torstai 2. kesäkuuta 2016

Aloedermal - Ihon sävyä tummentava aurinkovoide.
Kaapissa on odotellut jemmassa mielenkiintoinen aurinkovoide, jonka otin nyt vihdoin kesän tullen käyttöön.

Kyseessä on Aloedermal merkin Solar Face Sun Cream.  Aloederman tuotteita voi katsella tarkemmin tästä. Sivut ovat ilmeisesti työn alla, sillä kaikki linkit eivät toimi, ei myöskään linkki tämän Solar-voiteen kohdalla.Aloederman Solar aurinkovoide tulee 75ml tuubissa jossa on kätevä pumppusysteemi.
Levittelin tätä huoletta ympäri yläkroppaa ja naamaa, ja tajusin vasta jälkeenpäin, että tämä oli varsinaisesti kasvoille tarkoitettu. Kyllähän tuossa "face" sana lukee, siispä voisi joskus ottaa ne silmät käyttöön ^_^
Pumpun päästä tulee valkoista voidetta joka levittyy iholle helposti. Solar-voiteen tuntu iholla on tämän parhaita puolia. Imeytyy todella hyvin ja nopeasti ilman vaativaa hieromista. Jättää pehmeän samettisen tunnun iholle. Ei tunnu yhtään aurinkovoiteelta. Solar-voide menee siihen kategoriaan, missä voiteen jättämä tuntu iholla on melkein huomaamaton. Siispä tykkään.

Mukavaan ihotuntumaan ovat osiltaan syynä kemialliset UV-filtterit. Fysikaalisilla (titaanioksidi ja sinkkioksidi) filttereillä kun on taipumusta tahmata ihoa ja tuntua epämiellyttäviltä iholla, varsinkin mitä suurempi suojakerroin tuotteessa on. Solar-voiteesta löytyy sekä UVA että UVB filtterit.
Incin hyviksinä mainittakoon aloe vera, hyaluronihappo, antiage-ainesosa ubikinoni sekä oliiviöljy.  Se mikä Solar-voiteesta tekee mun mielestä mielenkiintoisen on sen sisältämä ainesosa Mucuna-papu (Korostin sen punaisella tuolla incilistassa).  Mucuna-pavusta en ole aiemmin kuullut, mutta Aloederman edustaja kertoi minulle, että tämän papu-uutteen pitäisi stimuloida/aktivoida ihon omaa melaniinin tuotantoa.  Eli toisin sanoen, saada aikaiseksi tummempi ihonsävy. Solar-voide siis  suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä, mutta samalla aktivoi rusketuksen syntymistä. Ja kysessä ei siis ole itseruskettava tuote. Aloederman edustaja kertoi myös, että hänen tietääkseen markkinoilla ei ole vielä vastaavaa samanlaista tuotetta.

Oma ihoni on sitä tyyppiä, joka ruskettuu todella nopeasti auringossa. En tiedä onko oma ihoni paras mahdollinen testikohde tälle tuotteelle. Veikkaan, että Solar-voide toimii ihanteellisimmin iholla, joka ruskettuu huonosti. Jos rusketusta edistävä mucuna-papu todella toimii, siitä voi olla apua saamaan väriä pintaan ihotyypille joka on kalmankalpea vielä loppukesästäkin.  Voide jää mulla käyttöön jo pelkästään erityisen mukavan ihofiiliksen vuoksi. Raportoin sitten, jos huomaan jotain järisyttävää muutosta ihon värissä :)

Aloedermalta kerrottiin, että tuotetta saa luontaistuotekaupoista ja hoitoloista. Arvelisin varovaisesti, että tätä saa esim Lifestä. Laitan vielä pari linkkiä verkkokauppoihin tuotteesta kiinnostuneille.
Bongasin Solar-voidetta ainakin täältä ja täältä ja täältä.
Hinnat vaihtelevat verkkokaupoissa, mutta Solar-voide näyttäisi maksavan reilun 20€.4 kommenttia:

 1. Olipa iloinen yllätys löytää blogisi! Suomalaisia, miehille suunnattuja kosmetiikkablogeja ei kyllä kovin tiheässä ole :D Olisi mielenkiintoista näin miehenä kuulla lisää juurikin meille suunnatuista metodeista! Etenkin BB- ja CC-voiteen käyttö ja vinkit kiinnostaa kovin. Niillä kun saisi helposti tasoitettua punaisuutta ja muuta. Täytyypä ottaa tarkempaan syyniin joku kerta tämä blogisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun löysit ja kiva jos tykkäät :) Oikeastaan mun blogi on suunnattu sekä miehille, että naisille. Eli ihan kaikille ihmisille joita kiinnostaa tässä blogissa käsiteltävät asiat. Olenkin postannut tässä hetki sitten Avonin BB-voiteesta, joka olikin muuten hyvä tuote. https://tuubitoleranssi.blogspot.fi/search/label/Avon

   Poista
 2. Mä hain tästä voiteesta tänään näytteen ja se vaikuttaa oikein mukavalta :) Tosin, luulen päätyväni kuitenkin siihen suojakertoimen 50 voiteeseen. Siitä ei ollut testerimahdollisuutta..Luontaistuotekaupan myyjä sanoi, ettei tällä ja 50 suojakertoimen tuotteella pitäisi olla muuta eroa kuin se suojakerroin.

  Ja olipas kiva löytää miehen kirjoittama kosmetiikkablogi :) Itseäni kosmetiikkaintoilijana kyllä kiinnostaa myös miestenkin näkökulmat aiheeseen :)

  VastaaPoista
 3. Ai siitä on sk50 versiokin :) Eipä ole nyt ollut ahkerassa käytössä toi voide, kun Suomen kesä on mitä on :D Tuo ruskettava efekti mitä Aloedermal lupaa, jäi kyllä kiinnostamaan.

  Kivan kun löysit blogini, ja toivottavasti viihdyt jatkossakin täällä :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)