tiistai 12. heinäkuuta 2016

"Perusäijän" ihonhoitosarja kotimaisittainPostimies kiikutti testiin kotimaista alkuperää olevan, miehille suunnatun Isännän ihonhoitotuotteita.
Kyseisen merkin tiedän kyllä entuudestaan kauppojen hyllyiltä, mutta en ole merkin tuotteisiin liiemmin tutustunut. Yhtenä syynä varmaan pakkausdesign joka karkottaa mut luotaan. Mua on aina häirinnyt kovasti tuo "liian iso fontti" tuotteiden etiketeissä. Tulee fiilis, että tuotannossa on huomattu vasta liian myöhään, että valittu fontti onkin liian iso, mutta "ei se oo niin justiinsa" :D


Testiin tullut Käsirasva Kekkonen edustaa brändin uutta pakkausdesignia. Joka ei taaskaan uppoa muhun :D


Ehkä myös brändin nimi "Isännän" ei puhuttele mua. Isännän tuotteiden kohderyhmä taitaakin olla jossain ihan muualla, kuin täällä suunnalla :) Isännän tuotteiden vanha sininen, liian isofonttinen ulkomuoto on uudistumassa. Osviittaa uudesta ulkoasusta edustaa Käsirasva Kekkonen (ent. Isännän käsivoide) Mietteitä brändin uudesta ulkoasusta kohta lisää. Ei-kiinnostavien tuotteiden testaus venyi, mutta kokeilinpa silti lopulta.


Isännän Puhdistusgeeli 150ml.
 Isännän puhdistusgeelin tuoksu on tyypillisen tuttu miesten tuotteista. Tosin Isännän putsarissa se ei ole niin hyökkäävä kuin voisi olla, ehkä semi-vahva. Viilentävä ainesosa mentoli loistaa poissa olollaan, mikä on positiivista. Miesten sarjojen putsareihin kun tavataan tunkea sitä viilennys-efektiä joka toiseen purkkiin. Kaikki eivät siitä tykkää.

Putsari vaahtoaa oikein kivasti. Incin alkupäässä on paljon mietoja tensidejä, sulfaatteja vasta viidentenä. Jättää hyvän tunnun iholle, pesemättä natisevaksi ihoa. Ei tunnu kuivattavalta.  Mukana on myös ihoa hoitavia niasiinia ja pantenolia. Tämä oli yllättävän hyvä ja hellävarainen putsari :)  


Isännän Parranajovoide 100ml.


Isännän Parranajovoide tuoksuu ihan flunssalääkkeelle. Olemme siis päässet mentolin äärelle, juuri kun pääsin sanomasta :) Mentolin lisäksi tässä on eucalyptusöljyä. Tuo melkoisen viileän tunteen iholle sheivatessa. Edellä mainittujen ainesosien funktio tässä tuotteessa lienee ehkäistä tulehduksia, antibakteerisia kun ovat. 

Yllättäin tykkäsin tästä kovasti. En tiedä miksi, mutta tällä sai jotenkin erityisen sileää jälkeä verrattuna aiemmin käyttämääni partavaahtoon. Tämä ei vaahtoa. Terä liukui iholla näppärästi ilman kitkaa. Huuhtoutuu myös iholta helposti pois, eikä jätä mitään lähmäisyyksiä. Etupuolen etiketissä sanotaan tämän käyvän myös parran muotoiluun. Parran muotoilu jäi testaamatta, koska partani ei ole siihen hommaan tarpeeksi pitkä :) Passeli tuote, mutta viilennys-efekti harmittaa. Tulee silti käytettyä loppuun.


Isännän Kasvovoide 75ml.


Isännän Kasvovoiteen tuoksu jatkaa samoilla linjoilla putsarin kanssa. Koostumus on vaaleansinistä geelivoidetta. Kasvovoiteella on hyvin tyypillinen synteettisen kosmetiikan inci, ja toisin sanoen tylsä omaan makuuni. Isännän kasvovoidetta luonnehtisin  "peruskasvovoiteeksi" ilman mitään anti-age ainesosa-kikkailuja tai muutakaan spesiaalia. Tässä on mukana piparminttu-uutetta joka ei onneksi viilennä :D

Voiteen jättämä ihofiilis on kaikin tavoin kiva. Sellainen nahkean mattainen. Imeytyy suht nopeasti ihoon, eikä jätä öljyisyyttä tai kalvon tunnetta mikä on mulle itselle iso kriteeri kasvovoiteissa.  


Käsirasva Kekkonen 150ml.


Ja sitten päästään tuotteeseen joka aiheutti ärsytysreaktiota. Ei toki iholla, vaan korvien välissä.
Käsirasva Kekkonen (Huom. ei voide, vaan miehisemmin rasva ;)) edustaa nyt sitä Isännän tuotteiden uutta designia. Olen ymmälläni. Taisinpa tuumata ääneenkin, että "miksi tässä on Kekkosen pää" kun tutkailin purkkia.En kertakaikkiaan tajunnut Isännän käsirasvan uudistunutta ilmettä. Käyttöohjeissa voidetta kehoitetaan levittämään käsiin "yhtä tunnollisesti kuin vahaisit autoa". Kuulostaa tosi hölmöltä mun korvaan ja suorastaan vitsiltä. Kunnes PR-esitteestä selvisi, että uusi ilme on tarkoitettu hauskaksi ja käyttöohjetekstit humoristiseksi. Valitettavasti idea ei oikein taida toimia ainakaan muhun. Näytin käsirasvan kuvaa muutamille kavereille, sekä naisille, että miehille. Pyysin heitä kertomaan ihan ensimmäiset ajatukset mitä Käsirasva Kekkonen herättää:"Onko tää joku semmonen pilailujuttu?"

"Ihan tyhmä, huomaa, että suomalainen juttu"

"En ostaisi, näyttää halvalta"

"Ei varmaan kovin hyvää rasvaa, outo toi pää tossa"

Vanhemman sukupolven suusta tuli kuitenkin:

"Ihan hieno"

"Se on just hyvä"

Nopeasti voisi siis päätellä, että uusi pakkausdesign ei ehkä vetoa nuorempaan porukkaan, mutta voi tuoda vanhemmille hymyn huulille :)

Itse käsivoide on erittäin nopeasti imeytyvää ja kevyttä. Ehkä nopeiten imeytyvä mitä olen kokeillut?
Ainesosien puolesta tämä ei ole mikään superhoitava, mutta ylläpitää ok kunnossa olevien käsien ihoa.

Isännän tuotteet olivat käytössä ok, mutta eivät aiheuttaneet mitään suurta hurmosta. Pakkausten visuaalisesta annista en meinaa päästä millään ylitse. Muutaman euron markettihelmet postauksessa mainitsin huippuhyvän Isännän Tehokosteuttajan, jota on nyt ollut paljon poistokoreissa. Toivottavasti tehokosteuttaja pysyy sarjassa, vaikka sitten sillä Kekkosen päällä varustettuna.

Tuotteet saatu.


Iskeekö Isännän tuotteet?

2 kommenttia:

  1. Tässähän selvästi on kyse viittauksesta Keskiolut Kekkoseen, siis Saimaan Juomatehtaan tuotteeseen, ulkoasu täysin sama. Jos tuo olut ei ole tuttu niin Kekkonen yhteys menee varmasti vähän ohi. Löysää vähän pipoa päässä, ei toi käyttöohje teksti nyt mikään nokkelan kekseliäs ollu mutta ihan ok, kepeä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)