös kasvoille. Kuvaa en viitsinyt laittaa, koska näytin liikaa solariumissa käyneeltä halloweenkurpitsalta, eli nololta. Mutta vaikka sävy ei käynyt alkuunkaan iholleni, voihan sitä arvioida muuten. Tämä levittyi helposti ja notkeasti iholle. Ei myöskään korostanut huokosia tai jämähtänyt uurteisiin. Semisti peittävä, joka näyttää iholla tosi luonnolliselta ja kevyeltä. Vaikutti itseasissa tosi hyvältä. Tässäkin on (ylläri) mukana salisyylihappoa, joka lupaa hoitaa samalla ihon epäpuhtauksia. 
Oliko tuttuja tuotteita mukana?

 

16 kommenttia:

 1. Neutrogenan tuotteita en ole juurikaan käyttänyt, kun en ole kohderyhmää. Sain joskus jonkin kylkiäisnäytteen kosteusvoidetta tms., mikä ei sopinut ollenkaan ja muutenkin tuntui enemmän lääkevoiteelta kuin kosmetiikalta. Teki liian kliinisen vaikutelma;)
  Olisi ihan kiva, jos maahantuoja äkkäisi tuottaa tänne Neutrogenalta muitakin kuin epäpuhtaan ihon tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutrogenan anti-agetuotteet kiinnostais mua kovasti! :)

   Poista
  2. Mitäh? Onks Neutrogella sellasiakin? No, nyt pitäisi kyllä päästä niitä testaamaan ja vähän äkkiä;) Nimim. Anti-age -maanikko.

   Poista
  3. On ja aika moneen lähtöön! :D http://www.neutrogena.com/category/anti-aging.do

   Poista
 2. Tuo Correct & Perfect CC-voide tuli toukokuun Livboxista ja olen tykännyt siitä yllättävän paljon. Vaalea sävy on oikeasti vaalea. Pintakuivalle iholle tuotetta saa jonkin aikaa työstää, että se istuu, mutta sen jälkeen pysyy ja tasoittaa sävyä oikein kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin netistä, että se light sävy vaikuttais siltä, että menee oikeasti suomalaiselle iholle :)

   Poista
 3. Visibly Clearin geelimäinen putsari oli mun suosikki parikymppisenä, kun iho oli selkeämmin sekaiho ja ajoittain rasvoittuva. Muistan, kun sitä ei myyty silloin Suomessa ja tottahan toki sitä sitten kissojen ja koirien kera hankittiin ulkomailta. :D

  Itse en myöskään ihan ymmärrä tota Suomen Neutrogenan markkinointia, jossa on keskitytty täysin yhteen asiaan: epäpuhtaaseen ihoon. :( Neutrogenan ystävänä toivoisin tämän muuttuvan, koska meillä myynnissä olevat tuotteet eivät sovi omalle iholleni. Lisäksi pelkään, että nyt kun tuota epäpuhdasta ihoa on tuotu jo kauan esille, kuinka vaikeaa on sitten saada iskostettua kuluttajan päähän, että sarjalla on muitakin tuotteita, jos niitä vihdoin meille aletaan maahan tuomaan. Neutrogena on todella laaja sarja, joten ymmärrän, että kaikkea ei ole mahdollista meille myyntiin tuoda, mutta kun edes jotain muita uhonhoitotuotteita. Varsinkin ihon kosteutukseen sarjalta löytyy tukku huippuja tuotteita kuten Hydro Boost -sarja, enkä usko, että moni pistäisi pahakseen, jos Neutrogenan isoilla suojakertoimilla varustetut aurinkotuotteet rantautuisivat tänne myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse luulin aikoinaan hyvin pitkään, että Neutrogena on samantyyppinen brändi, kuin esim. Clearasil. Ja luulenpa, että moni suomalainen saattaa ajatella myös näin.

   Joskus sattumalta päädyin tutkimaan tarkemmin Neutrogenaa brändinä ja havahduin, että paljon muutakin olisi tarjolla. Kiinnostus muihin tuotteisiin olisi kyllä ainakin itselläni kova :D

   Poista
  2. En yhtään ihmettele tota Clearasil-mielleyhtymää. :D Itse taas tutustuin sarjaan silloin, kun sitä ei myyty Suomessa ja olin innoissani, kun sarja tuli meillekin, mutta pettymys tuli sitten, kun tajusin, että mennään vain tällä yhdellä linjalla, joka ei vastaa oman ihoni toiveita lainkaan. :(

   Poista
  3. PR:ltä juuri sain vastauksen, että ainakaan tänä vuonna ei Neutrogenalta heru uutuuksia Suomen markkinoille :D

   Poista
 4. Muakin harmittaa, että Neutrogenaa ei saa Suomesta muuten kuin näitä epäpuhtaan ihontuotteita, vaikkakin olenkin kohderyhmää. Niillä kun on niitä muitakin mielenkiintoisia tuotteita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vielä joskus täälläkin päästään kokeilemaan Neutrogenan muitakin tuotteita, vaikka vähän epäilen... :)

   Poista
 5. Tinttitonttu24.8.2016 14.15

  Ihanaa kun joku suomalainen bloggaaja puhuu ihon ph-arvoista :) siihen kun törmää enimmäkseen ulkomaisissa blogeissa, jotka käsittelevät korealaista kosmetiikkaa :D
  Satuin mielenkiinnosta ostamaan tuon cc-voiteen Anttilan loppuunmyynnistä muutamalla eurolla ja oli kyllä hyvä ostos :)) vaalea sävy on kyllä huippu ja sopivan keltapohjainen omaan makuun.
  Itse en edes tiennyt Neutrogenan olevan laajakin merkki ennen kun luin kommentit :o pakko mennä tutkimaan mutä kaikkea sitä saattaa ulkomaalaisista verkkokaupoista löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutrogenan CC-voide kyllä tuntui varsin hyvältä tuotteelta, vaikka mulla olikin testissä ihan liian tumma sävy :)

   Neutrogenalta löytyy ainakin tosi hyvä retinolivoide, mutta eipä sitä tietenkään Suomesta saa.
   Kirjoitin siitä hiljattain http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2016/08/sano-aaaaa-juttua-anti-age-vitamiinista.html :)

   Poista
 6. Tyytyväinen CC-voiteeseen correct&perfect. Ei tarvitse ostaa mitään kallita voiteita koska se peittää kaikki ihon pienet virheet. Niinkuin lupasi. Lisäksi Ihostani tuli heti tasaisemman näköinen ja kirkas. Vain poskipuna ja ripsiväri ja se on siinä. Ei tuo väri ainakaan minun kasvoissani ole tumma vaikka onkin medium. Onneksi ostin sen. Olen säästänyt satoja euroja.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)