tiistai 19. heinäkuuta 2016

Hedelmäistä luonnonkosmetiikkaa Benecosilta


Benecos on Saksan maalta peräisin olevaa BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Benecosilta löytyy ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita, mutta näiden lisäksi löytyy myös värikosmetiikkaa. Brändin imago on edullinen, mutta laadukas. Sarjan perustajien Silke ja Stephan Beckerin ideologian mukaan laadukasta ja edullista luonnonkosmetiikkaa tulisi olla kaikkien saatavilla, myös nuorten. Benecosiin voi tutustua tarkemmin täällä.


Maahantuojalta tuli testiin puhdistusgeeli, kasvofluidi ja shampoo, niistä arviota tänään :)

Benecos Cleansing Gel Puhdistusgeeli n.10€/ 150ml

Benecosin puhdistusgeeli on positiivinen ylläri, varsinkin koostumuksensa puolesta. Parilla sormella voi laskea ne luonnonkosmetiikan putsarituotteet, jotka ei ole niin lirua, että valuvat sormien välistä. 
Benecosin putsari on oikeasti jämäkkää ja geelimäistä koostumukseltaan. Tuoksu on kiva, mieto ja hedelmäisen raikas. Vaahtoaa kivasti, huuhtoutuu kivasti. On kovin kiva :D

Putsarissa on on pesevinä tensideinä miedot coco-glucoside ja disodium cocoyl glutamate. Incissä on mukana pitkä lista kasvi- ja kukkaisuutteita. Pesee hellästi ja ei tunnu kuivattavalta. Raikas tuoksu tässä on kivoin juttu.Benecos Face Fluid Kasvofluidi n.10€/ 50ml.
Fluidimaisia kosteusvoiteita ei olekaan tullu vastaan pitkään aikaan. Benecosin kasvofluidissa on jälleen miellyttävä hedelmäinen tuoksu, mutta mieto. Koostumukseltaan tämä on todella löysää.
Tästä syystä annostelussa kannattaakin olla tarkka, löysää fluidia kun truuttaa herkästi liikaa. Tälle sopisikin paremmin jonkinlainen pumppupullopakkaus, josta annostelu kävisi helpommin.
Incin alkupää koostuu ihoa hoitavista isopentyylilauraatista, manteliöljystä, glyseriinistä, lehmus-uutteesta. Lisäksi mukana sinkkiä ja taas pitkä lista erilaisia kasviuutteita. Tästä tuli samantien suosikki heti ekalla käyttökerralla. Tosi löysä koostumus hulahtaa nopeasti ihoon, jättäen kivan mattaisen napakan tunteen, ollen silti samalla superkosteuttavan tuntuinen ilman öljyistä fiilistä. Ihan täydellinen kosteuttaja näin kesällä, kun ihoni ei kaipaa mitään raskaita kosteusvoiteita. Jotenkin tässä fluidissa on kaikki kohdallaan, juuri mun iholle :)


Benecos Shampoo Melissa-Nokkonen n.8€/ 2000ml.

Shampoo pesee coco-sulfatella, coco-glucosidella ja lauryl glucosidella. Viidentenä incistä löytyy omenamehua. Mun mielestä shampoo tuoksuu ihan pommac-limsalle, ja olen pommacin suuri ystävä :D Myös shampoosta löytyy pitkä lista kasviuutteita.

Melissa-Nokkonen shampoo on suunnattu rasvoittuville hiuksille ja koinkin, että tämä pitää omat hiukseni hieman pidempään puhtaampina. Tämä vaahtoaa tosi hyvin, ja en koe tarpeelliseksi kaksoisvaahdotusta, mitä usein olen tarvinnut luonnonkosmetiikan shampoilla. Shampoon koostumus onkin sitten tutumpaa luonnonkosmetiikkaa, eli tosi lirua. Tämänkin kanssa annostelussa tulee olla varovainen. Eräälläkin suihkukerralla truuttasin shampoota vahingossa kokonaisen kämmenellisen, josta olisi riittänyt ehkä ainakin neljään hiustenpesukertaan :D Koostumuksesta johtuen, pienempi suuaukko voisi olla käytännöllisempi. Toimiva hyvä shampoo, jonka pommacin tuoksu on ihan parhautta.

Benecosin jälleenmyyjät löytyy täältä. Benecosia löytyy myös nettikaupoista mm. Biodellyltä* ja Hyvinvoinnin tavaratalosta*.

Tuotteet saatu.
*affi-linkki


Onko Benecos tuttu?


9 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt Benecosilta vain joitakin meikkituotteita, muutoin on jäänyt aika vieraaksi. Tykkään jämäköistä putsareista, joten tuo geeli sen puoleen tuntuu passelilta. Hedelmäinen tuoksu isoplussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kans jämäkän geelin fani :) Sellaiset sormien välistä lurahtavat putsarit on ärsyttäviä :)

   Poista
 2. Mulla on ollut käsirasva, joka oli ihan ok! Meikkejäkin olen kokeillut, ripsari ei ollut ehkä lopulta mun silmille hyvä mutta kajal oli jees. Putsareihin aion jossain vaiheessa kyllä tutustua, kunhan saan vähän käyteltyä jemmojani loppuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mullakin kertynyt kauhee läjä puoliksi käytettyjä putsareita. Saa nähdä kuluuko ne koskaan loppuun :D

   Poista
  2. Tää taitaa olla näitä "ammatinvalintakysymyksiä" :'D

   Poista
 3. Benecosin hiustuotteita en olekaan vielä kokeillut, mutta pommacin tuoksu kuulostaa aivan mahtavalta :). Kiva kuulla, että tuo geeli oli vähän tiiviimpää kamaa, koska merkin puhdistusmaito oli aika juoksevaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko puhdistusmaito muutoin millaista käytössä? Mua kiinnosti sitä kokeilla, mutta maahantuoja laittoikin mun ihotyypin perusteella puhdistugeelin. Katoin vaan, että incissä oli tensidiä mukana, niin vaikutti kiinnostavalta siksi :)

   Poista
 4. Benecos on ihana! <3 Kiva uus banneri muuten! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)