tiistai 31. toukokuuta 2016

Testissä Montagne Jeunessen silmänympäryslaput

Montagne Jeunesse on varmaan monille tuttu merkki. Merkiltähän löytyy annospusseihin pakattuja kasvonaamioita ja tälläisiä silmänympärysiholle tarkoitettuja  hoitolappuja. Montagne Jeunessen kasvonaamioita on tullut joskus kokeiltua, mutta nämä sy-laput olivat uusi ihmetys, en tiedä kauanko näitä on ollut saatavilla vai olenko ollut vain sokea?


Montagne Jeunessen kasvonaamioita. Varmaan tuttuja kauppojen hyllyiltä? :)

Näissä Montagnen naamioissa on paljon hyviä luonnollisia raaka-aineita, mutta luonnonkosmetiikkaa ne eivät ole. Montagnen sarja on saanut Vegetarian standard ja Against animal testing merkinnät.
Noista kasvonaamiopakkausten ulkonäöstä täytyy kyllä sanoa, että omaan makuuni hieman sekavan näköiset. Ainakin nuo naisille suunnatut. Miksi silmien kohdalla on mitä omituisempaa härdelliä? :D
Mutta niistä silmälapuista...


Sain blogin kautta testiin muutamat lappuset. Anti-puffiness, anti-shadow sekä anti-wrinkle laput. Myös miehille on omat lappuset silmien alle jotka lupaavat poistaa sekä tummuutta, että turvotusta.
Pikasilmäyksellä lappujen incilistat näyttivät todella mielenkiintoisilta. laput nimittäin sisältävät ihan oikeasti tehokkaita ainesosia, eikä mitään höpöhöpöä.Yhdessä pakkauksessa on kahdet parit silmien alle, eli paketista riittää kahteen käyttökertaan. Läpinäkyvä muovipaketti on näppärä sulkea ja sen voi laittaa takaisin minigrip-tyyliseen säilytyspussiin jääkaappiin. Näitähän muutenkin suositellaan viilennettävän jääkaapissa vähintään tunti ennen käyttöä.  Kärsimättömänä ihmisenä heitin nämä pakastimeen. Lappujen oli tarkoitus olla siellä vain hetken. No arvaattekin varmaan miten siinä kävi. Taisi unohtua yli tunniksi ja umpijäässähän ne oli :) Noo seuraavia testilappuja viilentelin kiltisti jääkaapissa. Varmuuden vuoksi :D


Anti-Puffines laput on tarkoitettu poistamaan silmäpusseja ja turvotusta silmänympärysihon alueelta.
En tiedä mistä materiaalista laput on tehty, mutta epäilen niiden olevan silikonia. Laput ovat "limaisen" tuntuiset, eli ne on kyllästetty vaikuttavilla aineilla. Laput kiinnittyvät helposti ja napakasti iholle. Viileät laput tuntuvat heti virkistäviltä ja freesaavilta iholla. Lappuja kehotetaan pitämään iholla 30-50min. Hassua kyllä, miesten version lappuja tulisi pitää vain 10-15 min :)
Lappujen incistä löytyy hyaluronihappo jo kolmantena ainesosana. Incistä löytyy lisäksi vihannesportulakkaa, lakritsiuutetta, perunauutetta ja kurpitsansiemen uutetta. Perunalla ja lakritsillahan on ihoa vaalentavia ominaisuuksia, eli näiden voisi olettaa kohentavan pidemmässä käytössä tummia silmänalusia.

Jäin miettimään korkeaa hyaluronihappopitoisuutta. Hyaluronihappohan sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja saatta jopa pullistaa sitä hieman. Voisi kuvitella, että tässä anti-turvotustuotteessa hyaluronihappo nimenomaan pullistaa silmäpussit entistä turpeammiksi? :D
lappuset eivät kyllä näyttäneet pahemmin tekevän turvotukselle mitään (Kokeilin näitä sipseillä herkuttelun jälkeisenä aamuna) Mutta jotain kyllä tapahtui. Nimittäin silmänympärysiho oli käsittämättömän sileä hoidon jälkeen. Kaikki pienet uurteet olivat poissa ja kosteustasapaino oli kyllä enemmän kuin kohdallaan. Vaikka turvotus ei juurikaan poistunutkaan, pidin silti lopputuloksesta, sehän oli nimittäin silmin havaittava.Miesten lappuset ovat samantyyppiset silikonilappuset. Inci on tosin erilainen edelliseen verrattuna ja miesten versiosta puuttuu hyaluronihappo kokonaan. Incistä löytyy mm. glyseriini, merileväuute, johanneksenleipäpuu, kofeiini, B3-vitamiini, ja lakritsiuute. Näilläkään en havainnut olevan suurta vaikutusta turvotukseen (Oon varmaan jotenkin toivoton tapaus?) mutta nämäkin silottivat hoidetun ihoalueen uurteettomaksi ja täydellisesti kosteutetuksi. Nämä toimivat hyvin samalla lailla kuin postauksessa ensimmäisenä mainitut. Vaikutusajan jälkeen laput on helppo poistaa ja iholla on kosteutettu hyvä fiilis. Kokeilin myös Anti-Wrinkle lappuja, joiden vaikutus oli täsmälleen sama, eli ne siis tekivät sen minkä lupasivat :D  Montagne Jeunessen silmänympäryslappuja myydään verkkokaupoissa ja hyvinvarustetuissa tavarataloissa. Yhdellä paketilla on hintaa n.4€
Montagnen tuotteisiin voi tutustua tarkemmin täällä.Laput in the action ^_^


Onko Montagne Jeunessen tuotteet tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Voikun noi olis vähentänyt turvotusta, sellaista mä nimittäin tartteisin.
  Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein hyvää tiistai päivän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaista tuotetta kaipailisin itsekkin. Olisi nimittäin pelastus, suolaisen syöminen kun kostautuu mulla heti seuraavana päivänä "vesisänkynaama-efektinä" :D Mukavaa tiistain jatkoa myös sinulle :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)