maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannuksen jälkeiset hoitoaine hehkutukset.


Niin ne juhannukset tuli juhlittua. Tuli syötyä ja juotua ja olotila on juhannuksen jäljiltä kurja. Pöhötyttää, turvottaa. Terveellisistä elämäntavoista ei ollut tietoakaan viime viikonloppuna :D 
Pahempi juttu, kun tuo herkuttelu ja mässäily meinaa jäädä aina päälle. Selkärankaa ei meinaa taas löytyä millään, paitsi sellainen sokerista tehty. Kesä on muutenkin hankalaa aikaa terveelliselle syömiselle, näin mä ainakin sen koen. Jäätelöä ei onneksi tee kovin usein mieli, muuta kuin joka päivä. 
Juhannuksena tuli mökkeiltyä kivassa seurassa, pelejä pelaillen, haavereilta välttymättä. Yksi peleistä oli sen verran vatsalihaksia haastava, että vieläkin tuntuu ja lujaa pienikin naurahdus! Rangaistuksia oli luvassa niille jotka kilpailuissa hävisivät. Itse jouduin yhdessä rangaistuksessa laittamaan sormen rotanloukkuun. Ah, se oli mukavaa se. Voin kertoa, että otti kipeää ja peukalo on nyt vähän monivärisempi  :) Yhdessä kisassa piti pyöriä pesäpallomailan ympäri useampi kerta, pää mailan varressa kiinni ja toinen pää oli maassa kiinni. Arvatenkin tasapaino petti ja tuloksena kyynärpää ruvilla.

Mun juhannus oli varsin hauska (vaikkakin kivulias) ja onneksi sää oli kerrankin aurinkoinen ja kesäinen. Toivottavasti teidänkin juhannus oli mukava :)
Lyhyen juhannusraportin lisäksi, sitä perus tuubitoleranssia, eli kosmetiikkaa!
Faith in Nature on aiemmin tuntematon merkki itselleni, vaikka muistelenkin jossain törmänneeni merkin tuotteisiin. Tuotteiden ulkonäkö nimittäin näytti tutulta. Ja arvatenkin kiinnostus  nousi taivaisiin, kun bongasin merkiltä kookosaiheiset shampoon ja hoitsikan. Kookoksen vihaajille tiedoksi heti alkuun, että tässä postauksessa on mukana muutakin kuin kookosta, siispä keep on reading :D

Faith in Nature on brittiläistä ekokosmetiikkaa, jonka käyttämät ainesosat ovat osittain sertifioituja. Merkin tuotteissa esimerkiksi käytetään vain luontaisia tai ekologisesti sertifioituja säilöntäaineita. Faith in Naturen tuotteissa ei myöskään käytetä synteettisiä haju- tai väriaineita. Vegan-merkintä kertoo, että tuotteita ei ole testattu pupujusseilla tai muillakaan eläimillä <3 eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Faith in Naturen tuotteita on saatavilla ekokaupoista ja esim. Punnitse & Säästä - kaupoista. Tuotteita myy myös esim. Ekolo-nettikauppa.
Hinnat vaihtelevat karkeasti 5€-10€ väliltä.

Testailin sarjalta siis Kookos shampoon ja hoitoaineen, sekä Aloe Vera - hoitoaineen ja Aloe Vera & Ylang Ylang suihkugeelin.

Kookos-shampoon inci.

Kookos-shampoon tuoksu on aivan erityisen onnistunut. Tästä ei varmaan enää aidommaksi voisi kookoksen tuoksu mennä. Itselläni on käytössä Urtekramin kookosöljyä, ja voisin suoraan verrata shampoon tuoksua Urtekramin öljyn tuoksuun. Siis puhdas, makea kookos.
Shampoo pesee ammoniumlauryylisulfaatilla. Eli pesutehoa ja vaahtoavuutta löytyy hyvin. Ei silti pese omia hiuksiani kuivaksi heinäksi. Yleensä kaksoisvaahdotan hiukset, mutta en koe tarvetta siihen tällä shampoolla.  Incistä löytyy  myös kookosöljyä. Kiva shampoo, jonka tuoksu pyörryttää kookosfanit.Kookos-hoitoaineen inci.


