maanantai 9. toukokuuta 2016

Testissä Lidlin kasvonaamio



Lidlistä löytyvä Cien merkki on varmaan monelle tuttu. Moni suhtautuu puljun kosmetiikkatuotteisiin epäluuloisesti. Voiko niin halpa kosmetiikka olla laadukasta? Kyllä se joissain tapauksissa voi olla, kuten totesin Kallis VS Halpa postauksessa.

Olen monesti ollut yllättynyt Lidlin kosmetiikan laadukkuudesta. Tuotteiden inceistä olen bongannut paljon hyviä aineksia kuten luonnonöljyjä - ja uutteita, antioksidantteja ja vitamiineja.  Cieniltä on ollut käytössä mm. kasvoputsari joka on sulfaatiton, mieto ja edullinen. Hinta taitaa pyöriä siinä 2 euron hujakoilla. Putsarista on myös hyvä kuoriva versio jota on tullut ostettua monet kerrat.





Bongasin eilen Cien merkiltä uudet (?) kasvonaamiot, jotka on pakattu pussukoihin. Tarjolla oli kolmea erilaista naamiota. Anti-Wrinkle Mask, Moisturizing Mask ja Cleansing Mask.
Näistä ostin testiin jälkimmäisenä mainitun.  Hintaa näillä oli 0.99€/kpl. Huokeaa, sanoisinko.



Kasvonaamiot on pakattu kahteen osioon, eli niistä riittää kahteen käyttökertaan.





Cleansin Maskin incistä löytyy mm. kaoliinisavea, glyseriiniä, sinkkiä ja pantenolia. Koostumukseltaan se ei ole perusjäykkää savinaamiota vaan enemmän voidemaista. Levittyy iholle helposti. Vaikutusajan kuluessa olin tuntevinani kevyttä viilentävää tunnetta iholla. En silti bongannut incistä mitään mentoleita tai sen johdannaisia, tai muitakaan viilentäviä ainesosia. Cienin naamio ei myöskään kuivu iholla kiristäväksi, kuten monet savinaamiot tekevät. Naamiota pois pestessä tuli jännä ilmiö, se nimittäin vaahtosi. Tätä vähän osasin odottaakin, sillä incissä on mukana mieto pesevä tensidi coco-glucoside. Pesun jälkeen iho on narskuvan puhdas, josta tykkään.
Tämä naamio on niille jotka pitävät savinaamioista, mutta eivät niiden mahdollisesta kuivattavasta vaikutuksesta. Pesun jälkeen ihoa ei nimittäin kiristele yhtään. Kosteusvoide ei ole pakollinen  naamion jälkeen.

Jotkin savinaamiot jättävät iholleni jälkeensä aika rankan punoituksen joksikin aikaa. Cienin naamio ei jättäny jälkeensä mitään punoitusta. Yleensä ottaen iho näyttää tosi hyvältä naamion jälkeen. Heleältä ja puhtaalta. Ihohuokosetkin supistuivat jonkin verran. Tämä oli oikein hyvä. Varmaankin pakko kokeilla vielä nuo 2 muuta Cienin naamiota :)


Cienin naamio oli hyvä :)





Onko teillä kokemuksia Lidlin kosmetiikasta?





13 kommenttia:

  1. Lidlin testivoittajavoidetta olen käyttänyt sekä silmänympärysvoidetta.

    VastaaPoista
  2. Varmaan tästä on kysymys:

    http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-2000000809934.html

    Ostin tuon Lidlin voiteen itsekin, mutta jostain syystä en vaan pidä siitä ja niinpä se möllöttää kaapin kätköissä :) Yhden kroppavoiteenkin ostin, mutta kun ei ollut testeriä, tuoksu olikin jotain ihan muuta kuin kuvittelin ja sekin jäi käyttämättä. Uskon kyllä, että tuotteet ovat hyviä, mutta silti. Ja on mulla kaappiin päätynyt paljon kalliimpaakin tavaraa odottamaan sitä hetkeä kun mieli muuttuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan se kyllä on, että ei se hinta ole aina laadun tae :)

      Cienhän on nyt oikein alkanut mainostaa tuotteitaan. Katujen varsilla ollut isoja mainoksia, kuin Lancomella konsanaan ja tv:stäkin tullut Cienin mainoksia :)

      Poista
  3. Sama tuote aiheutti itselleni voimakkaan allergisen reaktion. 10min jälkeen naama oli kirkkaan punainen ja sitä kuumotti. Mikään muu kosmetiikkatuote ei ole aiheuttanut allergiaa aikaisemmin. :/

    VastaaPoista
  4. Laitoin juuri kasvoihin Lidlin kosteuttavan aloe naamion ja kasvoni meni kirkkaan punaisiksi ja kuumottaa.Olen yli 50 enkä millekkään allerginen???!!!Kestääköhän tämä punoitus kauan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh. En tiedä mitä ainesosia tuossa aloe-naamiossa on, mutta kuuloistaisi ärsytys- tai yliherkkyysreaktiolta ehkä jollekin ainesosalle. Toivottavasti ihosi rauhoittuu ja ei missään nimessä enää kannata käyttää kyseistä tuotetta, koska reaktio kuulostaa aika rajulta :/

      Poista
    2. Googlesta löytyikin tämä mainitsemasi tuotteen incilista. On mahdotonta sanoa, mikä tuon reaktion ihollasi aiheutti, mutta itse epäilisin hajusteita. Tuossa Cienin aloe-naamiossa on esim. hexyl cinnaman ja geraniol nimisiä hajusteita, jotka lukeutuvat yleisimpiin 26:sta eniten allergisoivasta hajusteesta.

      Poista
    3. Hei eilen nimim. anonyymi klo 21.18...pesin hyvin kasvoni ja laitoin perusvoidetta kasvoihin,otin allergia tabletin varmuuden vuoksi.Arviolta tunnin päästä kasvot oli normaalin väriset ja polttelu lakkasi.Huh pelästyin.Käytän kyllä Lidlin testivoittaja kasvovoiteita mutta olihan kokemus.

      Poista
    4. Hyvä kuulla, että iho rauhoittui :)

      Poista
  5. Laitoin juuri tuota naamiota. Olen käyttänyt sitä ennenkin eikä koskaan ole saanut allergista reaktiota siitä. Nyt kasvoni on aivan kirkkaan punaset ja mua pelotta että se ei lähde. Luin edellisen ja häneltä oli lähtenyt joten toivottavasti mulltakin lähtee pian.

    VastaaPoista
  6. Mulla aloe naamio toimii,tuoksuu Kanarialta.Joku sama hajuste kuin Kanarian halppis aloetuotteissa :) Pitääpä kokeilla nuo 2 muuta. Kiitos sulle.

    VastaaPoista
  7. Mulle tulee aina kesäisin hormonaalinen ja kuumudesta johtuva akne rintakehään. Voisi kokeilla noita tuohon vaivaan, josko takin eritys rauhoittuisi.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)