perjantai 12. elokuuta 2016

Kivat kasvonaamiot marketista

Freeman on brändinä varmasti tuttu melkein kaikille. Freemanilta löytyy kattavasti ihonhoitotuotteita ja itselleni tutuimpia ovat brändin kasvonaamiot. Tajusin yksi päivä, että olen about 18w ikäisestä asti ostanut uskollisesti Freemanin kasvonaamioita. Jokin näissä siis viehättää, ilmeisestikkin :)
Tässä postauksessa esittelen 2 kasvonaamioita Freemanilta, joista olen tykännyt ja joita ostaisin lisää.Suklaa & Mansikka Kasvonaamio

Suklaa & Mansikka kasvonaamiossa ei sinänsä ole mitään erikoista verrattuna muihin savipohjaisiin kasvonaamioihin. Se tekee saman mitä muutkin savinaamiot. Puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Naamio on bentoniitti ja kaoliini pohjainen, molemmat savilajikkeita. Mukana on tietenkin mansikka-uutetta ja karite- ja kaakaovoita tuomassa hoitavuutta. Se miksi halusin tästä vinkata, on naamion tuoksu. Naamio tuoksuu huumavalle, pehmeälle suklaalle.  Oon huomannut tarttuvani tähän naamioon muita useammin, juuri tuoksun vuoksi. Se vaan vetoaa tälläseen suklaafriikkiin ihan kympillä.
Naamio on mukavan tuntuinen savinaamioiden genressä. Omalla ihollani se ei kuivu epämiellyttävän kiristeleväksi, kuten joillakin savinaamioilla on tapana. Tätä hamstraan varmasti lisää jatkossa.Kirkastava Kasvonaamio

Kirkastavan Kasvonaamion olen kokenut ennenkaikkea hyvin kosteuttavaksi. Olen aiemmin kertonut kokevani useat kosteuttavat naamiot tylsiksi, melko huomaamattomien vaikutusten vuoksi. Tätä käyttäessä olen kuitenkin huomannut eron ihossa. Tässä on mukana C-vitamiinia stabiilissa muodossa (sodium ascorbyl phospate) sekä hyviä humektantteja (glyseriini ja sorbitoli). Incin loppupää on ihan pullollaan kaikenlaisia hedelmä- ja kasviuutteita. Ostinkin tämän joskus todella hyvänkuuloisen incin vuoksi. Mukana on "kultahippuja" tuomassa vähän ylellisyyttä kasvonaamiokokemukseen :). Kyseessä on toki vain monista kosmetiikkatuotteista tuttu mica-mineraali, ei siis sentään oikeaa kultaa :DOnko teillä lempparinaamioita Freemanilta?14 kommenttia:

 1. Itselläni kokemusta kuorivasta kasvonaamiosta ja pidän kovasti tuotteesta, jopa mieheni käyttää kyseistä tuotetta :)

  -HJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kyseessä ole se kuoriva hiilinaamio? Se on ainakin ihan loistava ja oon ostanut sitä monta kertaa ja ostan jatkossakin :)

   Poista
 2. Olen kokeillut jotakin Freemanin peel-off -naamiota, mutta en tykännyt siitä. Voisin ehkä ostaa jonkin toisen, mutta ne ovat niin turkasen isoissa tuubeissa, että en todennäköisesti jaksaisi käyttää loppuun. Tuubien ulkoasuista tykkään, niissä on raikkautta ja energiaa. Nyt on nivaska kangasnaamioita odottamassa testausta. Nehän ovat nykyään varsin trendikkäitä. Minkälaisia kokemuksia sinulla on kangasnaamioista? Oletko löytänyt jotain mitä suosittelisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein itsekkään lämpeä peel off - naamioille, joitain poikkeuksia lukuun ottamatta. Tuntuu, että ne ei tee oikeastaan mitään iholle.