Kookos-Hoitoaine tuoksuu nenääni melko samalta, kuin shampoo, mutta kookoksen tuoksu on tässä täyteläisempi ja syvempi. Nam nam :)  Levittyy hiuksiin helposti ja liukkaasti. Levitysvaiheessa tulee jo fiilis, että hoitsikan selvitystehot ovat selkeästi hyvät. Silikonimaisen liukas fiilis (tässä ei siis mitään silikoneja ole). Hoitavina öljyinä on käytetty auringonkukkaöljyä ja tietenkin kookosöljyä.Huuhtoutuu hiuksista helposti pois. Hiusten kuivauksen jälkeen tulee "Wow!"-efekti. Hiusten pehmeys ja erityisesti sileys on huippuluokkaa. Jos olisin kokeillut tätä sokkona, vannoisin käyttäneeni silikonia sisältävää synteettistä hoitoainetta. Aiemmin kokeilemani luonnonkosmetiikan hoitoaineet eivät ole yksikään antaneet näin silottavaa tulosta.  Ilmiö korostuu erityisesti ponnaria päähän laittaessa. Ponnari ei pysy jämäkästi vaan valuu.

Voimakkaan silottavan vaikutuksen vuoksi Faith in Naturen kookos-hoitoaine sopii loistavasti kuivalle ja pörröiselle hiustyypille ja niille jotka kaipaavat hiuksiinsa hoitoaineelta hyvää selvittävää ominaisuutta.
Suihkugeelin inci.

Aloe Vera & Ylang Ylang Suihkugeelin tuoksu on raikas ja hyvä. Pieni määrä riittää muodostamaan hyvin vaahtoa, riittoisaa käytössä. Incistä löytyy kuolleenmeren suolaa, ylang-ylangöljyä, laventeliöljyä, patsulia ja teepuuöljyä. Ei tunnu kuivattavalta. Ei moitittavaa.

Aloe Vera - Hoitoaineen inci.


Aloe Vera - Hoitoaine on niille jotka eivät kookoksesta tykkää :) Aloe hoitsikka pääsee hoitotehoiltaan melkein samoihin sfääreihin kuin edellä mainittu kookoshoitsikka. Käyttäytyy levitysvaiheessa ja pois huuhdellessa aika samalla tavalla kuin kookos-serkkunsa. Tämäkin silottaa ja selvittää hiuksia todella tehokkaasti, mutta tätä käyttäessä mulla pysyy ponnari paremmin päässä :D Ponnari-efektiä mielessä pitäen, oletan, että tämä sitten silottaa aavistuksen maltillisemmin :) Vaikka nimi on Aloe Vera, niin tämä ei siltä tuoksu (aloehan ei tuoksu miltään, ainakaan mun mielestä). Hoitsikassa on todella raikas ja miellyttävä sitruksinen tuoksu, tykkään tosi paljon. Sitrusöljyjä incistä löytyykin. Lisäksi mukana kosteuttavan aloe vera mehu ja hoitavuutta tuo rapsiöljy.


Näistä jäi varsin positiivinen maku suuhun :) Uteliaisuuteni merkkiä kohtaan kasvoi ja  kävin tutkimassa Faith in Naturen netti-sivuja tarkemmin. Hmm.. Suklaa Hoitoaine. Kuulostaa aivan mun jutulta :D Merkiltä on netti-sivujen mukaan tarjolla myös jonkin verran ihonhoitotuotteita, mutta en tiedä niiden saatavuudesta Suomessa.

 Tuotteet saatu.

Onko Faith in Nature tuttu merkki?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)