keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Nurme - After Shave Serum


Nurme on pieni virolainen perheyritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa. Nurmen tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon virolaisia raaka-aineita. Kukkia, kasveja sekä luonnonöljyjä.
Nurmen valikoimista löytyy hurja määrä erilaisia käsintehtyjä saippuoita, kuin myös shampoopaloja.
Nurmelta löytyy myös kasvojen ja vartalonhoitotuotteita.  Nurmen symppiksiin tuotteisiin voi tutustua paremmin täällä.
Sain Nurmelta testiin After Shave Seerumin. Heti ekana täytyy hehkuttaa tyylikästä pumppupulloa.
Ilmeisesti teräksinen puteli jossa kauhean söpö etiketti. Ja noi etiketin viikset ^_^Nurmen sivuilla After Shave seerumia kuvaillaan näin:

"Nopeasti imeytyvä luonnonkosmetiikan seerumi kosteuttaa ja pehmentää ihoa parranajon jälkeen. Sen kallisarvoisia öljyjä ja E-vitamiinia sisältävä koostumus auttaa ihoa pysymään terveenä ja nuoren näköisenä. Seerumi vähentää ihoärsytystä ja auttaa ehkäisemään sisäänpäin kasvavia karvoja. Sitä voidaan käyttää myös päivittäin ihon kosteuttajana."


Seerumin pohja koostuu aprikoosin, jojoban ja macadamiapähkinän öljyistä. Lisäksi incistä löytyy kataja, inkivääri ja kamomillaöljyjä.  Seerumi on täysin vedetön. Itse asiassa en osaa itse tätä mieltää seerumiksi, vaan enemmänkin ihoöljyksi. Miellän enemmän vesimäiset ja ohuet tuotteet seerumeiksi.
Seerumissa on maskuliininen tuoksu, mutta se on todella mieto eikä puske päälle. Tuoksun oletan tulevan katajan ja inkiväärin yhdistelmästä. Tuoksu on mielestäni oikein hyvä. Seerumi on väriltään kirkasta ja iholla tosi kevyen tuntuista. Imeytyy yllättävän nopeasti ihoon öljymäisestä koostumuksestaan huolimatta. Iho ei jää öljyiseksi tai rasvaiseksi. Tuntuu iholla ihan super pehmentävältä. Seerumi on öljymäisyydestään johtuen erittäin riittoisaa, muutama tippa riittää koko kasvoille. Pullo siis kestää käytössä varmasti "ikuisuuden" :)  Vaikka tämä on suunnattu kasvojen iholle käytettäväksi, sopii tämä varmasti myös parran hoitoon. Partaahan voi hoitaa ja pehmentää öljyillä. Vaikka tämä ei mielestäni seerumilta tunnukkaan, tykkään tästä silti. Inci on yksinkertaisen puhdas ja hyvä. Nurmen After Shave seerumia saa esimerkiksi täältä.
19,50€/ 50ml.Onko Nurme tuttu merkki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)