   Kangasnaamioista ei ole kokemusta, mutta Talikalta olen kokeillut sellaista kalvonaamiota. olisikohan se silikonia ehkä materiaaliltaan. Kyseessä oli siis kosteuttava naamio, ja vaikutti kyllä hyvältä. Siitä pitäisi postauskin kirjoittaa jossain vaiheessa. testausta odottaa vielä Talikan puhdistava naamio :)

   Poista
 3. Mun suosikki on ehdottomasti hiilinaamio! Tällä hetkellä on käytössä kolmekin Freemanin tuotetta, ananas entsyyminaamio, açai-savinaamio ja graniittiomena vartalonkuorinta-aine :)

  VastaaPoista
 4. Mullakin on tuo kultahippunaamio! Kirjoittelin siitä joskus blogissakin edullisena ja hyvänä löytönä :) Hiilinaamio on ehkä ollut kuitenkin se paras löytö Freemanilta. Muita naamioita en ole kokeillut, mutta parempi noista kahdesta se on ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kultahippunaamio on markettikamaksi hyvä kosteusnaamio, vaikkei vaikutuksiltaan ylläkkään kalliimpien sisarustensa tasolle :) Samaa mieltä hiilinaamiosta, paras löytö Freemanilta ja siitä kirjoitinkin joskus :)

   Poista
 5. Mä tykkään ihan sikana siitä valkoisessa tuubissa olevasta timanttinaamiosta :)

  Hei mun hoodeilla olis sulle taas haaste :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerran sitä pyörittelin käsissä, kun olin keskisellä. Silmät kiinnittyi incissä kohtaan "Diamond powder" :DDD Pitää testata se!

   Mie tsekkaan haasteen, tack <3

   Poista
 6. Voi Jusu minkä teit! Nyt mun on sitten saatava tuo suklaa-mansikkanaamio :) Suklaanaamiot on vastustamattomia! Yleensä oon käyttänyt Lushin Cupcakea (nääs kun palauttaa 5 Lush-purkkia, saa ilmaisen tuorenaamion) ja lisännyt sinne jotain raemaista kuorimaan, mutta kyllä tuokin on saatava. Ja se hiilinaamio, jota sinä ja moni muu täällä hehkuttaa.

  Jos haluat hyvän savinaamion kuorivalla ominaisuudella, Lushin Mask of Magnamintyn voittanutta ei oo eikä tuu (mun mielipide). Se tekee ihan kaiken mitä voi haluta, paitsi ei vaihda uutta naamaa :D Noin bloggarina sä voisit saada sellaisen sieltä, eikös ne anna tuotenäytteitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä, suklaanaamiot on vastustamattomia (ja suklaa muutenkin:D)
   Freemanin hiilinaamiota ei voi kuin lämpimästi suositella. Parille kaverillekin olen sen tunkenut melkein puoliväkisin ostoskoriin ja sanonut että "usko mua sä tuut tykkäämään tästä!"
   Ja lisää ovat ostaneet :D

   Lushilta teinkin joskus pari postausta ja Lushista jäi silloin ristiriitaiset fiilikset. Mutta varmasti merkiltä löytyy paljon enemmänkin hyviä tuotteita. Moni bloggaaja saa kyllä firmoilta PR-tuotteita testattavaksi (myös minä). Minäpä laitan kuule korvan taakse tuon mainitsemasi naamion :) PS. On aina mielenkiintoista saada lukijoilta vinkkejä hyväksi koetuista tuotteista :)

   Poista
 7. Vihdoin pääsin naamio-ostoksille ja mulla oli jo näpeissäni pari noita Freemaneja kun älysin tsekata incit. Ja voi pahus, niissä on säilöntäaineena metyyli-isotiatsolinonia, jolle mä allergisoiduin todella nopeasti yhden hoitsikan takia. Sinne jäi tuubit. Nyt vaan odotan kieli pitkällä, että ne vaihtais takas parabeeneihin tai johonkin järkevään säilöntäaineeseen että saisin nuo hommattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmin paikka! Hyvä juttu kuitenkin, että oot tunnistanut tuon itsellesi sopimattoman ainesosan, niin voi välttyä hutiostoksilta.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)