sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kirkkaampi katse Laveralla



 

Otin testiin luonnonkosmetiikkaa olevan Laveran Illuminating Eye Cream silmänympärysvoiteen.
Kyseinen tuote on jo pitkään kiinnostanut minua. Tästä tuotteesta olen lukenut paljon positiivisia arvioita netissä. Laveran silmänympärysvoide onkin valittu vuoden 2016 parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi Cosmopolitan Beauty awardsissa. Eli jotain taikaa tässä siis täytyy olla :)






Lavera Illuminating Eye Cream lupaa häivyttää välittömästi  tummia silmänalusia, juonteita ja väsymyksen merkkejä. Voiteen välitön vaikutus perustuu sen sisältämään Micaan (valoa heijastava maamineraali). Incistä löytyy paljon hoitavia ainesosia, mutta myös alkoholia, jota itse yleensä välttelen ihonhoitotuotteissa. Toiseksi pistin merkille, että suurin osa hyvistä ainesosista on listattu incissä vasta hajusteiden jälkeen, eli voisi olettaa, että niiden määrä tuotteessa on vähäinen.  Silmänympärysvoiteen sisältämän kofeiinin sanotaan auttavan turvotukseen, mutta kyseisestä vaikutuksesta ei ole (ainakaan vielä) vedenpitäviä  tutkimustuloksia.


INCI:
Water (Aqua), Glycerin, Alcohol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Dodecane, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Stearate Citrate, Mica (CI 77019), Fragrance (Parfum)**, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Camellia Oleifera Leaf Extract*, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract*, Caffeine*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Xylitylglucoside, Titanium Dioxide (CI 77891), Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Glucose Glutamate, Anhydroxylitol, Xylitol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Silica, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Algae, Magnesium Gluconate, Maltose, Hydrolyzed Pearl, Iron Oxide (CI 77491), Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Citral**, Geraniol**, Benzyl Benzoate**.





Laveran silmänympärysvoiteen tuoksu on ihan miellyttävä ja mielestäni mieto. Koostumus on  kevyesti kosteuttava, ei mistään hoitavimmasta päästä. Voide hulahtaa ihoon nopeasti.
Voiteen levittämisen jälkeen kirkastavan efektin kyllä huomaa iholla ihan selkeästi. Efekti ei silti mielestäni ole liian "huomiota herättävä". Kovasta yrityksestä huolimatta, en onnistunut vangitsemaan kirkastavaa efektiä kuvaan silmänympärysiholla, vaikka sen livenä huomaakin selkeästi.



Vasemmassa kuvassa iholla ei ole mitään. Oikeassa kuvassa iholla laveran silmänympärysvoide. Livenä eron huomasi, mutta kuvaan en onnistunut saamaan kunnolla kirkastavaa efektiä. 


Kämmenselälle levitettynä laveran valoaheijasta efekti erottuu selkeämmin. Keskimmäisessä kuvassa voide on vain kevyesti levitetty ja viimeisessä kuvassa huolellisemmin levitettynä.


Testailun ja käytön jälkeen fiilis tuotteesta on ihan positiivinen. Kosteuttaa ihan tyydyttävästi, mutta ei ehkä riitä sinällään oikein rutikuivalle silmänympärysiholle. Iho jää melko mattaiseksi, ei rasvaisen tuntuiseksi. Saattaisi riittää yksinään hyvin kevyestä tummuudesta kärsivälle iholle, mutta ihan kunnolla tummille silmänalusille ei riitä. Freesaa kivasti ilmettä.  Käy hyvin myös miehille jos ei tykkää/halua käyttää peitetuotteita. Laveran  silmänympärysvoide maksaa n.20€/15ml ostopaikasta riippuen.




Onko tuttu tuote? Tykkäsittekö?









2 kommenttia:

  1. Ostin itselleni tuon viime viikonloppuna Luonnonkaunis -messuilta. Olen kokeillut joskus sitä testerin verran ja tykkäsin tuotteesta. Itse en tarvitse erityisen kosteuttavaa sy-voidetta, joten tuo vastaa tarpeitani oikein hyvin. Välillä silmänaluset ovat huonosti nukutun yön jälkeen tosi tummat, mutta tuo heijastaa valoa riittävästi ainakin normaalissa tilassa olevia silmänalusiani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan näppärä tuote ja plussaa vielä siitä, etten ainakaan itse huomannut iholla mitään yksittäistä kimaltavaa partikkelia. Näyttää iholla tosi luonnolliselta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)