tiistai 7. kesäkuuta 2016

Yotuel - Valkoisemmat hampaat kotikonstein + Arvonta

Yotuel on apteekkien valikoimista tuttu hampaidenhoitosarja, jolta löytyy useita erilaisia tuotteita hampaiden valkaisuun. Jos siis hampaiden valkaisu kotikonstein
kiinnostaa, kannattaa tutustua tarkemmin tuotteisiin. Sain Yotuelilta testiin muutamia tuotteita ja nyt teilläkin voi olla mahdollisuus päästä kokeilemaan Yotuelia, sillä mukana on arvonta :) Arvonnasta ja siihen osallistumisesta lisää postauksen lopussa.


Testailin Yotuelin kahta erilaista valkaisevaa hammastahnaa. Tahnat ovat valkaisumenetelmältään erilaiset. Yotuelin tahnat ovat tehokkaita ja ne valkaisevat hampaita oikeasti, verrattuna markettien tahnoihin, joista eräskin sininen tahna luo vain optisen väliaikaisen harhan, eikä oikeasti valkaise hampaita :)

Yotuel Classic Mint Valkaiseva Hammastahna n.7-9€/ 50ml.

Classic Mintin hampaita valkaiseva teho perustuu sen sisältämään papaiini-entsyymiin joka poistaa värjäytymiä hampaiden pinnalta. Classic Mint - tahna ei vaikuta hammasluuhun, eli tällä ei voi vaikuttaa luonnostaan kellertävän hampaan väriin. Sen sijaan tämä poistaa hampaan pinnalle kertyneitä tummentumia (esim. kahvi, punaviini, tupakka jne.) Tahnassa on alhainen hankaava arvo (RDA 40)  joten se on turvallinen säännöllisessä käytössä. Tahnassa on mukana fluoria ja 10% xylitolia. Classic Mint-tahna sopii myös aftaherkille, sillä se ei sisällä sulfaatteja. Sulfaatittomuudesta johtuen tahna ei myöskään vaahtoa.

Tahna on mielestäni hyvin samankaltaisen tuntuinen käyttää kuin markettien perustahnat.Tässä on se tyypillinen tuttu mintun maku, mikä tahnoissa usein on. Erona toki se, että tämä ei vaahtoa. Vaahtoamattomuus saattaa tuntua aluksi oudolta käyttäjästä, joka vaahtoon on tottunut. Tahnaa suositellaan käyttämään 3 kertaa päivässä 3 minuutin ajan. Hampaani ovat tällä hetkellä ok kunnossa, ilman suurempia kellastumia/värjäytymiä. Huomasin silti, että jo reilun viikon käytön jälkeen hampaat kirkastuivat. Tahna tuntuu miellyttävältä käytössä, enkä keksi tästä mitään moitittavaa. Tätä suosittelisin niille, jotka ovat tyytyväisiä hammasluustonsa väriin, mutta haluavat poistaa värjäytymiä ja tummentumia hampaiden pinnalta. 

 Yotuel All-In-One Snowmint Hammastahna n.12-15€/ 75ml.

All-In-One tahnan teho perustuu karbamidiperoksidiin, joka poistaa värjäytymiä hampaan pinnalta, mutta vaikuttaa myös hammasluun sävyyn valkaisemalla sitä. Tahna siis valkaisee hampaan alkuperäistä väriä. Jos on siis saanut synnyinlahjaksi  kellertävän hammasluuston siihen voi vaikuttaa tällä tahnalla. Myös All-In-One tahna on turvallinen käyttää päivittäin. All-In-One tahnaa suositellaan myös käytettävän 3 kertaa päivässä 3:n minuutin ajan parhaan tuloksen saamiseksi. Tahnan hankausarvo on 82 RDA

Tämäkin tahna on miellyttävä käyttää. Myös tämä tahna on sulfaatiton, eikä lupaa vaahdota hampaita pestessä. Silti molemmat tahnat tuntuvat muodostavan jotain "vaahtomaista" ainakin, jos vertaa luonnonkosmetiikan hammastahnoihin, jotka tuntuvat todella kuivilta ja tylsiltä suussa. Maku on raikas minttu, mutta huomaan maussa vivahteen, joka kertoo kyseessä olevan valkaiseva tuote. Maku on tuttu käyttämistäni valkaisugeeleistä. Veikkaan maun tulevan juurikin karbamidiperoksidista. 
Yotuel Whitening Pen Valkaisukynä n.20€/5g. 

Yotuelin valkaisukynässä vaikuttavana aineena on myös karbamidiperoksidi, jolla voi vaalentaa hammasluuta ja poistaa värjäytymiä. Kynän toista päätä kierretään, kunnes kynän sivellinpäähän ilmestyy valkaisugeeliä. Geeli levitetään hampaille (hampaiden välit huomioiden) ja vältetään juomista, syömistä ja tupakointia 15 minuutin ajan. Tätä suositellaan käytettäväksi 3-5 kertaa vuorokaudessa näkyvien tulosten aikaan saamiseksi. Ylärajaa levityskerroille ei periaatteessa ole. Kynän käyttöä voi jatkaa yhtäjaksoisesti kuukauden ajan, jonka jälkeen suositellaan 1 viikon taukoa käytössä. Tätä tuotetta en kerennyt kokeilemaan. 
Ja sitten se arvonta mistä mainitsin postauksen alussa :)  Yotuel tarjoaa 3 kpl tuotepaketteja arvottavaksi jotka sisältävät postauksessa mainitut tuotteet, lukuunottamatta valkaisukynää. Tuotepaketin Classic Mint- tahna tulee 25ml matkakoossa ja All-In-One tahna täysi kokoisena. Yhden tuotepaketin arvo on n.21€.

Arvontaan osallistuaksesi kirjoita kommenttiboksiin YOTUEL. Kommentoida voi myös normaaliin tapaan. Muistakaa edelleen liittää sähköpostiosoite mukaan, niin saan voittajiin yhteyden :)
Arvonta päättyy 15.6. Onnea arvontaan :)


 Onko Yotuelin tuotteet tuttuja teille? 

29 kommenttia:

 1. Yotuel... jasmin.ritari@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Innolla osallistun arvontaan!

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 3. YOUTUEL: johanna_ylinen@luukku.com
  Toivottavasti arpaonni suosii, tätä olis kiva kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. YOUTUEL Ihana arvonta!
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Yotuel

  sari.blom.pirjala at gmail.com

  VastaaPoista
 6. YOTUEL Kiva arvonta, valkoinen hymy on ihana! msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 7. YOTUEL !
  anni_virtanen@outlook.com

  VastaaPoista
 8. YOTUEL. Juu, on tuttuja osa tuotteista.
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 9. Yotuel määä niin TARVIN näitä!
  jaana.aalto@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. YOTUEL. Jos ei arpaonni suosi niin tätä täytyy kyl käydä ostamassa :) rantala-heidi@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. YOTUEL Raukko@nic.fi

  VastaaPoista
 12. YOTUEL.. postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. YOTUEL
  naipekko@gmail.com

  VastaaPoista
 14. YOTUEL
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 15. YOTUEL
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 16. YOTUEL MUKAAN KIVAAN ARVONTAAN. SALLI.MOILANEN36@GMAIL.COM

  VastaaPoista
 17. YOTUEL

  Kyllähän valkoisempi hymy kelpaa aina :-)
  hemulio@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. YOTUEL riiti81( at )gmail.com

  VastaaPoista
 19. YOTUEL
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 20. YOTUEL
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 21. YOUTUEL kipa89@windowslive.com

  VastaaPoista
 22. YOTUEL

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 23. YOTUEL
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)