keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Huippuhyvä mattapinnan pitävä kosteusvoide

Montakohan erilaista, kestävän mattapinnan lupaavaa voidetta on tullut kokeiltua? Aika monta, ja mattalupaukset eivät ole olleet kovinkaan pitäviä. Nassu kiiltelee niin kuin Naantalin aurinko jo puolen tunnin päästä :) Mutta aijai, nyt on löytynyt ihan hurjan hyvä kosteusvoide, joka paitsi kosteuttaa hyvin, pitää myös mattana. Siis pitää oikeasti mattana. Ja kauan.


Kyseessä on Yon-Ka  Hydra N1 Fluide. Yon-ka on jo vuonna 1954 perustettu ranskalainen hoitolasarja. Yon-ka on itselleni merkkinä täysin tuntematon, enkä ole aiemmin edes kuullutkaan siitä. Syynä ehkä se, että olen noihin hoitolasarjoihin perehtynyt varsin vähän. Yon-Kan Hydra N1 kosteusvoide on monella tapaa luksusta. Incilistasta löytyy paljon hyviksiä. Voide on pakattu pumppupulloon, joka on huurrettua lasia. Jopa korkki aukeaa ja painuu paikoilleen luksusmaisesti :D  Myös tuotteen hinta on luksusta n.60€. Mutta ainakin tässä tapauksessa voi sanoa, että tuote on hintansa arvoinen. Yon-kaan kuulemma luottavat mm. Victoria ja David Becham, Kate Moss ja Kylie Minogue.
Voiteen incistä löytyy paljon kaikkea kivaa, mistä tämä kranttu tykkää :) Hoitavaa skvalaania, Mattapinnan tekevää silicaa, hoitavaa jojobaa, kosteutta sitovaa sodium PCA:ta, C-vitamiinia stabiilissa muodossa rasvaliukoisena sekä A-vitamiinia. Koostumuksesta löytyy myös hyaluronihappoa  nimenomaan happomuodossa, mutta myös hyaluronaattina. Eteerisistä öljyistä ruusu, jasmiini ja kamomilla rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Mun silmään incilistakin on luksusta. Oikeasti tehokkaita anti-age ainesosia ja tuo hyaluronihappo-combo miellyttää mua suuresti :D
Voiteen koostumus on kosmeettisesti todella miellyttävä iholla. Kevyt, mutta samalla jotenkin samettinen koostumus imeytyy ihoon hyvin. Jättää välittömästi mattapinnan iholle, mutta samaan aikaan iho tuntuu superkosteutetulta ja hoidetulta mihin kaikki mattaistavat voiteet eivät kykene.
Tuoksu tässä on todella mieto, kevyt ja raikas. Tuoksu on nuorekas ja unisex, ei yhtään mummomainen.
Yon-kan hienoin ominaisuus tulee kuitenkin sen kyvyssä tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa. Olin suorastaan hämmästynyt, kun huomasin että iho näyttää hyvältä ja freesiltä vielä useiden tuntien jälkeen voiteen levittämisestä. Kaikki ei toimi kaikilla, mutta omalla ihollani tämä toimi täydellisesti.
Mikään muu voide ei ole aiemmin pitänyt mun Oivariini-naamaa näin hyvin mattana.

Ainoa miinus mitä tälle voi antaa, on melko korkea hinta. Toisaalta ainakin omalla ihollani voide toimii paremmin kuin mikään muu ja incistä löytyy hyvät ainesosat.  Jos hinta ei ole esteenä, tässä voi olla rasvoittuvan ihon pelastus.  Yon-Kan jälleenmyyjät löytyy täältä.Ps. Vielä kerkeää tämän päivän ajan osallistua Yotuel-arvontaan blogissa :)
Käytättekö hoitolasarjoja?

2 kommenttia:

 1. Oivariini-naama :D repesin! Hei mulla on kans sellainen! Voisin toimia majakkana pimeässä, sen verran hyvä kiilto tulee.

  Tuo kuulostaa ihanalta voiteelta <3 sitten kun kukkaro kestää, niin pitääkin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus vitsaillut, että pysyn hoikkana siksi, kun mun naama on kestolaihiksella ( vuotaa sitä rasvaa:D)

   Kyllä tää voisi olla kokeilemisen arvoinen voide, vaikka vähä suolainen hinta. Mukavan kevyt kesäksi! :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)